Desembre 2017

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE DESEMBRE DE 2017

 

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

*Temps d’uriços: mesos de desembre, gener i febrer. Com a cloenda, uriçada popular el dissabte 27 de gener d’11 a 14h als jardins de Juli Garreta. Uriços + copa de cava  + llesca de pa à 6€.

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Concurs de decoració nadalenca als establiments comercials de la ciutat. Més informació al facebook de Guíxols Desenvolupament. Del 15 de desembre al 6 de gener. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 1 de desembre

*Cantada de nadales per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. A les 17h a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i animació infantil amb La Minúscula. A les 17.15h a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Cantada de nadales per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. A les 17.30h a la plaça del Mercat. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i espectacle musical Pop per Xics. A les 18h a la plaça del Mercat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Club de lectura: La casa de les belles adormides, de Yasunari Kawabata. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

 

Dissabte 2 de desembre

*AQUESTA FESTA CANVIA DE DIA I PASSA A 16/12/2017: Festa del tió. De 11 a 13h, al Parc de les Eres. Animació infantil i tallers de Nadal. Gratuït. Organitza/col·labora: Centre Esquitx i Associació de Veïns Tueda.

*Presentació del llibre Tarradellas el guardià de la memòria d’Enric Canals i Josep Maria Ràfols. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Gratuït.

 

Diumenge 3 de desembre

*XIII Concurs de Teatre Amateur. Demà coneixeràs en Klein. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dilluns 4 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 8 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11 a 14 h i de 16 a 20 h Vine a practicar amb el teu skate i scooter, podràs fer pràctica lliure als mòduls de “quarter, funbox, kicker, rail i manualera”, que tindrem instal·lats al costat de la placeta Sant Joan. També hi haurà un monitor que t’ensenyarà els millors trucs per millorar en la pràctica del scooter o l’skate. Activitat dirigida per Ungravity Freestyle Company. No cal inscripció prèvia. Activitat per a totes les edats. * no t’oblidis del casc.

I a la tarda tindrem una espectacular exhibició i trucs de l’equip de la botiga Maverick Surf Shop.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria nadalenca: decora la teva galeta gegant de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

*Quina Tradicional Nadalenca, amb regals per als guanyadors. A les 17h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Dissabte 9 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20 h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11.30 a 13 h Taller d’adults de decoració nadalenca: elaboració d’un centre de taula de Nadal totalment personalitzat. Dirigit per RG Events & Weddings. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat) * podeu portar-vos de casa alguna flor de Nadal, boles o materials que vulgueu reutilitzar i afegir al treball. A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

 • D’11.30 a 13.30 h  Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

 • D’11.30  a 13.30  h Taller de manualitats infantil: jugarem amb textures per fer un guarniment de Nadal molt original, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir)o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria infantil: decora la teva galeta gegant de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • De 17 a 18 h Taller infantil de pals de Tió a la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Dirigit per Associació Guíxols Comerç i Turisme.

 • De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria de Nadal. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de la pastisseria La Vienesa. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat). A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

*Taller de Papercraft nadalenc: Vine a decorar la biblioteca amb figures de Nadal 3D. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Campanya de Teatre professional Guíxols Escena Tardor: L’Electe. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25€ (general); 20€ (reduïda). Venda d’entrades: Oficina de Turisme i www.codetickets.com.

*Ball per als socis amb l’organista Toni. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Diumenge 10 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

*Ball per als socis amb l’organista Xavi Ros. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dilluns 11 de desembre

*Tallers de memòries sota el lema Records del tren de Sant Feliu. Adreçat a usuaris dels tallers habituals que organitza l’associació EMAD. De 15 a 19h a la Sala d’Actes del Museu d’Història (4a planta Monestir).

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 12 de desembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Cantada de nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a l’Asil Surís, plaça Alabrich.

 

Dimecres 13 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Tallers de memòries sota el lema Records del tren de Sant Feliu. Adreçat a usuaris dels tallers habituals que organitza l’associació EMAD. De 15 a 19h a la Sala d’Actes del Museu d’Història (4a planta Monestir).

*Aula Cultural: La solidaritat, un deure universal. A càrrec del sr. Anton Vilarrubias, biblista i historiador. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Audició de Nadal d’adults. A les 19h a l’Auditori de l’Escola de Música Municipal. Organitza: Escola de Música Municipal.

 

Dijous 14 de desembre

*Cantada de nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Divendres 15 de desembre

*Audició de nadales dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17h a la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitzen: Escola de Música Municipal i Residència de Gent Gran.

*Conferència “Invasions biològiques. Les espècies invasores a la Vall d’Aro i Sant Feliu”, a càrrec d’en Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna. A les 19h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel·lícula Sabates grosses. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€.

 

Dissabte 16 de desembre

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

Aquesta festa s'havia de celebrar el dia 2/12 i es fa aquest dissabte, 16 de desembre: Festa del tió. De 11 a 13h, al Parc de les Eres. Animació infantil i tallers de Nadal. Gratuït. Organitza/col·labora: Centre Esquitx i Associació de Veïns Tueda

*Control FEDAS 2017 de natació amb aletes. A la Piscina Municipal La Corxera. Matí de 10 a 12h; tarda de 16 a 20h. Organitza Club Aquàtic Xaloc.

*Teatre: “Saving Xmas”de Kids & us. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*”A Christmas Carol”. Espectacle musical en anglès del conte nadalenc, representat pels alumnes d’On Stage. AQ les 12.30h al teatre de l’escola On Stage (c/Rufo, 50). Gratuït. Organitza: On Stage-Acting School. Més informació a www.daliaschool.es

*Cerca el Pare Noel i els seus ajudants pel centre comercial de la ciutat. De 17 a 20.30h. Aprofita i fes-te una foto nadalenca amb ells! #nadalsantfeliu2017. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Des de dins, amb la presència de l’autora Isabel Gámez i de Jordi Blesa Montoliu, autor del pròleg. A les 16.30h a la Sala Abat Panyelles (4a planta Monestir).

*Fes cagar el tió. De 18 a 19h a la Placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.  

Diumenge 17 de desembre

*Participa al 68è Aplec del Montclar. De 8.30 a 14h. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Jornada del Nedador Complet. Prova per col·laborar amb la Marató de TV3. A la Piscina Municipal La Corxera. De 9 a 14h. Inscripcions i més informació: Consell esportiu del Baix Empordà, www.baixemporda.cat/esports, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Espectacle ZUM de la companyia La Tresca i la Ventresca. A les 12h a la placeta Sant Joan. Espectacle gratuït. Organitza. La Xarxa.

*Escudellada popular. De 12 a 13h a la Rambla Vidal. En benefici de la Marató TV3. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Audició de nadales dels alumnes de la coral de cicle inicial de L’Escola de música. A les 12h a la Rambla Vidal. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació. Col·labora: Escola Municipal de Música.

*Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, a les 13h amb les corals de la ciutat. A la plaça del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola de Música Municipal.

*Ball per als socis amb el grup “Ciclón”. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 18 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Cantada de nadales de la coral Salvador Espriu. A les 16h a la Residència de Gent Gran, la plaça Miquel Murlà. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 19 de desembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Audició de nadales dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17h a l’Asil Surís. Organitzen: Escola de Música Municipal i Asil Surís.

*Audició de pianos nadalencs. A les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: L’Escola de Música.

 

Dimecres 20 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Cantada de nadales de la coral Salvador Espriu. A les 16h a l’Asil Surís de la plaça Alabric. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

*Cantada de la nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda i tot seguit “Berenar de Nadal”. Per als socis. A les 17h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Divendres 22 de desembre

 

*Cantada de la nadales de la coral Salvador Espriu. A les 17h al Centre Cívic Vilartagues i tot seguit “Berenar de Nadal”. Organitza : Centre Cívic Vilartagues.

*Concert de Nadal del alumnes de l’escola de Música. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola de Música Municipal.  

*Pessebre Vivent. De 18 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

*Cicle Gaudí - Cinema català. ATENCIÓ AQUESTA ACTIVITAT ES FA EL 15 DE DESEMBRE, PERÒ EN ALGUNES PUBLICACIONS HA APAREGUT ERRONIAMENT AMB DATA 22 DE DESEMBRE

 

*Concert de Nadal de les corals de la ciutat. A les 22h a la parròquia del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 23 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Orquestra de corda a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 12h al Mercat i la rambla A. Vidal. Organitzen: Escola de Música Municipal. Col·labora: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Grup de violins i grup de vent i flautes. A les 18h a diferents indrets del centre de la ciutat. Organitza: Escola de Música Municipal.

Diumenge 24 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. D’11 a 14h, al Museu d’Història.

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimarts 26 de desembre

*Audició de Sardanes amb la cobla Tres Vents de la Catalunya Nord. A les 12h al passeig del Mar (davant del restaurant Marabú). Gratuït. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Representació dels Pastorets. Preu: 8 €. A les 12h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

*Quina de Nadal. De 18 a 21h Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dimecres 27 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dijous 28 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 29 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Pessebre Vivent. De 18 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

L'organització del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols us informa que s'anul·la la segona representació d'aquesta activitat, prevista per divendres 29 de desembre a la tarda, per causes de força major. Disculpeu les molèsties.

Dissabte 30 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Representació dels Pastorets. Preu: 8 €. A les 18h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Diumenge 31 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. D’ 11 a 14h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Cursa de Sant Silvestre Ganxona (prova no competitiva sense classificació). A les 18h. Distàncies: 4,7 km i 9,4 km. Inscripcions a les 17h als Jardins Juli Garreta. Recorregut: Jardins Juli Garreta, punta del Moll, Port Salvi, i tornada als jardins Juli Garreta. Porteu-vos la gorra de pare Noel per marcar-la. Més info: www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc i col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

*Sopar–Ball–Cotilló de Fi d’Any per als socis a càrrec del grup “Leo i Rosamari”. A les 21h, al Centre Cívic Tueda - APITE. Organitza: Centre Cívic Tueda. Més informació al despatx del Casal – Centre Cívic Tueda, de dilluns a divendres de 10 a 12 h.

*Gran festa de Cap d’Any. A partir de les 23h fins la matinada al Centre Cívic Vilartagues. Música, campanades i cotilló. Més informació al despatx del Casal – C Cívic Vilartagues, dimarts i dijous d’11 a 13 h.

*Revetlla de Cap d’Any amb Ràdio Flaixbac. A partir de les 0.30h fins les 4.30h a l'Envelat de l'espai Guíxols Arena, a la zona esportiva de Vilartagues. Música, performance, pirotècnia i marxandatge de Ràdio Flaixbac/Nadal. Preu de l'entrada a 10 euros anticipada i 15 euros a taquilla. Venda anticipada a l'Oficina de Turisme i Discos Sol Negre. Més informació a guixols.cat.

 

CURSOS:

*Espai Criança: Dijous de 17 a 18.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai de joc no dinamitzat per famílies amb nadons de 1 a 3 anys. En col·laboració amb Escola Bressol Oreneta. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cercle de dones: Últim dimecres de mes  de 15.15 a 16.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai per compartir i aprendre per a dones majors d’edat. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartages. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Niara: Divendres de 10 a 11.30h. Gratuït. Grup de suport i autonomia per a dones subsaharianes. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartagues.

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts:

*Conversa en italià. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dijous:

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Codeclub: Programació d’ordinadors. Per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l’estimulació de la creativitat dels infants. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

EXPOSICIONS:

*Fins el 31 de gener del 2018 Exposició “Fotografia versus Alzheimer” de Jordi Gallego. Al Museu d’Història (Monestir).

*Fins al 12 de desembre Exposició: Homenatge a Prudenci i Aurora Bertrana. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

*Des del 14 de desembre fins el 9 de gener del 2018 Exposició: “Polvorins. Fotografies de Carlos Palacio”. A la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit en l’horari habitual d’obertura.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Campanya Solidària de Nadal. Prepara les teves capsetes per als nens més necessitats del món. Recollida de l’1 al 5 de desembre de 18 a 21h a l’Oficina d’Orientació Cristiana (c/ Bourg de Péage, 9 baixos). Per a més informació: 606 528 178.

 

*Activitat familiar: Gimcana del caçatió. Preu: 3€. Podeu recollir el mapa i les instruccions al Centre Esquitx l’1 i el 2 de desembre (av. Saragossa 18 baixos, tel. 972 82 21 37). Entrega de premis el 2 de desembre a partir de les 11h al Parc de les Eres.

Organitza Centre Esquitx.

 

*Taller sobre el joc i la joguina. Dissabte 2 de desembre de 16.30 a 19h. Per reflexionar entorn les demandes i necessitats dels infants a l’hora de jugar i poder ampliar la nostra mirada respecte les diverses etapes del joc des dels primers mesos de vida fins els 7 anys. Es combinarà teoria i pràctica. Adreçat a famílies i professionals de l’àmbit educatiu i social. Lloc: Espai La Milana (c/ Girona, 40). Places limitades. Preu: 20€; 35€ per parelles. Inscripcions i reserves:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller infantil: fes el teu ninot de Nadal. Per a totes les edats. Dissabte 16 de desembre de 17 a 20h a la placeta Sant Joan Maragall. Preu: 2€. Organitza: Llibreria Espai Lector Nobel. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . No cal inscripció prèvia.

*Taller de fanalets. Del 27 al 29 de desembre de 17 a 19h. A la biblioteca del Museu de la Joguina. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina tel. 972 82 22 49 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Preu: 4€ per fanalet (material inclòs, excepte el pal).

*Taller de Nadal: Laboratori teatral per a nens. Els nens i nenes hauran de crear una història, muntar l’escenari, construir els personatges i fer la representació final. A càrrec d’Alba Navarro. Per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Del 27 al 29 de desembre de 10 a 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit. Preu: 20€. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca: 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

Newsletter: voleu rebre les notícies al vostre Email?

Servei Notícies al Mail. Rebreu al vostre correu electrònic els avisos i notícies que anem generant. Servei Gratuït. Només cal introduir el vostre email. En compliment del Reglament General de Protecció de dades li comuniquem que aquestes dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la finalitat de difusió de les notícies i esdeveniments d’interès local, en base al seu consentiment. Podeu cancel·lar/esborrar les vostres dades simplement reescrivint les dades que voleu donar de baixa, i apretant la tecla "esborrar email" o bé contactant al correu premsa@guixols.cat. També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd
captcha 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits