Febrer 2018

Agenda de Febrer 2018

 

Divendres 2 de febrer

*Audició musical. A les 18h i a les 19.30h a l’Auditori Escola de Música. Durada 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música. 

*Club de lectura: La remor de les onades de Yukio Mishima. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. 

 

Dissabte 3 de febrer

*Taller infantil: Màscares de Carnaval. Fes la teva màscara per lluir-la al Carnaval. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Festa de traspàs de “La Bomba”. A les 19h a la pl. Salvador Espriu. Els Reis i Reines Carnestoltes faran el traspàs de “La Bomba” al Carnestoltes 2018. Animació a càrrec de Pep Callau i la cia. Pepsicoles. Tot seguit, Cercavila Carnavalesca amb les colles de Carnaval Ganxones i Percussió Ganxona des de la pl. Salvador Espriu fins a l’envelat del Guíxols Arena.

*Sopar de colles i presentació del Carnestoltes 2018. A les 21.30h a l’envelat del Guíxols Arena. Sopar popular (cadascú se’l porta). Tot seguit, Ball i festa amb Nouso. Obertura de portes: 21h. Preu del tiquet: 2€. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (pl. Monestir, s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenge de 10 a 14h.

 

Diumenge 4 de febrer

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*XIII Concurs de Teatre Amateur. La cantant calva i el prometatge. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€, abonament de tres obres 18€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col•labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

 

Del dilluns 5 al dijous 8 de febrer

*Visites del Carnestoltes. El Carnestoltes 2018 i la colla Les Esponges visitaran les escoles, el centre ocupacional, les residències assistides i els casals d’avis per desitjar un bon Carnaval a tothom. 

 

Dilluns 5 de febrer

 

*Audició musical. A les 18h i a les 19.30h a l’Auditori Escola de Música. Durada 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música. 

 

Dimarts 6 de febrer

*Audició musical. A les 18h i a les 19.30h a l’Auditori Escola de Música. Durada 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música. 

 

Dimecres 7 de febrer

*Audició musical. A les 18h i a les 19.30h a l’Auditori Escola de Música. Durada 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música. 

 

Dijous 8 de febrer

*Festa infantil de disfresses. A les 17.30h a l’envelat del Guíxols Arena. Festa infantil de disfresses amb l’espectacle Riallades de la cia. El Pot Petit. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes. Entrada gratuïta. Obertura de portes a les 17h. 

*Audició musical. A les 18h i a les 19.30h a l’Auditori Escola de Música. Durada 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música. 

*Festa de dijous gras. Acte de presentació del Carnaval. A les 22h a l’envelat del Guíxols Arena. Exhibicions a càrrec de Mistreet Dance Studio, pregó de les padrines del Carnaval Ganxó i pregó inaugural del Carnestoltes 2018. A les 23h Ball amb l’Orquestra Maribel i DJ Fauster. Preu de l’entrada: 6€ sense consumició. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (plaça Monestir s/n). Horari de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14h. 

 

Divendres 9 de febrer

*Presentació de Colles. A les 12h a l’envelat del Guíxols Arena. Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua i pregó del Carnestoltes 2018. Tot seguit, Vi d’honor a l’exterior del recinte. Obertura de portes a les 11.30h.

*Rua del divendres. Desfilada de les carrosses i comparses de la Rua Carnaval 2018 a les 18h. Recorregut: Ctra Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, Rambla A. Vidal (cantonada Passeig del Mar).

*Xerrada l’Interclubs Costa Brava. A les 19h al Tinglado (zona port). Amb els clubs del Baix Empordà. Els assistents podran preguntar i exposar les seves inquietuds. Al finalitzar Pere Rimbau ens farà la xerrada de la seva experiència amb Open Arms. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu.

*Ball del Tongo. A les 24h a l’envelat del Guíxols Arena. Ball amb La Loca Histèria i Festa Disco amb Ernest Codina (Fricandó matiner de RAC105). A la mitja part, lliurament de premis de la rua. Obertura de portes a les 23.30h. Preu: 7€ sense consumició. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (pl. Monestir, s/n) de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14h.

 

Dissabte 10 de febrer

*Festa infantil i familiar. Espectacle de carrer itinerant “Il Cicreto” de la companyia Traüt. A les 11h. Recorregut: Passeig del Mar (davant Ajuntament), rambla A. Vidal i placeta Sant Joan. En acabar xocolatada popular a la placeta Sant Joan. 

 

Diumenge 11 de febrer

*Despertada de la colla Carnestoltes. A les 8h. El Carnestoltes 2018 i la colla Les Esponges recorreran els carrers de la ciutat per convidar tothom a participar de la festa.

*Rua de Carnaval del matí. Desfilada festiva de les colles de carnaval. A les 11h. Recorregut: c/ Colom (esplanada del Port), passeig dels Guíxols i passeig del Mar.

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

 

Dimecres 14 de febrer

*Aula cultural: Diverses Espècies Invasores. A càrrec del Sr. Jaume Ramot, del Grup Sterna. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Enterrament de la sardina. A les 20h. Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut: nau de les carrosses, ctra. Palamós, c/ Indústria, c/ Cúbias, c/ Enric Hériz, Rambla Generalitat i c/ Eres.

*Sardinada popular. A les 21h al Parc de les Eres. Acte de comiat del Carnestoltes 2018 i lliurament dels premis especials a les colles locals. Ball i festa amb Nouso. Col•labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 16 de febrer

*Conferència: Nutrició ortomolecular i candidiasi. Com combinar els aliments per a un bon equilibri orgànic. A càrrec de Carla Juncadella. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel•lícula La Llamada. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€. www.ciclegaudi.cat.

 

Dissabte 17 de febrer 

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació. 

*Uriçada popular. A les 11h als jardins Juli Garreta. 6 uriços + copa de cava = 6 €. Més informació a: www.visitguixols.com (canvi de data arran del fort temporal: inicialment estava programada el 27 de gener)

*Taller infantil: Un mosaic de contes. Porta un tros del teu material preferit (cotó, llana, paper, cartró...) per fer el teu mosaic, recreant una il•lustració de conte. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Conferència sobre Medi Ambient. A càrrec de Carles Donate, professor i ambientòleg. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Diumenge 18 de febrer

*Projecció de les entrevistes a Dolors Ferrer, Victòria Alvárez i Mercè Rufí, utilitzades per editar el documental Les nenes de la guerra realitzat per l’agrupació 10 Auris. D’11 a 13h a la sala d’actes (Museu d’Història, plaça del Monestir). Gratuït. 

*XIII Concurs de Teatre Amateur. La gàbia buida. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€, abonament de tres obres 18€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col•labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

 

Dijous 22 de febrer

*Xerrada Primers auxilis emocionals, a càrrec de Jordi Frau i Carreras. Psicòleg i docent de la Unitat de Formació d’Àxios Suport Psicològic a l’Administració. Responsable de la Unitat de Crisis i Emergències. Gratuït. A les 21.30h a la sala d’actes del C.E. Sant Josep. Organitza: C. E. Sant Josep.

 

Divendres 23 de febrer

*Presentació de llibre Una vida màgica (de la Costa Brava al món), de l’il•lusionista Xevi. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. 

 

Dissabte 24 de febrer

*Hora del conte: “Arzabastayan”. Aquest cop Ruskus Patruskus esdevindrà el més esbojarrat dels aprenents de bruixot. Combinant l’agudesa amb la innocència, la comicitat física amb l’humor parlat i el ritme dinàmic amb moments de tendresa, l’Arzabastayan és una síntesi perfecta del món de la màgia i el clown. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre La vuitena caixa de Dory Sontheimer. Amb la intervenció d’Eduardo Martín de Pozuelo. Presenta Josep Murlà. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

 

Diumenge 25 de febrer

*Caminada amb raquetes a Font-Romeu. De 6 a 22h a Font-Romeu. Preu: 30€. Organitza: Centre Excursionista Montclar. 

*Projecció de les entrevistes a Rosa Valle, Rosa Serra i Carmen Córdoba, utilitzades per editar el documental Les nenes de la guerra realitzat per l’agrupació 10 Auris. D’11 a 13h a la sala d’actes (Museu d’Història, plaça del Monestir). Gratuït. 

*Ball per als socis amb el grup Leo i Rosmari. Ball de disfresses de carnaval. Trofeus per als tres primers classificats i una ampolla de cava per a tots els participants. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

 

Dimecres 28 de febrer

*Aula cultural: Aguantando el tipo, història d’una dona valenta. A càrrec de la Sra. Tania Mercader, ciutadana de la Vall d’Aro. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

 

Cursos

 

*Espai Criança: Dijous de 17 a 18.30h. Gratuït. Espai de joc no dinamitzat per famílies amb nadons de 1 a 3 anys. En col•laboració amb Escola Bressol Oreneta. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cercle de dones: Últim dimecres de mes  de 15.15 a 16.30h. Gratuït. Espai per compartir i aprendre per a dones majors d’edat. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartages. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Niara: Divendres de 10 a 11.30h. Gratuït. Grup de suport i autonomia per a dones subsaharianes. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartagues.

*Curs d’iniciació a la fotografia. La càmera, la llum, l’art, els principals temes i l’edició. De gener a l’abril. Els dimecres de 20 a 22h a la biblioteca del Casal Tueda. Per a més informació i inscripcions: 652 921 201 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts:

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

*Conversa en italià. De 17.45 a 18.45h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dijous:

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Codeclub: Programació d’ordinadors. Per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l’estimulació de la creativitat dels infants. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). 

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Exposicions

*Del 19 fins al 28 de febrer Exposició El tren de la gent. Una mostra amb maquetes, interactius i personatges relacionats amb el ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona (1892-1969). A la sala d’exposicions la Capella de l’Antic Hospital. Horaris: de dilluns a dissabte, d’11 a 13h i de 16 a 18h. Diumenges i festius d’11 a 14h. 

*Fins al 4 de març Exposició Blanc d’Ana Garcia Royo (Anagaro). Vernissatge el dissabte 13 de gener a les 19h. A la Casa Irla (c/Algavira 65-69). 

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Dissabte 3 de febrer

*Tastets de cuina km0: cuina per infants a partir de 4 anys. De 10.30h a 13h, a l’Espai la Milana (c/ Girona 40). Preu: 15€/infant. Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DEL CARNAVAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Dissabte 3 de febrer

FESTA DE TRASPÀS DE “LA BOMBA”
A LES 19 h.
A la Plaça Salvador Espriu, els Reis i Reines Carnestoltes faran el traspàs de “La Bomba” al Carnestoltes 2018, l’animació anirà a càrrec de PEP CALLAU I LA CIA. PEPSICOLEN.
TOT SEGUIT
Cercavila amb les Colles de Carnaval Ganxones i Percussió Ganxona des de la Plaça Salvador Espriu fins a l’envelat del Guíxols Arena.

SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DEL CARNESTOLTES 2018
A LES 21.30 h.
Sopar popular (cadascú se’l porta) a l’envelat del Guíxols Arena.
TOT SEGUIT
Ball i festa amb Nouso
*Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval). *Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h. i diumenge de 10 a 14 h.
Obertura de portes a les 21 h.

Del dilluns 5 al dijous 8 de febrer

VISITES DEL CARNESTOLTES
El Carnestoltes 2018 i la colla Les Esponges visitaran les escoles, el centre ocupacional, les residències assistides i els casals d’avis per desitjar un bon Carnaval a tothom.

Dijous 8 de febrer

FESTA INFANTIL DE DISFRESSES
A LES 17.30 H.
Ball de disfresses infantil a l’envelat del Guíxols Arena.
Festa infantil de disfresses amb l’espectacle RIALLADES de la CIA. EL POT PETIT. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes.
*Entrada gratuïta. Obertura de portes a les 17 h.

FESTA DE DIJOUS GRAS
A LES 22 h.
Acte de presentació del Carnaval a l’envelat del Guíxols Arena.
Exhibicions a càrrec de Mistreet Dance Studio, pregó de les Padrines del Carnaval Ganxó i pregó inaugural del Carnestoltes 2018.

A LES 23 h.
Ball amb l’ORQUESTRA MARIBEL i DJ FAUSTER.
*Preu de l’entrada: 6 € sense consumició. *Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h i diumenge de 10 a 14 h.

Divendres 9 de febrer

PRESENTACIÓ DE COLLES
A LES 12 h.
Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua i pregó del Carnestoltes 2018 a l’envelat del Guíxols Arena. Tot seguit Vi d’Honor a l’exterior de l’envelat.
*Obertura de portes a les 11.30 h.

RUA DEL DIVENDRES
A LES 18 h.
Desfilada de carrosses i comparses
Recorregut: Ctra. Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, Rambla A. Vidal (cantonada Passeig del Mar).

BALL DEL TONGO
A LES 24 h.
Ball amb LA LOCA HISTERIA + FESTA DISCO AMB ERNEST CODINA (Fricandó Matiner de RAC105) a l’envelat del Guíxols Arena.
A la mitja part lliurament de premis de la Rua.
* Obertura de portes a les 23.30 h. * Preu de l’entrada: 7 € sense consumició. * Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h. i diumenge de 10 a 14 h.

Dissabte 10 de febrer

FESTA INFANTIL I FAMILIAR
A LES 11 h.
Espectacle de carrer itinerant, “IL CRICETO” de la CIA. TRAÜT. Al finalitzar xocolatada popular a la Placeta Sant Joan.
Recorregut: Passeig del Mar (davant l’Ajuntament), Rambla A. Vidal i Placeta Sant Joan.

Diumenge 11 de febrer

DESPERTADA DE LA COLLA CARNESTOLTES
A LES 8 h.
El Carnestoltes 2018 i la colla Les Esponges, recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa.

RUA DEL MATÍ
A LES 11 h.
Desfilada festiva de les colles de carnaval
Recorregut: Carrer Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.

Dimecres 14 de febrer

ENTERRAMENT DE LA SARDINA
A LES 20 h.
Seguici mortuori de les colles de Carnaval.
Recorregut: Nau de les carrosses, Ctra. Palamós, Carrer Indústria, Carrer Cúbies, Carrer Hériz, Rbla. Generalitat, Carrer de les Eres i Parc de les Eres.

SARDINADA POPULAR
A LES 21 h.
Sardinada popular al Parc de les Eres.
Acte de comiat del Carnestoltes 2018 i lliurament dels premis especials a les colles locals.
Ball i festa amb Nouso. Col•labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. 

 

 

 

 

Newsletter: voleu rebre les notícies al vostre Email?

Servei Notícies al Mail. Rebreu al vostre correu electrònic els avisos i notícies que anem generant. Servei Gratuït. Només cal introduir el vostre email. En compliment del Reglament General de Protecció de dades li comuniquem que aquestes dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la finalitat de difusió de les notícies i esdeveniments d’interès local, en base al seu consentiment. Podeu cancel·lar/esborrar les vostres dades simplement reescrivint les dades que voleu donar de baixa, i apretant la tecla "esborrar email" o bé contactant al correu premsa@guixols.cat. També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd
captcha 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits