El Consell Escolar Municipal ajorna la tramitació dels processos de matrícula

El Consell Escolar Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha ajornat de forma imminent tota la tramitació del procés de matrícula a tots els centres educatius de la ciutat a l'espera de fer una reunió amb el Director Territorial d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco.

És la resposta que dóna aquest organisme a partir de la decisió presa a última hora, sense previ avís, per part del Departament d'Ensenyament, d'incrementar el nombre màxim d'alumnes per classe a les aules de P3, i que incompleix l'acord previ entre les parts.

De forma unilateral i sense previ avís, a darrera hora la Generalitat va canviar els criteris i va apujar la ràtio d'alumnes per aula i aquest increment d'alumnat va en perjudici de la qualitat en l'atenció dels alumnes a les aules, i sobretot té una altra perjudicada: l'escola Mn. Baldiri Reixach, que perd una de les dues línies de P3.

Aquest dimecres 14 de juny s'havia convocat d'urgència una reunió del Consell Escolar Municipal a les dues de la tarda a la mateixa escola afectada, el Mn. Baldiri Reixach, i finalment es farà dijous, 15 de juny, a la mateixa hora i lloc.

En paraules de l'alcalde, Carles Motas, la decisió "perjudica la qualitat educativa dels nostres infants i ens fa perdre una línia de P3 a l'escola Baldiri, cosa que no podem tolerar i ens hi farem forts".

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits