Fotos de la Gala del Peix Blau Ganxó

DSC 6542

Ja podeu veure i compartir les fotografies de l'àlbum de la Gala dels 25 anys del Peix Blau Ganxó, que es va celebrar el dia 14/06/2017. Que el disfruteu!!

Són les fotografies de la gala dels 25 anys del Peix Blau Ganxó, que es va celebrar el passat dimecres 14 de juny a l'hort del Rector del Monestir (restaurant El Ginjoler), a Sant Feliu de #Guíxols.

A la celebració es va fer esment a totes les persones, restaurants, empreses i entitats que al llarg d'aquests 25 anys han fet la campanya del Peix Blau Ganxó.

El regidor de Turisme, Salvador Calabuig va recordar els inicis de la campanya i els productes de Km-0 que el conformen, a més dels complements als plats de peix blau com les fleques, pastisseries, els dissenyadors, els vins, caves, cocktails i altres col.laboracions, com la de la Confraria de Pescadors.

Es va presentar l’espot de televisió realitzat a Sant Feliu per Dosis. Després va parlar la directora dels Serveis Territorials d’Agricultura de Girona, Elisenda Guillaumes que va fer algunes pinzellades sobre la importància d’aquest tipus de campanyes.

L'alcalde, Carles Motas, va recordar la seva experiència personal i algunes anècdotes, com a participant amb els restaurants familiars.

El mestre de cerimònies va ser el cantautor Josep Andújar "Sé", que va repassar la trajectòria de la campanya i va esmentar les principals fites i persones participants. Va oferir, a més, un recital amb el seu repertori,i algunes peces van ser cantades per alguns dels assitents damunt l'escenari.

Fotografies: Pere Carreras (Àrea de Premsa Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits