Celebrem a Sant Feliu un pessebre vivent!

unnamed

  • Sant Feliu de Guíxols celebrarà un Pessebre Vivent a la ciutat aquest Nadal 2017.

En concret es realitzarà als Jardins del Monestir i es podrà visitar en dues ocasions, el divendres 22 de desembre i el 29 de desembre, de 18 a 20h en els dos casos. L'entrada serà gratuïta.

La idea va partir de l'Ajuntament, amb l'interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i en l'entorn incomparable dels Jardins del Monestir.

Per tal de tirar-ho endavant l'Ajuntament compta amb la col.laboració entusiasta de l'Agrupació Teatral Benet Escriba i l'Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d'una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur, així com representacions teatrals, entre ls quals hi ha els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col.laboració també és essencial en moltes celebracions a casa nostra.

De moment s'estan ultimant detalls de l'escenificació del Pessebre Vivent. Es perfila el nombre de quadres nadalencs que s'hi podrà veure, i les persones i demés entitats que hi volen aportar el seu gra de sorra.

Per l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, la proposta de Pessebre Vivent a la ciutat s'entén com a una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats en les activitats locals

L'ús dels jardins del Monestir, amb nombrosos indrets per usar, racons, vegetació, rampes i àmbits, faran que sigui un Pessebre Vivent lluït i que reunirà, de ben segur, un alt nombre de visitants.

L'organització del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols us informa que s'anul·la la segona representació d'aquesta activitat, prevista per divendres 29 de desembre a la tarda. Disculpeu les molèsties.

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits