Per primer cop a Sant Feliu... pessebre vivent!

DSC 3470

  • Sant Feliu de Guíxols celebrarà per primera vegada un Pessebre Vivent a la ciutat aquest Nadal 2017.

En concret es realitzarà als Jardins del Monestir i es podrà visitar en dues ocasions, el divendres 22 de desembre i el 29 de desembre, de 18 a 20h en els dos casos. L'entrada serà gratuïta.

La idea va partir de l'Ajuntament, amb l'interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i en l'entorn incomparable dels Jardins del Monestir.

Per tal de tirar-ho endavant l'Ajuntament compta amb la col.laboració entusiasta de l'Agrupació Teatral Benet Escriba i l'Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d'una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur, així com representacions teatrals, entre ls quals hi ha els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col.laboració també és essencial en moltes celebracions a casa nostra.

De moment s'estan ultimant detalls de l'escenificació del Pessebre Vivent. Es perfila el nombre de quadres nadalencs que s'hi podrà veure, i les persones i demés entitats que hi volen aportar el seu gra de sorra.

Per l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, la proposta de Pessebre Vivent a la ciutat s'entén com a una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats en les activitats locals

L'ús dels jardins del Monestir, amb nombrosos indrets per usar, racons, vegetació, rampes i àmbits, faran que sigui un Pessebre Vivent lluït i que reunirà, de ben segur, un alt nombre de visitants.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits