Presentació del llibre "Des de dins", de Sàbel Gámez

6D02 IMG 9446x cat 1

La guixolenca Sàbel Gámez presenta Des de dins, el primer llibre d'una trilogia que descriu la realitat de cinc dones des de la perspectiva d'una de sola. L'acte serà el dissabte 16 de desembre a les 16:30h a la Sala Abat Panyelles (4a planta Monestir) a càrrec de l'autora i de Jordi Blesa Montoliu, autor del pròleg.

Des de dins, que tant dóna nom a la trilogia com a la primera novel·la, neix de la necessitat de l'autora d'expressar cinc històries reals, entre les quals la d'ella mateixa, viscudes per amor i per seguir les papallones màgiques que fan que tot sembli possible per a l'única protagonista: la Carlota. El primer llibre narra l'adolescència, la joventut i la maduresa de la Carlota. La protagonista es troba de cares amb ella mateixa, amb la por, el dolor i l'amor. En totes tres ocasions viu, mor i reneix. 

IMG-20170909-WA0033 1511292242516

 

Biografia

ISABEL GÁMEZ I ESMERADO va néixer a Barcelona el 1970. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També coneguda pel seu pseudònim, Sàbel Gámez, col•labora amb
diversos mitjans i fòrums que promocionen la literatura. Adoptada pel seu particular “paradís” de Sant Feliu de Guíxols, publica “Des de dins”, primera entrega de una trilogia que descriu
la realitat de cinc dones des de la perspectiva d’una sola. La seva escriptura està inspirada per les muses que habiten a les entranyes, aquelles que guarden els més purs sentiments.

 

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits