Revetlla de Cap d'Any amb Flaixbac

Sant Feliu de Guíxols dóna la benvinguda al 2018 amb l'espectacle més mogut de Catalunya. Ràdio Flaixbac aterra al gran envelat del Guíxols Arena per fer una Revetlla a ritme del Va Parir Tour, de la mà de quatre artistes molt especials: Carles Pérez, Didac Tomàs, Andreu Presas i German Ramírez.

El 31 de desembre Ràdio Flaixbac porta la gresca del Va Parir Tour a Sant Feliu de Guíxols. La ciutat encetarà l'any nou amb més de quatre hores de música, performance i una nit plena de sorpreses. El show per excel·lència amb tots els ingredients per fer passar el fred.

L’entrada anticipada es pot adquirir al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir, i la mateixa nit a la taquilla al preu de 15 euros. L’horari serà de les 00:30 hores fins les 04:30 hores.

Els integrants del VaParir Tour2017 porten a Sant Feliu l’essència de l’estiu per Cap d’Any, perquè els èxits no paren. El VaParir és una nova fórmula per no perdre el ritme durant els mesos de més fred, una nova proposta amb els protagonistes de Ràdio Flaixbac:

Carles Pérez: Fa onze anys que condueix “El matí i la mare que el va parir”. Això l’ha convertit en una de les peces clau de Ràdio Flaixbac.

Andreu Presas: Es declara amant de la pirotècnia i també dels saraus més cafres, però en els seus ulls hi veureu una sola obsessió: la música. Locutor dels d’abans, d’aquells que es forgen durant anys per assolir la seva meta.

Didac Tomàs: És una de les veus més fresques de l’emissora. Una fórmula àgil i desenfadada que es pot escoltar cada migdia a la ràdio musical líder de Catalunya.

German Ramírez: Showman d’El matí i la mare que el va parir. L’alegria i l’animació personificades.

Horari: 0.30h - 4.30h
Lloc: Envelat Guíxols Arena, a la Zona Esportiva Vilartagues (Av. de Catalunya, s/n, 17220 Sant Feliu de Guíxols)
Preu entrada: 10 euros anticipada / 15 euros a taquilla
Venda: Oficina de Turisme i Discos Sol Negre
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Ràdio Flaixbac

-Hi haurà marxandatge de Ràdio Flaixbac/Nadal
-Pirotècnia i confeti
-Mapping i efectes de fum
-Animació sobre l’escenari i performance

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits