L’Ajuntament de Sant Feliu de guíxols presenta una nova plataforma web per a joves pensada per a la recerca d’itineraris formatius i de feina

Foto 2-3-18 11 37 44

L’Ajuntament ha presentat el nou portal web www.guixols.cat/joves, en el qual s’hi pot trobar tota la informació relativa a formació i ocupació. La presentació es va realitzar el passat 1 i 2 de març, en el marc del V Saló de la formació l’ocupació i l’empresa, celebrat a La Bisbal d’Empordà i organitzat per el Consell Comarcal de la nostra comarca.

El nou web s’estructura en 4 grans apartats; itineraris formatius, accés al món laboral, beques i ajuts, i experiències. Els joves poden accedir a tots els recursos existents en matèria de recerca de feina i estudis, tant presencials com on-line.

Segons el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras, “el nou web representa una guia molt completa i útil per a tots els joves a l’hora de continuar o iniciar els seus estudis, per als que busquen la seva primera feina, es volen auto-ocupar o conèixer les ajudes existents en cada matèria. Poden accedir a la informació des de casa, de forma molt interactiva i visual navegant entre els diferents apartats, accedint als enllaços amb totes les ofertes existents en cada moment”. Oliveras també ha destacat que amb aquest web, es dóna resposta a algunes de les inquietuds dels i les joves detectades al Pla Local de Joventut.

Aquesta plataforma és l’inici per a un web més ampli, en el qual poc a poc també s’hi inclouran recursos sobre associacionisme, cultura, salut, oci, etc.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits