Volta ciclista a Catalunya i el seu pas per Sant Feliu de Guíxols

mapa

El proper dilluns 19 de març passarà per Sant Feliu de Guíxols la primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. Aquest esdeveniment de gran rellevància esportiva i promocional comportarà, també, algunes afectacions que us volem informar per tal que tothom pugui actuar amb previsió. En el cas de Sant Feliu de Guíxols hi haurà una meta volant, situada a mig passeig del Mar, que donarà encara més emoció a la cursa. És el que s’anomena “Sprint intermedi”. L’organització situa l’hora de pas, de forma aproximada, entre les 14,25 i 14,45 h. però per seguretat s’han d’establir uns tancaments preventius i mesures addicionals, que comprenen un temps abans i un temps després.

Així, des de les 13.30h del dilluns 19 de març fins a les 15.30 del mateix dia NO es podrà circular, ni aparcar, en cap punt del circuit de la cursa. La prohibició d'aparcament començarà a les 00.00h del dia 19, és a dir, a la nit. El circuit per on passaran les bicicletes, en el cas de Sant Feliu de Guíxols va des de la Carretera de Tossa, zona del Teatre i Monestir, avinguda Juli Garreta, Passeig del Mar, enfila per la carretera de Palamós i segueix al llarg en direcció Sant Pol, atravessa S'Agaró i segueix per Platja d'Aro.

Passat tot això, progressivament s'anirà obrint tot el trànsit i aparcaments.

_________________________________

Dilluns 19 de març de 2018
13.30 a 15.30 Prohibit accedir i aparcar en el circuit:
Ctra Tossa / Teatre i Monestir / Av. Juli Garreta / Passeig del Mar / Ctra
Palamós Sant Pol / S'Agaró (segueix direcció Platja d'Aro...) En tot el circuit
i en una zona concreta (veure gràfic) No es podrà aparcar des de la mateixa
nit abans, a partir de les 00.00 del dia 19.

Organització preveu que el pas efectiu dels ciclistes pugui ser, aproximadament, entre 14.25 i 14.45h

_________________________________

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, tindrà la millor participació possible amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres. La cursa es presenta més emocionant i amb més novetats que mai.

Es recorren les 4 demarcacions de Catalunya, i visitarà després de 25 anys la Val d'Aran i Vielha. El tram que afecta a Sant Feliu de Guíxols surt des de Calella (de la Costa). El recorregut global té com a destacat dues etapes d'alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres etapes ideals per a l'esprint o per escapades, i el tradicional final de 8 voltes al circuit de Montjuïc a Barcelona. Amb un recorregut tant exigent i que previsiblement es decidirà en la darrera etapa, moltes figures mundials tindran opcions de disputar la victòria de la "Volta".

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits