"Mediterranian Meals", nova exposició del projecte CREATIVA'T

Arengades

Arengades
Dibuix a llapis de colors
70X35 cm

Per segon any, l'alumnat de 1r de Batxillerat Artístic de l'Institut Sant Elm reprèn el projecte CREATIVA'T de comissariat d'art. Enguany l'artista seleccionat és Carles Piqueras, sota el títol MEDITERRANIAN MEALS.

CREATIVA'T és un projecte-taller que esperona els estudiants a gestar i gestionar l'exposició d'un artista. Inclou tot el procés des de l'etapa d'ideació i selecció de l'artista fins a la materialització de la mostra, el seu desmuntatge i balanç final.

L'aprenentatge pràctic de les diverses fases de la tasca expositiva es complementa amb sessions teòriques de la mà de la Cap de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament Montse Barniol i la professora Olga Massaguer, així com debats a l'aula que fomenten la reflexió durant el seu desenvolupament.

Els alumnes es distribueixen en grups per abastar totes les funcions i van actuant a mesura que el procés els va requerint. D'aquesta manera, van integrant els perfils professionals que intervenen en una mostra, així com els costos, els materials, la documentació, la selecció de les obres que s’exposaran i el discurs expositiu se'ls donarà, el pla de comunicació i promoció, el muntatge, el seguiment, etc.

L'inici del muntatge serà el dilluns 19 de març, cinc dies abans de la data d'inauguració, que serà el divendres 23 a les 18h. La mostra s'exposarà a la quarta planta del Monestir fins el dia 15 d'abril de 2018, coincidint amb el Dia internacional de l’art. L'entrada és lliure.

Es podrà visitar de 10 a 18h de dilluns a dissabtes i d’11 a 14h diumenges i festius, exceptuant els dies 30 i 31 de març en què s'ampliarà l'horari a la tarda de 16 a 19h pel Mercat del Brunyol. Així mateix, el dissabte 14 d'abril es realitzarà una visita guiada oberta a tothom per part de l’artista i dels alumnes que formen part del projecte a les 17h.

Informació sobre MEDITERRANIAN MEALS - Carles Piqueras

Informació sobre l'exposició

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits