Acte d'hissada de la bandera republicana, celebrat malgrat la pluja

DSC 5486 1280x768
Malgrat la pluja s'ha pogut celebrar aquest divendres 13 d'abril l'acte institucional d'hissada de la bandera republicana a la plaça de Miquel Murlà de Sant Feliu de Guíxols, amb una trentena d'assistents. 
 
Es dóna així compliment a un acord de plenari que determinava la realització d'una activitat de caràcter institucional per recordar l'efemèride. Aquest és el segon any que es realitza a nivell institucional, i en diferents moments a partir de l'endemà, 14 d'abril, es faran homenatges des de diferents formacions polítiques.
 
L'acte ha tingut una durada més curta del previst per la pluja, i ha consistit en hissar la bandera i dipositar un ram de flors als peus de l'escultura d'Ana Gutiérrez, que homenatja les víctimes de la Guerra Civil i la Repressió. Aquest és homenatge als valors de llibertat, igualtat i fraternitat.
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el primer tinent d'alcalde, Josep Melcior Muñoz i altres regidors de la corporació han estat presents en aquesta celebració.
DSC 5494 1280x768

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits