Xavi Calvet presenta “Firebird”, el seu primer disc en solitari a Casa irla

Xavi-Calvet

Xavi Calvet presenta “Firebird”, el seu primer disc en solitari

ATENCIÓ! important! L'horari que apareix en aquesta notícia està corregit!!! Tingueu-ho en compte perquè en diferents mitjans posava una hora equivocada (erròniament surt 19h) quan en realitat és a les 22h!!!

  • El ganxó Xavi Calvet presentara el divendres 8 de junyt el seu disc en solitari titulat “Firebird”

Divendres 8 de juny a les 22 h, el músic Xavier Calvet presentarà en acústic el seu disc en solitari “Firebird”. L’entrada és gratuita.

L’ocell de foc és un ésser mitològic que suposa una benedicció i una condemna per tot aquell que s’atreveixi a capturar-lo. Aquesta ambivalència està molt present a FIREBIRD, el primer disc en solitari de Xavier Calvet, l’incombustible líder (veu i guitarra) de la banda de punk rock Bullitt.

Aquest nou disc es presenta com una espècie de “roadtrip” que transita per alguns dels paisatges del so “Americana” (amb tocs a Wilco, The Jayhawks o Ryan Adams) i produeix melodies amb matisos pop.

Els textos de les cançons recullen les vivències dels últims anys d’aquest artista apassionat per la música, que reflexiona sobre la vida, la mort, les relacions humanes i els sentiments trobats, i normalment contradictoris, que sorgeixen d’aquestes relacions.

https://irla.cat/casairla/2018/05/28/xavi-calvet-presenta-firebird/

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits