L'artista Pepa Poch dota de vida pròpia l'espai superior del Monestir en una exposició canviant i transgressora

pepa1

MÉS IMATGES: CLIC AQUÍ

L’exposició de la planta superior del monestir de Sant Feliu de Guíxols d’aquest estiu de 2018 porta per títol “L’atelier-Pepa Poch”. Es tracta d’una intervenció de l’artista sobre aquest espai, transformant-lo en un ‘atelier’, és a dir, en un espai dinàmic en el qual l’artista realitza la seva obra.

La particularitat d’aquesta proposta és que en el transcurs dels mesos en què serà visitable, Pepa Poch hi anirà realitzant diferents intervencions. No som davant d’una exposició convencional, d’objectes inanimats, sinó que tindrà vida pròpia.

S’explica el procés de creació que viu l’artista des que té la idea fins que la materialitza en un objecte artístic.

 

pepa3

Si l’any passat es va buscar una combinació d’art irreverent, realista i un punt trangressora; enguany se segueix amb la transgressió artística innovadora, que transforma elements quotidians en obres d’art. Els llenços s’alliberen dels bastidors per transformar-se en escultures que grimpen. I com això, fixeu-vos també en les cadires alades, les porcellanes màgiques, els canelobres adopten siluetes femenines, o els quadres mostrats tal com es veien als salons d’art del segle dinou.
Pepa Poch crea i fa emergir la poesia entre les seves mans, tot transformant la realitat -ja sigui d’un llenç, una porcellana, un teixit…-

Expandeix la seva màgia als espais, als objectes, convertint en excepcional allò que és quotidià. Es recrea en un llenguatge estètic de present, desacomplexat, allunyat de les modes. En una trama d’exageració barroca, teixeix una atmosfera d’equlibri clàssic, de la qual n’emergeixen formes teatrals impossibles, que només ella és capaç de presentar amb la màxima naturalitat.
“L’Atelier” és un espai per viure una experiència artística envolvent.

Del 30 de juny al 14 d'octubre de 2018
L'atelier - Pepa Poch
Monestir de Sant Feliu de Guíxols
www.guixols.cat

PEPA5

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits