Serrat es veu obligat a cancel·lar els pròxims sis concerts de la seva gira "Mediterrani da capo"

Els concerts afectats són els següents: 31/7 Sitges, 2/8 Torrevieja, 4/8 Tarragona, 6/8 SF Guíxols-Porta Ferrada, 8/8 Starlite i 10/8 Jerez. En els propers dies s'obrirà el termini de devolució de l'import de les entrades adquirides.

Se li ha diagnosticat disfonia per laringitis aguda, que implica repòs vocal professional estricte de dues setmanes i tornar a ser avaluat.

Està previst que Serrat reprengui la seva gira "Mediterrani da capo" el proper 8 de setembre a Palma de Mallorca i continuï el calendari de concerts previstos al setembre al nostre país. En els mesos d'octubre i novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l'any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre -WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 des -Auditori del Fòrum).

Des de Porta Ferrada informem, que el procés de devolució de les entrades, s'obrirà el dimecres dia 1 d'agost. Els interessats s'hauran de dirigir al canal de venda des d'on hagin estat adquirides.

El festival sent molt no poder comptar amb la presencia de Serrat i esperem que la recuperació sigui el més aviat possible.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits