El guixolenc Luis González versiona Serrat

verkami 079ede5e18e8d505ea060f2c0f654e7a

És pianista, compositor i pedagog. Es diu Luis González i també és el director de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
Ha enregistrat aquest passat estiu el que és el seu desè disc titulat En Clave de Serrat, on reinterpreta part de l’obra de Joan Manuel Serrat.
En Luis ens parla de què l’ha portat a endinsar-se en aquest nou projecte:
“He gravat discos de jazz amb el trio que he tingut estable durant 8 anys. Hem fet cançons populars, arranjaments propis, temes pop versionats.
Després he fet discos amb Cris Juanico, amb un parell de cantants, i ara em venia de gust canviar una mica l’estètica jazzística per ampliar una mica el públic. El que he fet ha estat agafar cançons de Joan Manuel Serrat i n'he fet unes adaptacions, harmonitzacions i arranjaments”.
També ens explica que ha triat Serrat perquè hi té un vincle emocional ja que, per exemple, al seu pare li agradava molt i a casa l’escoltaven.
Una de les coses curioses que li han passat durant el procés de gestió de l’àlbum es que ha parlat directament amb Serrat.

  • Finançament a través d'aportacions

En Luis ha engegat una campanya a través de la plataforma Verkami per poder tirar endavant, per primer cop, un projecte d’aquesta envergadura. El mateix artista ens explica què proposa des d’aquesta iniciativa de micromecenatge:
“Fer una aportació econòmica o comprar el disc per avançat. Hi ha també recompenses. També per a empreses perque el seu logo aparegui a les xarxes socials del producte o de la meva web. Després hi ha unes recompenses que són concerts, des del format de duet a octet, en concert privat”.

Per localitzar el seu projecte clic aquí: CLIC

Les aportacions econòmiques aniran destinades íntegrament a cobrir les despeses de producció del disc com són l’estudi de gravació, mescla i màstering, fotografia, disseny, així com la producció de dos vídeos promocionals.
L’àlbum ha estat enregistrat als Trafalgar Estudios, ubicats a la platja d’El Palomar de Cádiz, durant el juliol de 2018 i amb Curro Ureba com a tècnic de so.
Està previst editar-lo sota el segell discogràfic Blue Asteroid Records.
La descàrrega anticipada ja està a punt i el CD físic veurà la llum pròximament, amb disseny d'Ana Solinís i fotografia de Glòria Llorca.

Una entrevista de Paul Marca

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits