Més ambició en la col·laboració amb l'escola Massana

El Govern de Sant Feliu de Guíxols té interès en renovar i ampliar el conveni existent entre l'Ajuntament i l'escola Massana, centre d'art i disseny.
Fins al moment el conveni tenia com a principal missió la realització d'un seminari de ceràmica negra a través del Museu d'Història de la ciutat, el qual s'anava realitzant anualment. La ceràmica negra identifica les peces realitzades en  fang cuit en atmosfera reductora que dóna a les creacions un singular color negre grafit. Un grup d'estudiants de la Massana ve cada any a Sant Feliu de Guíxols durant uns dies per participar en aquest seminari.
La intenció del govern local és ampliar aquesta iniciativa i anar més enllà, portant a Sant Feliu noves propostes lligades amb l'art, de la mà d'aquesta escola de disseny de referència arreu d'Europa.
A la reunió celebrada a Barcelona a finals de gener es va acordar estudiar la forma d'ampliar la col·laboració mútua, amb diferents cursos i propostes relacionades amb l'art, que es poguessin fer a Sant Feliu. L'interès és lligar la nova creació i els tallers artístics en la proposta Ciutat d'Art, la proposta de Sant Feliu de Guíxols de futur, que vol ser referent en aquest àmbit.
 
3-PCC 1235 800x600

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits