El restaurant Casa Elisa, guanyador del Ganxotapes de Primavera 2019

Ahir dimarts 11 de juny es va atorgar a Sant Feliu de Guíxols el premi a la millor tapa del certamen gastronòmic Ganxotapes de Primavera 2019.

Aquest concurs va tenir lloc entre el 26 d'abril i el 3 de juny, on més de 30 bars i restaurants van oferir la seva proposta de tapa (acompanyada d'una beguda) per 2.50€. Un jurat popular anònim ha estat el que ha decidit la tapa guanyadora.

El premi d'aquesta edició, entregat per Salvador Calabuig, ha estat pel Restaurant Casa Elisa amb la seva tapa de "Maki de gambes amb mousse de garoina i aire d'algues", acompanyada també d'una sorra de xocolata. Aquest és el segon premi consecutiu que guanya l'establiment, ja que ja va ser el guanyador a la millor tapa del Ganxotapes de Tardor 2018.

PCC 4352 1024x768 7-Casa Elisa-Editar

 

A part del premi a millor tapa, el certamen atorgava dos premis més: La Ganxotapa més original, escollida també per un jurat popular anònim i la Ganxotapa més popular, votada per tothom que va votar a través dels llibrets del concurs. El premi a la més original va ser pel Meraki Burger Gastrobar i la seva tapa de "Llagostí amb fruita de la passió" i el guardó de la més popular va anar pel restaurant Villa Laura amb la tapa de "Mandonguilles de vedella macerada amb calamarcets i gambeta".

 

18-Meraki-Editar 27-Villa Laura-Editar

 

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits