dissabte, febrer 13, 2016

Èxit aclaparador de públic en la conferència de Carlos González al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer


No hi cabia ningú més. El Teatre Auditori ha quedat petit, davant la massiva assistència que ha tingut la conferència del doctor Carlos González (pediatre) on ha exposat els seus coneixements sobre el món dels infants quan tenen pocs anys de vida i la relació amb els pares i mares.
González, reconegut també com a escriptor d'obres molt venudes sobre aquesta matèria, ha captivat l'auditori amb un llenguatge molt precís i alhora planer, amb un do de la comunicació molt intel.ligent, aclaridor i proper a l'oient.
Molts pares i mares, alguns d'ells primerencs i acompanyats dels seus infants petitíssims (s'havien habilitat zones d'esbarjo, jocs, zona de bolquers, i altres elements pensats per als més petits). Tothom estava realment captivat pel discurs del doctor, a partir de la seva experiència professional i a partir del fet que ell mateix també és pare.
En la conferència, enmig de plors dels més menuts, s'ha parlat de tot: del dormir a les nits, de la relació pares i mares amb els fills, del mal anomenat instint maternal (que ha d'incloure, també segons el doctor, als pares), de com actuar davant del fet de tenir el nen al bressol o portar-lo al damunt, entre molts altres elements d'interès.
Entre les conclusions: l'amor porta l'amor; qui de petit sent amor per la mare sentirà amor pel pare, serà un bon amant de gran, i serà un bon pare. I n'ha dit tantes, que es podria fer un nou llibre.

L'afluència ha estat molt alta (tothom havia de confirmar que hi assistiria)

 

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51