dimecres, juliol 30, 2014

Propera trobada del Club de lectura d'adults

El proper divendres 27 d’abril, a les 20:30 h, els membres del Club es tornaran a trobar a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per comentar el llibre HHhH, de Laurent Binet, una barreja de novel·la i assaig històric.

El llibre, guardonat amb el Premi Goncourt a la Primera Novel·la 2010, arrenca amb les investigacions per part de l’autor sobre l’atemptat que dos brigadistes de la Resistència van cometre l’any 1942 a Praga contra Reinhard Heydrich, cap de la Gestapo i considerat un dels homes més temuts del III Reich i màxim artífex de l’anomenada "solució final".

L’originalitat de Laurent Binet es centra sobretot en la forma de donar-nos detalls sobre la seva investigació fent partícip en tot moment al lector dels progressos de la investigació i dels dubtes que li ocasiona a l’escriptor la troballa d’algunes fonts i material documental.

 

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Aquest web està gestionat i actualitzat per l'Àrea de Premsa de l'Ajuntament. Restem a la vostra disposició per rebre els vostres suggeriments, aportacions i propostes de millora. Ens trobareu a l'edifici de l'Ajuntament (primera planta) o ens podeu adreçar un mail a premsa@guixols.cat, o al telèfon 609 75 35 85 (P.Carreras)  quan ho considereu oportú.-