Juny 2017

ACTIVITATS
SANT FELIU DE GUÍXOLS
1 AL 30 DE JUNY DE 2017


*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Festival Porta Ferrada (del 14 de Juliol al 19 d’Agost). Venda d’entrades: www.portaferrada.cat/ i a la botiga de música Sol Negre.

*25è Aniversari del Peix Blau Ganxó: Fins al 18 de juny campanya gastronòmica del Peix Blau. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com

*Nou servei d’Informació on podeu fer consultes sobre les Clàusules sòl. Dilluns i Divendres de 9 a 11h, a l’Oficina del Síndic de Greuges (c/ Penitència,10). Per reservar cita: 972 32 80 40 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Casals Estiu 2017: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixosl.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dijous 1 de juny

*Audició de modern. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït.

Del divendres 2 al dilluns 5 de juny
A peu de sorra – 8 food trucks, firmes de moda, tallers i activitats. Al Parc de les Dunes de la platja de Sant Pol. Horari: divendres 17h – 1h, dissabte 11h – 2h, diumenge 11h – 1h, dilluns 11h - 22h.

Divendres 2 de juny

*Excursió Sant Martí Sarroca i Caves del Penedès. Per als socis del Casal Tueda. Per a més informació: 972 82 10 58. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Club de lectura: Sònietxka de Liudmila Ulitskaia. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de Viking Moses (USA, r&b/Soul). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 3 de juny

*Show Cooking de la cuina del Peix Blau (Restaurant El Cau del Pescador). A partir de les 10h al Mercat cobert. Obert a tothom.

*Cloenda del Projecte LECXIT (Lectura per a l’èxit educatiu). A càrrec de l’Anna Juan. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre La sorra vermella de J.N. Santaeulàlia. A les 19h, a la Casa Irla (c/Algavira 65-69).

*Concert de Vidal Soler (Vilanova, pop/folk) & Oriol Murlà (Barcelona, cançó d’autor). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 4 de juny

*Concert vermut amb Back to you (Sant Feliu, covers de clàssics) & Martí Oliver (Barcelona, Cantautor). A les 11.30 h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 6 de juny

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Actuació de l’il·lusionista Xevi. A les 17 h al Casal Tueda. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Repartiment de premis del concurs de fotografia. A les 17 h al Casal Tueda. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Homenatge als socis que fan 90 anys i als socis que celebren els 50 anys de casats. A les 17h al Casal Tueda. Organitza: Casal Tueda-APITE.

Dimecres 7 de juny

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Audició final de curs adults. A les 20h a l’Auditori Escola de Música. Durada: 40 minuts. Gratuït.

*Quiz Musical: Joc de preguntes musicals. A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 8 de juny

*Dinamització del Parc Urbà de Salut: Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 8.30h, al parc urbà de salut Tueda. Per a més informació: tel. 972 64 23 10 i www.itinerarisiparcsdesalut.cat.

*Dinar de germanor. A les 13.30h al Restaurant de l’Hotel Barcarola amb servei de bus per anar i tornar. Organitza: Casal Tueda-APITE.

Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny

EXPLICA’M FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte
com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults.
Gairebé 70 parades de llibres i il•lustradors amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família; menús especials als restaurants i molt més...

Divendres 9 de juny
*Espectacle inaugural. Espectacle itinerant a càrrec de Actua Produccions. Cercavila, circ, titelles gegants. Itinerari: Monestir, c/ Hospital, placeta Sant Joan, Rambla Vidal, Passeig del Mar. A les 20.30h.

*Castell de Focs Artificials. A les 21.30h a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

*A Tot Gags! Espectacle d’humor a càrrec de cia. PuntMoc. A les 23h a la Casa Irla (c/ Algavira,
65-69).

Dissabte 10 de juny

*Fira del conte. Parades de llibres, il·lustradors i artesans amb productes relacionats amb els contes. De 10 a 20h pel centre de la ciutat.

*Espai de Creativitat MILAN. Espai on deixar anar la creativitat: pintura, murals, pintura de dits, guixos... De 10 a 20h a la placeta Sant Joan / c/Hospital.

*El Pescador de Núvols. Taller. De 10 a 20h a la ctra. Girona / c/Garrofers. Preu: 3€

*La República dels Contes. A càrrec de la cia Jordi Font. A les 10.30h i a les 12.30h a les
escales del c/ Penitència.

*Tramuntanada de contes. A càrrec de la Fada Iris. A les 11.15h a la placeta Sant Joan.

*El Petit Lilo. Espectacle itinerant de titelles gegants a càrrec de Actua Produccions. Itinerari: Ajuntament, Passeig del Mar, Rambla Vidal, placeta Sant Joan. A les 11.30h.

*Storytime: The little pigs. Narració en anglès. A càrrec de Robin School. A les 12h al c/ Especiers amb c/ Notaria.

*Storytime: The World’s Worst Witch. Narració / taller en anglès. A càrrec de Kids & Us. A les 16.30h al c/ Sant Joan.

*Dolce Vita. Espectacle de màgia a càrrec del Mag Lari. A les 17.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i a www.codetickets.com

*Presentació del conte La Clau. A càrrec de les seves autores Susana Peix (text) i Cristina Serrat (il·lustració). A les 17.30h a l’Antic Hospital (c/ Hospital, 33-35).

*Contes de por. Per a nois i noies a partir de 8 anys. A les 18h al Museu d’Història de la Joguina (Rambla Vidal, 48-50).

*Joc d’escapament: The Code. A partir de 10 anys. A càrrec de Cocolisto. A les 18h als Safareigs del Puig. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme. Preu: 5€.

*Trobada gegantera. A les 18h, plantada dels gegants a la Plaça del Mercat; a les 19h, presentació de les colles i cercavila pels carrers del centre. Recorregut: plaça Mercat, Passeig del Mar, Rambla Vidal, c/ Rutlla, placeta Joan Maragall, c/ Algavira, Rambla del Portalet, Passeig dels Guíxols, c/ Zamenhoff, c/ Sant Ramon, c/ Àngel Guimerà i passeig del Mar (Cambra de Comerç).

*Presentació del conte: “El drac Pasqual descobreix l’Antàrtida. A les 18.30h al c/ Especiers amb c/ Notaria.

*Presentació del conte: “En Xerric, l’escarabat més eixerit”. A càrrec d’Assumpta Mercader. A les 19.30h a l’Antic Hospital (c/Hospital, 33-35).

*El Gran Llibre de les Històries Imaginades de les Tradicions. Espectacle que combina narració i creació. A càrrec de la fada Parauleta Piruleta. A les 20h a la placeta Sant Joan.

*Enfila S.A. A càrrec de la cia. Espampades. La història de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil. A les 21.15h a la Plaça del Mercat.

*Contes i altres històries de nit. Contes de por i de misteri. A partir de 16 anys. A les 22.30h. Punt de trobada: Monestir. Espais: Cementiri i Jardins del Monestir.

Diumenge 11 de juny

*L’Estrany Viatge del sr. Tonet. Jocs gegants a càrrec de la cia. Tombs Creatius. D’11 a 13h a la Plaça del Puig.

*Manneken’s piss. Teatre de carrer amb la cia. Campiquipugui Productions. A les 11.30h i a les 12.30 a la Plaça del Puig.

*Presentació del conte: Sebastià i el mar. A càrrec de la il·lustradora Coaner Codina. A les 12h als Safareigs del Puig.

*Rats! A càrrec de Campiquipugui Produccions. Espectacle itinerant. A les 17h. Itinerari: c/ Major, Rambla Vidal i placeta Sant Joan.

*Xocolatada de cloenda. A càrrec de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme. A les 18h a la placeta Sant Joan.

Dissabte 10 de juny
*Show Cooking de la cuina del Peix Blau (Restaurant El Ginjoler). A partir de les 10h, al Mercat cobert. Obert a tothom.

*Taller: Taller de slime. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A partir de 6 anys. Gratuït.

*Festa del cava. De 16 a 22 h al Carrer St Ramon. Per a més informació: 972 32 00 80.

*Concert de Julie Doiron (Canadà, folk/indie) & The Seafood Special (València, indie/folk). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 11 de juny

*Concert vermut amb Adam Giles Levy (UK, folk contemporani). A les 12h a Cas Romagué- Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

*Concurs de balls de saló. A les 18h, al Centre Cívic Tueda. Trofeus per als tres primers classificats i regal per a tots els participants. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Concert de The Act Ups (Portugal, garatge). A les 18.30 h a Cas Romagué-Casa Irla (c/Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dilluns 12 de juny

*XIX Trobada de Corals. A les 18h, a la plaça Conrad Porta. Amb la participació de les corals El Recer del Casal de Gent Gran de Torroella de Montgrí, Plenitud del Casal de Gent Gran de Banyoles, les Veus del Casal de Gent Gran de Breda, coral del Casal Salvador Espriu i coral Gesòria del casal Tueda. Organitza: Casal Tueda-APITE.

Dimarts 13 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 14 de juny

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Documental: La Lluita d’Arnau, del realitzador Albert Barceló i presentació del llibre “La vida como reto” de Sergi Mingote. A les 19h a Casa Irla.

Dijous 15 de juny

*Concert fi de curs sensibilització i FB1 i 2 de l’Escola de Música. A les 18.30 h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 40 minuts. Gratuït.

Divendres 16 de juny

*D.O. Empordà: Visita al celler i tast de vins. Visita a l’antiga bodega La Cava de Sant Feliu de Guíxols acompanyats de la sommelier Clara Antúnez. Es realitzarà un tast de quatre vins de la D.O. Empordà. Punt de trobada: La Cava a les 20 h ( C. Rutlla, 35). Entrada gratuïta.

*DIADA DE L'ESPORT GANXÓ. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. 20h. Reconeixement a clubs, entitats esportives i persones del món de l'esport.

*Cicle de cinema Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català: El guardià invisible (versió doblada al català). A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar, 36-38). Entrada: 4,50€. Presentant el carnet jove 3€. Organitza: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració del Casino Guixolenc.

Dissabte 17 de juny

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Show Cooking de la cuina del Peix Blau (Restaurant Barcarola i Les Dunes). A partir de les 10h, al Mercat cobert. Obert a tothom.

*D.O Empordà: Taller Laboratori del Vidre. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Xerrada amb Miquel Sellarès: Seguretat Nacional. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*Concert The Hound Dogs (St Feliu, Rock&Roll 50’s). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 18 de juny

*Dia Universal de la Sardana: Audició amb la cobla Baix Empordà. A les 12h, al Passeig dels Guíxols. Es rifarà un tortell de la pastisseria Cortés.

*Concert vermut amb Santiso (Folk Mediterrani). A les 12 h a Cas Romagué - Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 19 de juny

*Cicle de cinema Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català: El Guardián invisible. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar, 36-38). Entrada: 4,50€. Presentant el carnet jove 3€. Organitza: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració del Casino Guixolenc.

Dimarts 20 de juny

*Audició de percussió. A les 19 h al pati de l’Escola de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït.

Dimecres 21 de juny

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Concert fi de curs a partir de FB3. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

*Concert fi de curs Nivell Mitjà. A les 19.30 h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Durada: 60 minuts. Organitza: Escola de Música.

Del dijous 22 al diumenge 25 de juny
NOMAD Festival, als Jardins Juli Garreta. Food Truck, market, concerts. Accés gratuït.

Dijous 22 de juny

*Dinamització del Parc Urbà de Salut: Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 8.30h, al parc urbà de salut Tueda. Per a més informació: tel. 972 64 23 10 i www.itinerarisiparcsdesalut.cat.

*Concert Ivan Campo (Manchester, UK, pop acústic). A les 21 h al Cas Romagué – Casa Irla. (Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 23 de juny

*Mercat tecnològic de segona mà . De 10 a 14h. A la Plaça del Puig. Organitza: Oficina de Pla de barris c/ Penitència, 10. Tel. 972 327019 i l’Associació ARTTIC tel. 872219045.

*En l’Esperit alçurat de Carles Hac Mor: Antihomenatge paraparèmic. A les 19h Presentació dels llibres de Carles Hac Mor No ben bé i Escriptures alçurades. A les 19.30h Encesa de veus. Atiadors: Ester Xargay i col·lectiu Nuboläris. Fogera de poemes, cançons, danses etc. Als Jardins del Monestir.

Sant Joan (Revetlles)

Revetlla de Sant Joan a Sant Feliu de Guíxols

Enguany es fan quatre activitats de revetlla a Sant Feliu de Guíxols.

Al centre de Sant Feliu es fa la tradicional Revetlla Ganxona popular 2017.
Es farà la rebuda de la Flama del Canigó

i un sopar popular al Passeig del Mar
.
Inclou també encesa de la foguera, havaneres i cremat.

Al Centre Cívic Tueda se celebra al revetlla amb amb el grup Artur
i Cia. (22 h al C. Cívic Tueda.)

L'Associació de Veïns de Vilartagues celebra a la plaça Salvador Espriu la revetlla.
Hi haurà sopar (cadascú se'l porta) i actuació de la música del DJ Eloy Márquez.
Se servirà un tall de coca als assistents.

A Sant Pol es farà també revetlla, amb música per ballar a partir de les onze de la nit, amb música de Nou So.

Dissabte 24 de juny

*Recital de poesia. A les 21 h al Cas Romagué – Casa Irla. (Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 25 de juny

*Ball per als socis amb l’organista Xavier Músic. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 27 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 28 de juny

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

Divendres 30 de juny
*Concert de Ran Ran Ran (Barcelona, indie pop) & FF and The Machine (St. Feliu, terror post industrial). A les 21 h al Cas Romagué – Casa Irla (Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Exposicions

*Fins al 25 de juny Exposició d’art #wrongplace de Patrick Subirats. Inauguració a les 19h. A la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*De l’1 al 14 de juny Exposició de manualitats, fotografies, pintures i patchwork. Al Centre Cívic Tueda. Horari de dilluns a divendres i diumenges de 8 a 20 h.

*Fins al 21 de juny Exposició Cadira 2015B. El concurs de disseny Cadira 2015B es va fer per commemorar l’Any de les Biblioteques. Al primer pis de la biblioteca durant l’horari d’obertura.

Des del 12 al 30 de juny Exposició Treballs del concurs de portades de les guies CLER. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura. Inauguració dia 12 de juny a les 19h: Entrega de premi a Ruben Paradinas, alumne de batxillerat d’arts de l’IES Sant Elm guanyador de la portada de la guia CLER d’estiu.

*Des del 26 de juny fins al 21 de juliol Exposició Com som els catalans? Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura.

*Des del 17 de juny al 20 d’agost Exposició de pintura de Aki Kuroda. A l’Espai K, c/Hospital 35. Horaris: laborables d’11 a 13h i de 18 a 20h. Festius d’11 a 14h i de 18 a 21h. Inauguració dia 17 de juny a les 20h.

*Inauguració de l’exposició El tren de la modernitat. Commemoració dels 125 anys de la inauguració de la línia del ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona. Dissabte 1 de juliol a les 19h a l’Antic Hospital.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Tallers a l’Escola de Música: Taller d’Havaneres, dijous de 17 a 17.45h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Nadons, dimarts de 16.30 a 17.15h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Percussió, dissabte d’11 a 11.45h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Veu, dimecres de
21.15 a 22h. 8 sessions a partir del gener. Prèvia inscripció a l’escola de música, tel. 972 821393
o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cada dilluns
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès. De 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
i 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cada dimarts
*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cada dimecres
*Viatge a l’Interior, meditacions guiades amb creixement personal, amb Margarita Trull. De 15.15
a 16.45h, a Vibra (Avda. Verbània, 7). Cal inscripció prèvia. Preu 10€.
Per a més informació: 972 32 11 95 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

29 Març, 2024

Links per veure el MIC Football en directe als dos camps de futbol

En aquests dos links podeu fer el seguiment als partits del MIC que es disputen a Sant Feliu de Guíxols https://live.micfootball.com/facilities/UDE2UXo3NllGSHNqWElnL0VRUjNpdz09 https://live.micfootball.com/facilities/VkhJMUtEN05vRCtBNjEzclFGeFZ3Zz09
28 Març, 2024

Festival de la Llum Lumlab de Sant Feliu de Guíxols, el plat fort d'aquesta Setmana Santa

Els dies assenyalats de la Setmana Santa, del 29 al 31 de març 2024, Sant Feliu de Guíxols viu novament el Festival de la Llum Lumlab. Set propostes (vuit, comptant el passi únic de l'espectacle inaugural amb drons) tornaran a…
19 Març, 2024

Ple municipal de març de 2024

Assenyalament: 1a Convocatòria 21/03/2024 a les 20:00 hores 2a Convocatòria 25/03/2024 a les 20.00 hores D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal i…
17 Març, 2024

Pluja d’estrelles en una Volta a Catalunya 2024 d’altes expectatives

  La Volta Ciclista a Catalunya ja té preparats tots els detalls per donar el tret de sortida a la seva 103a edició, que es disputarà entre els pròxims dies 18 i 24 de març amb un exigent recorregut de…
15 Març, 2024

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols fa a partir d'aquest dissabte la quarta edició del cicle “Música i descobertes”.

És una aposta per la música en directe amb tallers educatius de la mà de professors i músics vinculats a la Vall d’Aro. Una aposta pel talent de km0 i per artistes i pedagogs convidats que us faran viure noves…
15 Març, 2024

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar (Sant Feliu de Guíxols) celebra aquest dissabte 16 de març (18h, Teatre Auditori Municipal) el seu Concert…
13 Març, 2024

Recordatori de reunió

ATENCIÓ JOVES! AQUESTA REUNIÓ US INTERESSA! AJUTS PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES: Sessió informativa Dijous, 14 de març de 2024 INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES DE FINS A 35 ANYS…
11 Març, 2024

Preguntes i respostes sobre l'Índex de Preus del Lloguer

1.       Què és l’Índex de preus del lloguer? L’índex de preus del lloguer és el mecanisme que defineix el preu mitjà dels lloguers en les zones de mercat residencial tensionat i té la funció de marcar el topall de preu màxim en què…
08 Març, 2024

Pluja i fort vent

Actualització Segons el Servei Meteorològic s'espera per avui temps plujós i vent que pot arribar a superar els 70km en diferents comarques de Girona, inclosa la nostra. Pel que fa a l'estat de la mar, s'esperen onades que poden superar…
28 Febrer, 2024

Ple municipal de Sant Feliu de Guíxols - Febrer 2024

Assenyalament: 1a Convocatòria 29/02/2024 a les 20.00 hores  2a Convocatòria 04/03/2024 a les 20.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal…
14 Febrer, 2024

Àngels Gonyalons, David Verdaguer i Judit Martín, entre altres al Guíxols Escena de Sant Feliu

CICLE TEATRE PROFESSIONAL "GUÍXOLS ESCENA" El Tigre Dissabte 09 de març a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols Entrades:https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23464/teatreauditori-narcismasferrer/online Un reconegut especialista en desenvolupament personal -altrament dit coach- ha de fer-se unes  fotografies per…
06 Febrer, 2024

La Coral Cypsella presenta la programació commemorativa als seus 40 anys d’història

La Coral Cypsella del CE Montclar, junt amb el regidor de Cultura, Alexis Cubó i l’alcalde, Carles Motas, han presentat aquest dimarts 6 de febrer la programació que han previst per commemorar el 40è aniversari de l’entitat coral guixolenca, nascuda…
02 Febrer, 2024

Processos participatius en marxa

Al link de sota trobareu dos processos participatius referents a: 1. Consulta pública prèvia per a l'elaboració del reglament per a l'ús dels horts urbans. 2. Ordenança municipal reguladora dels usos d’aigua en situació de sequera a Sant Feliu de Guíxols.…
30 Gener, 2024

La Generalitat activa la fase d'Emergència per Sequera

El dijous 1 de febrer la Generalitat ha decretat oficialment  l'entrada en fase 1 d'Emergència per sequera, una mesura que afecta nombroses comarques i que abasta fins a 6 milions de catalans. En aquesta afectació hi ha Sant Feliu de Guíxols.…
25 Gener, 2024

Ple municipal (gener 2024)

Assenyalament: 1a Convocatòria 25/01/2024 a les 20.00 hores 2a Convocatòria 29/01/2024 a les 20.00 hores   Senyor/a, D’acord amb el previst a l'article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei…
24 Gener, 2024

Us presentem "El Tigre", nova obra de teatre professional

CICLE TEATRE PROFESSIONAL "GUÍXOLS ESCENA" EL TIGRE El Tigre és una obra escrita i dirigida per Ramon Madaula, interpretada per Mercè Martínez i David Olivares. És la primera de les obres que inicia la nova temporada del "Guíxols Escena", teatre…
23 Gener, 2024

Carnaval 2024 - Programació

Tota la programació a un clic CLIC AQUÍ  www.guixols.cat/carnaval
23 Gener, 2024

Artistes Locals Edició 2024

ANUNCI DELS RESULTATS DE LA SELECCIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS PER L’EXPOSICIÓ D’ARTISTES LOCALS AL PATI DE L’AJUNTAMENT EDICIÓ 2024 Després de la reunió celebrada per part de la Comissió de valoració el dia 22 de gener de 2024, i acordat,…
17 Gener, 2024

Un autocar de TVE arriba a Sant Feliu de Guíxols per tractar el món digital

Els pròxims dies 18, 19 i 20 de gener de 2024 l’espai itinerant “Únete a la Generación D’, cada día somos más” visitarà Sant Feliu de Guíxols al  Passeig del Mar a l'encreuament amb la Rambla i volem convidar-te a…

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits