Guanyadors certamen Ganxotapes Primavera 2018
“Pan bao amb melós de vedella i maionesa de ximixurri” del restaurant Can Kiku, la millor Ganxotapa de primavera 2018
-
Finalitza la campanya Ganxotapes, un cop més amb un èxit de participació i tapes servides
El passat diumenge 20 de maig va finalitzar la campanya Ganxotapes Primavera 2018, iniciada el 27 d’abril. És la dotzena edició d'un certamen que patrocina la cervesa Moritz, molt esperat tant pels clients com pels establiments participants.
Cal destacar la satisfacció en aquesta edició d'un certamen que ja es pot considerar que posseeix unes arrels profundes i consolidades dins el calendari d'activitats a la comarca.
Hi ha hagut 33 establiments participants, 3 dels quals oferien un menú de tapes, la gran novetat d’aquesta edició.
Tot i que aquesta edició ha estat una setmana més curta que les anteriors, s'han servit unes 8.000 tapes i 500 menús, una xifra que confirma la consolidació d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.
-
Els premis:
Ganxotapes va més enllà d'un certamen gastronòmic, i promou un concurs per veure quines són les millors tapes.
En aquesta edició el jurat ha cregut que la millor tapa és “Pan bao amb melós de vedella i maionesa de ximixurri” del restaurant Can Kiku donant-li el premi de “MILLOR GANXOTAPA PRIMAVERA 2018”.
Els usuaris han pogut votar la “GANXOTAPA MÉS POPULAR PRIMAVERA 2018” mitjançant el mateix llibret de la ruta presentat a l’Oficina de Turisme, escollint la Ganxotapa “Curri verd de carn i verduretes a la llet de coco” del restaurant Casa Elisa.
I la “GANXOTAPA MÉS ORIGINAL PRIMAVERA 2018” que en aquest cas ha recaigut en la tapa “Trio de terra, mar i muntanya” del restaurant La Vermuteria per la seva originalitat en contrastos.