dimarts, juliol 29, 2014

Se signa el conveni per disputar partits del MIC a Sant Feliu, amb almenys 3 equips internacionals

Esports i ociA la imatge veiem els responsables del MIC Football (Mediterranean International Cup, antigament coneguda com a Mundialet) amb l'alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, i la regidora d'Esports i Joventut, Magda Lupiáñez. Acabaven de signar, el passat 24 de febrer, el conveni entre ambdues parts per seguir desenvolupant partits de futbol d'aquesta important i cada cop més consolidada competició, que se celebra durant la Setmana Santa.
El conveni permetrà, entre altres aspectes, que els organitzadors del MIC disposin del camp de futbol de Vilartagues per a partits classificatoris durant els dies de dimecres a dissabte, inclosos, del període festiu de Setmana Santa.
Alhora, MIC Football podrà fer servir la instal.lació, dutxes, megafonia i serveis, tot comprometent-se a retornar-ho en l'estat original, i a garantir la presència d'almenys tres equips internacionals per disputar partits al terreny de joc, així com publicitar el logotip de la ciutat en tots els suports, entre altres acords.

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Aquest web està gestionat i actualitzat per l'Àrea de Premsa de l'Ajuntament. Restem a la vostra disposició per rebre els vostres suggeriments, aportacions i propostes de millora. Ens trobareu a l'edifici de l'Ajuntament (primera planta) o ens podeu adreçar un mail a premsa@guixols.cat, o al telèfon 609 75 35 85 (P.Carreras)  quan ho considereu oportú.-