dissabte, febrer 13, 2016

Cursos d'Estiu de la Universitat Ramon Llull a la nostra ciutat. estiu 2011

Ensenyament i Formació

DSC_0017

MATRÍCULA OBERTA A PARTIR DEL 2 DE MAIG

La salut de la pell i els millors aliments per nodrir-la
DESCRIPCIÓ Conferència sobre la salut de la pell i com tractar-la a través d’una bona alimentació. Es tractaran temes com: les alteracions de la pell, la nutrició i hidratació de la pell, els aliments per a la pell, els enemics de la pell (estrès, radicals lliures, etc), prevenció del càncer de pell, consells nutricionals per a una bona salut de pell i complements alimentaris per a la pell. Conferència oberta i gratuïta.
PROFESSORAT Marta Figueras - Diplomada en Nutrició i Dietètica per la Universitat Ramon Llull i màster en Fitoteràpia Clínica per la Universitat de Barcelona
LLOC DE REALITZACIÓ Monestir Sant Feliu de Guíxols: Plaça Monestir, s/n
17220 Sant Feliu de Guíxols
DATES 4 de juliol de 2011
HORARI A les 20 hores
HORES 2.00

La fluïdesa vital per mitjà del Qi Gong
DESCRIPCIÓ La finalitat del curs és aprendre a reconèixer les interferències en el fluir vital, de les energies del cos físic, de les emocions i de les actituds a través d'exercicis terapèutics propis del Qi Gong, de centraments energètics i de relaxacions. L’objectiu és saber escoltar la vida, tot deixant fer el curs natural de les coses, el Wu Wei, confiar en l'energia subtil i en l'energia de l'Univers que ho unifica tot en l'U.
PROFESSORAT Neus Pintat - Llicenciada en Quí¬miques. Acupuntora i professora de Qi Gong.
LLOC DE REALITZACIÓ Escola Mn. Baldiri Reixach: c. Corunya s/n - 17220 Sant Feliu de Guíxols
DATES Del 5 al 8 de juliol de 2011
HORARI De 17:30 a 21:15 hores
HORES 15.00

Com desxifrar els jeroglífics? Introducció a la llengua i l’escriptura dels faraons
DESCRIPCIÓ Curs introductori sobre l’escriptura dels antics egipcis i breu història del desxiframent de l’escriptura egípcia: tipus i evolució. Introducció a la llengua egípcia: tipus de signes, el nom, els verbs, adjectius, pronoms, preposicions i adverbis. Es combinarà amb exercicis de lectura i traducció, tant de textos literaris com polítics. Finalment, es tractaran els signes jeroglífics i la seva aplicació en l’art egipci com també l’aprenentatge d’algunes formes protocol•làries d’ús comú a l’antic Egipte. PROFESSORAT Francesc Aicart, Coordinador - Tècnic de l’Àrea d’Educació, Joventut i Museu. Diploma d'Estudis Avançats en Arqueologia per la Universitat de Girona. Xavier Martínez - Egiptòleg. Doctor en Història (UAB). Magister en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya). Membre de les missions arqueològiques de Padineith i Mentuemhat (Universitat de Tübingen) i del temple funerari de Tutmosis III a Luxor.
LLOC DE REALITZACIÓ Monestir Sant Feliu de Guíxols: Plaça Monestir, s/n - 17220 Sant Feliu de Guíxols
DATES De l'11 al 15 de juliol de 2011 HORARI De 18 a 21 hores
HORES 15.00

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Butlleta inscripcio Sant Feliu.doc)Butlleta d'inscripció[ ]231 Kb

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51