dissabte, agost 02, 2014

Acció Social, Ciutadania i Benestar

Activitat de ioga a la UEC municipal

Acció Social, Ciutadania i Benestar

 

Francesc Quilez del Centre Espai Ganesha especialista en ioga, chiking, taichi, massatge ayurvédic i tractament de bioneuroemoció, ha col·laborant de forma desinteressada amb l’Àrea de Serveis Socials de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Des de febrer fins juny d'aquest 2013, cada divendres els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) han realitzat una sessió setmanal de ioga. Aquesta activitat te per objectiu d’ajudar-los a aconseguir un major benestar, potenciant la flexibilització i la concentració dels alumnes.

Mitjançant la pràctica del ioga els alumnes han exercitat la seva respiració i han aprés tècniques de relaxació per tal de fer front a l’estrès, les situacions conflictives i a la manca de concentració. El ioga és una pràctica molt saludable que s'ha introduït dintre el programari de la UEC per tal d'ajudar-los a aconseguir un equilibri entre cos i ment.

 

 

 

 

 

 

   

Pàgina 1 de 35

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Aquest web està gestionat i actualitzat per l'Àrea de Premsa de l'Ajuntament. Restem a la vostra disposició per rebre els vostres suggeriments, aportacions i propostes de millora. Ens trobareu a l'edifici de l'Ajuntament (primera planta) o ens podeu adreçar un mail a premsa@guixols.cat, o al telèfon 609 75 35 85 (P.Carreras)  quan ho considereu oportú.-