diumenge, desembre 21, 2014

Campanya de comunicació

Les informacions relacionades amb la comunicació del Pla de Barris:

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL: 2 DE SETEMBRE

Us informem de l'odre del dia de la propera comissió urbanística i social de Pla de Barris, que tindrà lloc dimarts 2 de setembre a les 20.30h a la Casa Albertí.

ORDRE DEL DIA

1. Benvinguda i presentacions
2. Inauguració Mercat Ecològic i Artesanal
3. Inici de les obres dels carrers Lluna, St. Martirià i Adén
4. Projecte Viver d’Empreses
5. Actuació a la pendent del C/Penitència
6. Cursos 2014-2015
7. Qüestions de les associacions de veïns/es
8. Precs i preguntes
9. Cloenda

Us hi esperem!!!

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Acta.pdf)Acta comissió del 2 de setembre de 2014[Acta comissió urbanística i social del 2 de setembre de 2014]308 Kb
 

INAUGURACIÓ DELS SAFARETJOS I FESTA DEL BARRI

 
Us convidem a la INAUGURACIÓ DELS ANTICS SAFARETJOS MODERNISTES DEL BARRI DEL PUIG, que tindrà lloc el proper DIVENDRES 29 D'AGOST.
 
L’acte comptarà amb la presència de l’Alcalde de la Ciutat, Joan Alfons Albó, i del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.
 
Activitats previstes durant la jornada, que coincidirà amb la primera festa del barri del Puig: 
 
19.00h  INAUGURACIÓ INSTITUCIONAL
19.30h  TALLER INFANTIL: FEM SABÓ AMB  ESPAI LA MILANA
19.30h  AUDICIÓ DE SARDANES AMB LA COBLA BAIX EMPORDÀ
21.30h  SOPAR POPULAR A LA FRESCA *
22.00h  ACTUACIÓ MUSICAL AMB EL DUET NANI&ROSES
 
Durant tota la tarda: exposició fotogràfica “EL DIA A DIA” i emissió del documental "HISTÒRIA DELS ANTICS SAFARETJOS".
 
* Sopar popular: cal portar el sopar i el beure. Sorteig d’un lot compost d’un pernil, cava i vi.
 
No hi falteu!!!
 

REVISTA Nº6 "EL SAFAREIG"

 

Us presentem el sisè número de la revista "El Safareig".

La seva distribució es fa pels locals comercials del barri i per estancs, llibreries i papereries de la resta de la ciutat.

A peu de de pàgina trobareu l'edició en format PDF que podreu descarregar

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (El Safareig 6.pdf)Revista nº6 El Safareig[Revista El Safareig nº6]1571 Kb
   

REVISTA PdB INFORMA Nº3

PLA DE BARRIS PUBLICA UNA REVISTA A L'ANY SOBRE TOTES LES ACTUACIONS QUE S'HAN I S'ESTAN DUENT A TERME AIXÍ COM INFORMACIÓ DE FUTURES ACTUACIONS.

AQUEST MES DE MAIG HA SORTIT LA NÚMERO 3

ADJUNT LA PODREU LLEGIR I EN BREU TAMBÉ LA PODREU TROBAR EN PAPER PER LES DIFERENTS OFICINES DE L'AJUNTAMENT. A LA VEGADA TOTS ELS VEÏNS/ES DE L'ÀMBIT LA REBRANT A CASA SEVA.

ESPEREM QUE US AGRADI!!!

 

 

 

 

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (maqueta PDB_3.pdf)Revista PdB INFORMA nº3[Revista informativa sobre les actuacions de Pla de Barris del Puig i Eixample de Llevant]15374 Kb
 

CANVIS URBANÍSTICS, PERÒ TAMBÉ SOCIALS

 2012-05-07 12.36.22

 

 

Fons: http://www.costabravadigital.cat/sant-feliu-de-guixols/menu-local/actualitat-1/4781-canvis-urbanistics-pero-tambe-socials-al-barri-del-puig 

Obrir un negoci en el barri del Puig de Sant Feliu de Guíxols és en aquests moments més fàcil. L'ajuntament de la ciutat promou l'obertura de locals comercials amb incentius econòmics.

Els propietaris dels locals comercials buits del Barri del Puig-Eixample de Llevant i els possibles emprenedors de negocis tenen un seguit d'ajuts i altres incentius que poden arribar a ser del 50% de les obres de posada en marxa del negoci. La Cambra de Comerç i l'ajuntament han signat un conveni que serveix per unir esforços de manera que aquest barri recuperi poc a poc la vida económica i comercial que tenia dècades enrera.

Fa anys que s'acumulen baixos on no s'hi porta a terme cap mena d'activitat, és a dir, que en un moment van esdevenir una botiga o un altre tipus de negoci però que després que es tanqués mai s'hi ha recuperat l'activitat, la suma de molts casos com aquest fa que hi hagi hagut una pèrdua d'imatge i d'oportunitats en nombrosos carrers. El Pla de Barris que se li va concedir al 2009 ha de suposar un canvi a nivell urbanístic però també en l'aspecte social, cultural i econòmic.
De fet la qüestió social és un dels aspectes on més incidència té el pla de barris. En aquests moments hi ha en marxa diferents iniciatives que tenen les persones com les principals protagonistes. 

Estan obertes les inscripicions per poder participar en el curs d'atenció sociosanitària a domicili, el curs de tècniques en el servei de sala i el de tècniques en el servei de pisos. Les preinscripcions d'aquests cursos totalment gratuïts han començat aquest dilluns.
La dinamització social és un dels principals eixos del Pla de Barris, un clar exemple són les activitats com l'hora del cafè, les xerrades de lectura, els jocs de taula, les passejades des del barri o les conferències per millorar la salut en el barri que porten a terme persones de manera desinteressada.

Pel que fa les obres que suposen un clar rentat de cara i que recordem han arranjat la plaça del Puig, han renovat tota la xarxa de clavegueram i han permès reurbanitzar carrers es té previst que acabin dins el calendari. A finals de febrer les obres han d'arribar al final de la seva execució. En aquests moments, l'ajuntament ja treballa en la inauguració que ha de portar la visita del mateix conseller.

   

Pàgina 1 de 3

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51