Estrena del Pessebre Vivent a Sant Feliu de Guíxols

Nadal SF Guíxols 2017-2018 774

Aquest Nadal Sant Feliu de Guíxols celebra un Pessebre Vivent als Jardins del Monestir. Es va estrenar el divendres 22 de desembre amb una gran afluència de visitants. Es podrà visitar de nou el dia 29 de desembre, de 18 a 20h. L'entrada és gratuïta.

La idea va partir de l'Ajuntament, amb l'interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i a l'entorn dels Jardins del Monestir. L'espai disposa de nombrosos indrets, racons, vegetació, rampes i àmbits que fan que sigui un Pessebre Vivent lluït dins d'un paratge d'una bellesa incomparable.

La iniciativa compta amb la participació entusiasta de l'Agrupació Teatral Benet Escriba i l'Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d'una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur així com representacions teatrals, entre les quals hi ha els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col·laboració també és essencial en moltes celebracions a casa nostra.

L'escenificació del Pessebre Vivent compta amb cinc quadres compostos per una filosa, un camp de cols, una fogata, un safareig amb dones que renten roba i el portal de Betlem. En total, hi han participat una vintena de persones de l'Agrupació Teatral Benet Escriba, entre d'altres voluntaris.

Per l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, la proposta s'entén com una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats a les activitats locals. No és la primera vegada que la ciutat duu a terme un Pessebre Vivent. L'agrupació teatral explica que als anys noranta se'n feia un al voltant de la Porta Ferrada: "Primer vam començar substituint les figures de l'Arc de Sant Benet per figures naturals que érem nosaltres mateixos i llavors vam ampliar la imaginació i vam decidir fer-lo una mica més gran, però només el representàvem el dia de l'arribada dels Reis d'Orient".

L'organització del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols us informa que s'anul·la la segona representació d'aquesta activitat, prevista per divendres 29 de desembre a la tarda. Disculpeu les molèsties.

 

Nadal SF Guíxols 2017-2018 450

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits