Programació del 56è Festival de la Porta Ferrada

Festival

Una cinquantena d'espectacles de música, dansa i teatre faran brillar les nits d’estiu a Sant Feliu de Guíxols en diferents escenaris de la ciutat. Hi actuaran referents internacionals com Jack Johnson, Maceo Parker, Caetano Veloso i els seus fills, Ruben Blades, Andrei Gavrilov i James Rhodes; així com artistes nacionals: Estopa, Txarango, Serrat, Pablo Alboran, Diego el Cigala, Ara Malikian, Rozalen + El Kanka, Ismael Serrano, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, CeltasCortos, Mägo de OZ, Roger Mas, Adriá Puntí i Gerard Quintana.

Enguany el certamen referent a la Costa Brava comptarà amb l’estrena a Catalunya de Fedra, l’obra protagonitzada per Lolita Flores, i l’actuació de la bailaora Sara Baras. No hi faltarà l'espai dedicat a l’humor i la comèdia, el festival Singlot, que celebra la seva quarta edició sota la direcció artística d’Andreu Buenafuente.

La cloenda anirà a càrrec d’Electronic Sunset amb una festa protagonitza pel DJ Luciano que reunirà sobre l’escenari grans noms de l’electrònica com Edu Imbernon, nous talents com ChelinaManuhutu i artistes locals com Enai. També es farà homenatge al 50è aniversari del Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb un extraordinari Jazz&Food al Guíxols Arena: Ray Cuza & Sonora Sazonando, The Blues Brothers i Bokanté.

Els espais que acolliran el Festival són L’Espai Port, el Guíxols Arena, l'Església del Monestir, el Teatre Auditori Municipal i el Village de l’Espai Port. Com en darreres ocasions, es faran concerts al Village de l'Espai Port per acompanyar l’oferta gastronòmica del restaurant NOMO.

Es fa un 20% de descompte per venda presencial des de divendres 30 de març a dilluns 2 d'abril a l’Oficina de Turisme i a la botiga Sol Negre de Sant Feliu de Guíxols.

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits