Teatre de Sant Feliu de Guíxols

PÀGINA DEL TEATRE I LES ARTS ESCÈNIQUES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
 
Aquí trobareu dues propostes: Teatre Professional Temporada Alta | Catorzè Concurs de Teatre Amateur
temporadaalta
 
 
Espectacles del certamen TEMPORADA ALTA a Sant Feliu de Guíxols
 
Ja s'han posat a la venda, al web de Temporada Alta les entrades que podrem gaudir a la nostra ciutat: "Les noies de Mossbank Road", "Immortal" i "Un cop l’any". 
 
 
Temporada Alta, que tindrà lloc del 5 d’octubre al 10 de desembre, segueix apostant per acostar la programació al territori i renova l’acord amb equipaments i institucions de diversos municipis, com Sant Feliu. 
 
El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols acollirà les següents obres:
 
Un cop lany c DavidRuano
 
• 7 d’octubre a les 18 h.
"Un cop l’any", amb Andrea Ros i David Verdaguer, escrita per Bernard Slade i dirigida per Àngel Llàcer. 
Compta amb el següent repartiment: Andrea Ros i David Verdaguer. 
 
 
 
immortal
 
• 17 de novembre a les 20.30 h.
"Immortal", la nova proposta de Marc Angelet, una comèdia de ciència ficció que està protagonitzada per Bruno Oro, que es posarà a la pell d’un gran nombre de personatges que comparteixen una característica: són immortals. 
 
 
 
 
lesnoies
 
• 6 de desembre a les 18 h.
"Les noies de Mossabank Road", un muntatge dirigit per
Sílvia Munt, amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat.
L’espectacle, que ha estat un èxit de crítica i públic en la passada temporada teatral a Barcelona, ara arriba a les comarques gironines en el marc de Temporada Alta. 
 
Tota la informació i venda d’entrades es troba al web del festival
 
___________________________________________________________
 
COMPANYIES SELECCIONADES PER AL XIV CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS, D’OCTUBRE DE 2018 A MARÇ DE 2019. OBRES I SINOPSI.


Diumenge 14 d’octubre de 2018 a les 6 de la tarda


ESCAC DOBLE

 

Autor: Ermenegild Siñol

Lletres: Laura Miquel

Direcció Artística: Ermenegild Siñol

Direcció Coral i Musical: Romà Ferruz i Oriol Pidelaserra

Direcció Tècnica: Ricard Ruiz

FILAGARSA de Molins de Rei

 

2017. Nova York. Campionat mundial d’escacs. S’enfronten Anatoly Sergiewsky, Rússia, i Frederick Trumper, Estats Units. Un duel que reviu antics recels de la guerra freda. Set partides decidiran el vencedor. Entremig, l’estratègia i l’habilitat d’uns i altres serà clau per conduir els seus oponents a l’escac i mat.

Conspiracions, infidelitats, xantatges... tot s’hi val per assolir la corona mundial

 

 
Diumenge 28  d’octubre de 2018 a les 6 de la tarda
BARCELONA

 

Autor: Pere Riera

Direcció: Mercè de Haro

EL CENTRE MORAL DE GRÀCIA  de Barcelona

 

Entre el 16 i el 18 març de 1938, Barcelona va patir el bombardeig més mortífer sobre la població civil, desprès del de Guernika. L’aviació italiana amb base a les Illes Balears va iniciar els bombardejos cap a les 22,00 del dia 16 i es van allargar fins a les 15,00 del dia 18. Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona es van comptar 875 morts i més de 1500 ferits. La història de Barcelona està ambientada dins d’aquest context històric, el dia 17 de març 1938. És  la història d’una família, com tantes d’altres, de dues dones, dues amigues, que es retroben. La història dels qui lluitaven per seguir amb una vida normal malgrat tot el que estava passant.

 

 
Diumenge 11 de novembre de 2018 a les 6 de la tardaEL PRINCIPI D’ARQUÍMEDES

 

Autor: Josep Maria Miró i Coromina

Direcció : Francesc Parcerisas

GRUP DE TEATRE A.C.R.  de Fals

 

Ha arribat el dia que els Cavallets de mar, el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla. Aquest moment crucial per els més petits de la piscina és el desencadenant perquè surtin a la superfície sospites, dubtes i temors. L’Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l’entrenador dels Cavallets, desprès que alguns pares s’han queixat de com el noi ha gestionat la negativa a llençar-se a l’aigua d’un dels nens, que no vol fer-ho perquè està espantat. El problema, però, és un altre: els pares veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l’hagi abraçat i li hagi fet un petó.

 Diumenge 2 de desembre de 2018 a les 6 de la tarda

 M’ESPERARÀS?

 

Autor: Carles Alberola

Direcció: Jaume Alsina

TALLER DE TEATRE  de Figueras

 

Dos amics queden per sopar. D’una banda, hi ha en Rubén, l’amfitrió, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altre, en Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la Raquel, la seva dona, i la germana d’aquesta, la Pilar a qui han convidat amb l’objectiu que conegui en Rubén, ja que els dos tenen en comú que els han deixat les respectives parelles i cap dels dos no ha acabat de refer la seva vida. Encara no s’ha pogut asseure a taula que comencen els girs insospitats i els embolics entre tots quatre: amors creuats, infidelitats no confessades..., tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides que  engresquen l’espectador 

Diumenge 13 de gener de 2019 a les 6 de la tarda


EL MERCADER DE VENÈCIA

 

Autor: Wiliam Shakespeare

Adaptació: del propi grup

Direcció: Antoni Maria Trullàs

COMPANYIA DE TEATRE 34 PASSES  de Terrassa

 

Per una banda, tenim les tribulacions i peripècies de Bassanio per conquistar Porcia i, per l’altre, l’odi i la venjança que Shylock, el jueu, vol dur a terme contra la persona d’António i bon amic de Bassanio. Aquesta dues trames apleguen en elles una mateixa lluita, en dos sentits i a través de dos mitjans diferents, per la obtenció del poder polític i econòmic. En efecte, Shylock, amb la seva venjança, busca, per una banda, mantenir la seva forma de vida que ès la usura i, per l’altre pretén vèncer el sistema. Bassanio també busca, a través del seu casament amb Porcia, el poder i la fortuna.

 

 

Diumenge 27 de gener de 2019 a les 6 de la tarda
ELS RÚSTEGUES

 

Autor: Carlo Goldoni

Direcció: Joan Pagès

PIERROT TEATRE de Centelles

 

I rusteghi va ser estrenada a Venècia  al Teatro San Luca, al final del Carnaval de 1760 i es va publicar el 1762. Els rústegues son quatre mercaders de Venècia, que representen la vella tradició conservadora i puritana de les classes mitjanes, enfrontats a la “nove frivolitat ”veneciana. Tracten d’imposar a les seves dones els usos tradicionals, per restringir tot allò que consideren massa estrany a excèntric, els prohibeixen sortir de casa, fins i tot sortir al balcó, i anar a festes o a veure comèdies, no toleren estranys a casa, la qual cosa també denota la seva repulsió natural a la conversa.

 

 

Diumenge 10 de febrer de 2019 a les 6 de la tarda


DEIXEU-ME UN TENOR

 

Autors: Ken Ludwig

Traducció: Jordi Girabal i Jordi Muixí

Direcció :  Maria Miralda

GRUP DE TEATRE MICS DE LES ARTS de Terrassa

 

Avui és nit d’estrena i el senyor Saunders, director de la Companyia d’Òpera de Cleveland, espera el gran tenor italià Tito Merelli, que cantarà Othello de Verdi per primer cop a Amèrica. El seu secretari, en Max i la seva filla, la Maggie, l’estant esperant a la seva suite. Es fa tard i el tenor no arriba. Finalment, quan arriba, amb la seva dona, no es troba massa bé. Un seguit de confusions, anades i vingudes per la suite de l’hotel, personatges que volen conèixer al gran Tito Merelli, es van succeint fins a arribar a un ritme trepidant i a situacions totalment còmiques. Dues hores de riures constants fan passar al públic una estona ben agradable.

 


 

Diumenge 24 de febrer de 2019 a les 6 de la tarda

LES FALSES CONFIDÈNCIES

 

Autor: Pierre Marivaux

Direccció : Núria Colás

ONZE AL TEATRE  de Sant Quirze del Vallès

 

Una comèdia d’intriga i estratègia, plena de diàlegs intel·ligents i farcits d’equívocs i dobles sentits. L’espectador serà testimoni de la confusió entre els interlocutors- víctimes de la trama ordida per un lleial criat en favor del seu amo-, que intercanvien secrets i confidències al llarg de tota la representació, amb diàlegs que amaguen pensaments veritables que faran que els desitjos del cor guanyin als interessos mesquins i de conveniència de l’aristocràcia de l’època

 

 Diumenge 10 de març de 2019 a les 6 de la tardaL’ELECTE

 

Autor: Ramon Madaula

Direcció: Jaume Fàbregas

COMPANYIA WCTEATRE de Arbúcies

 

Un jove polític acaba de ser elegit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però apareix un problema inesperat. El psiquiatra disposa de molt poc temps per resoldre la situació i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. Un president electe en crisi i el seu psiquiatra d’urgències protagonitzen aquesta trama irònica, amb pinzellades de crítica política i a ritme àgil. Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder. L’obra pretén fer passar una bona estona a l’espectador, mostrant les misèries polítiques i humanes en clau d’humor

 

 

 

 

 

Diumenge 24 de març de 2019 a les 6 de la tarda
LORCA, CALOR ALMA I PASIÓN

 

Autor: Federico Garcia Lorca

Adaptació: Montserrat Martínez

Direcció : Montserrat Martínez

ILLETS D’ABRERA  d’Abrera

 

De vegades el llegat que deixa algú traspassa barreres temporals. Federico Garcia Lorca és una d’aquestes persones. La magnitud de la seva obra fa que es recordi al poeta i dramaturg amb gran vehemència i admiració. Els Illets han volgut fer un homenatge a aquest gran poeta i dramaturg, fent un recorregut pel que va ser la seva vida mitjançant imatges projectades i interpretant escenes o adaptacions de les seves principals obres com, “La Zapatera Prodigiosa”, “Bodas de Sangre”, “Yerma” i “La casa de Bernarda Alba”

 

 

 

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits