Consulteu la programació de la Fira del Conte 'Explica'm' 2022

Programació Fira del Conte 'Explica'm' 2022

Atenció, notícia de darrera hora: per motius aliens a l'organització, el programa de la Fira del Conte 2022 té dos espectacles que no es podran realitzar:

Els dos corresponen a dissabte 11 de juny, i són els següents:

  •  *"En Floc i la Taca....", previst a les 11h del matí a l’Hort del Rector –Monestir.  Narració de contes per a tots els públic. [Queda suspès]
  • *Activitat al cementiri. "Contes i altres històries de nit. A les 23,30 h. Contes per a adults (a partir de 18 anys). Bruixes i dones fosques. [També queda suspès]

Els dies 10, 11 i 12 de juny de 2022 no us perdeu la 7a Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols. Serà un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais; activitats tematitzades en família i molt més...

Destaquen com a espectacle itinerant ‘Cercavila Itinerant de girafes’, de la Cia. Xirriquiteula Teatre. Una proposta que obrirà la Fira del Conte aquest divendres a les 8 del vespre. Delicada i elegant ens suggereix una altra manera de veure la ciutat. Si de cop un dia trobes una família de girafes caminant pel carrer, pot ser que quedis tan sorprès i emocionat de veure-les, com elles de veure’t a tu.

Com a espectacle de titelles i autòmats podrem veure el dissabte a les 6 de la tarda al Teatre Auditori l’obra ‘Laika’. De la mateixa Cia. Xirriquiteula Teatre. L’obra de titelles i autòmats explica la història de la primera gossa astronauta. El muntatge va guanyar el Premi MAX al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar 2021, millor espectacle familiar i el BBVA de Teatre 2019 i de la Crítica 2018.

També descobrirem ‘Herència’, a càrrec de la Cia. La Industrial Teatrera.
El mateix dissabte a les 10 de la nit al Racó de Garbí. Espectacle en clau de 'clown' sobre el món que deixarem, amb dos personatges dins d'un femer, un viatge tendre i divertit per a transformar la nostra herència.

I diumenge a les 6 de la tarda amb inici a la Rambla del Portalet i final a La Rambla. L’espectacle itinerant per a tots els públics ‘Cacos’.Una bogeria d'espectacle, d'interacció amb l'espai urbà. A càrrec de la Cia. Campi qui pugui.    

Un any més, Sant Feliu s'omplirà de cercaviles, contacontes, tallers de tot tipus, gegants, espectacles variats o teatre, entre moltes altres propostes!

Consulteu tota la programació:

Divendres 10 de juny

*Cercavila Itinerant de girafes. A les 20 h. Recorregut: Monestir, c/ Hospital, placeta Sant Joan, La Rambla, passeig del Mar. A càrrec de la Cia. Xirriquiteula Teatre. Col·labora: Festival Porta Ferrada.

Dissabte 11 de juny
*Fira del Conte. De 10 a 20 h a la Placeta Sant Joan i La Rambla.

*Conte adaptat, conte contat. La importància del conte per a nens/es amb TEA. A les 10.30h al Pati de l’Antic Hospital. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec de l’Associació Viu Autisme.                 

*Taller: El Pescador de núvols. De 10.30 a 13.30 h al c/ Especiers, 16. Taller per a nens/es a partir de 4 anys. Preu: 8€ (inclou taller i canya de pescar). A càrrec de Racons d’Art.

*El llibre de la selva. A les 11h al C/ Sant Antoni. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels voluntaris Club de Lectura.

*Taller de Flauta Màgica. D’11,30 a 13h al c/ Hospital. Taller per a nens/es de 6 a 12 anys. A càrrec de l’Escola de Música.

*Tramuntana de contes. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec de Tramuntana Editorial i esquitx Lleure.

*La llebre i la tortuga. Espectacle itinerant per a tots els públics. A les 12h. Sortida: plaça del Mercat fins La Rambla. A càrrec de Teatre Nu.

*Farmyard. A les 12.30h a la placeta Maragall. Narració de contes en anglès per a nens/es de 3 a 10 anys. A càrrec de Kids & Us

*Mary Poppins. A les 13 h al C/ Major. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels Voluntaris Club de Lectura.   

*El Flautista d’Hamelin. A les 16,30 h a La Rambla. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels Voluntaris Club de Lectura

*Taller: El Pescador de núvols. De 17 a 19.30 h a la Plaça del Mercat. Taller per a nens/es a partir de 4 anys. Preu: 8€ (inclou taller i canya de pescar). A càrrec de Racons d’Art

*Blancaneus i els 7 nans. A les 17.30 h al c/ Rutlla. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels Voluntaris Club de Lectura

*Laika. A les 18 h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Espectacle de titelles i teatre per a nens/es a partir de 4 anys. A càrrec de la cia. Xirriquiteula Teatre. Preu: 10€. Durada: 55 min. Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatre i a l’Oficina de Turisme

*Trobada Gegantera. A les 18 h. Cercavila de gegants per a tots els públics.  Inici al Parc Central, ballada final a la plaça del Mercat. Recorregut: plaça Alabric, c/ Rufo, av. Canàries, c/ Hériz, c/ Cúbias, plaça Empordà, c/ Àngel Guimerà, c/ Sant Ramon, rambla Portalet, passeig del Mar, plaça Mercat. A càrrec de la Colla Gegantera Ganxona.

*La Ventafocs. A les 18.30 h al c/ Anselm Clavé. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels Voluntaris Club Lectura

*The King’s servant. A les 19 h a la placeta Maragall. Narració de contes en anglès per a nens/es de 3 a 10 anys. A càrrec de Kids & Us.       

*Contes de por. A les 19 i a les 19.30 h al Museu d’Història de la Joguina. Narració de contes per a nens/es a partir de 8 anys amb visita a la Sala del Terror. A càrrec del Museu d’Història de la Joguina (La Rambla, 48-50).      

*Bruna Brown. A les 19.30 h a la parada de la fira. Presentació per a nois/es a partir de 16 anys. A càrrec de l’autora Marta Bellvehí.

*Jungle Book. A les 20 h C/ Especiers – C/ Notaria. Narració de contes en anglès per a nens/es de 3 a 12 anys. A càrrec d’On Stage.

*Antíoca Pendragon. A les 20 h al pati de l’Antic Hospital. Presentació de còmic per a nois/es a partir de 18 anys. Amb els autors Josep Ma. Martín Saurí, Marc Juera i Òscar “Calibos”       

*Herència. A les 22 h al Racó de Garbí. Espectacle de mim i clowns per a tots els públics. A càrrec de la Cia. La Industrial Teatrera.    

Diumenge 12 de juny

*Tallers. De 10,30 a 13 h a la plaça del Puig.Simbad el Mariner. Preu: 4,00 €. A càrrec de Racons d’Art.

Banderí de fusta personalitzat. Preu: 4,00 €. A càrrec de Centre Ohana.

Contes i punt de llibre. A càrrec de C.E. Cor de Maria – Sant Josep.

*Simbad el Mariner. A les 11.30h a la plaça del Puig. Narració de contes per a tots els públics. A càrrec dels Voluntaris Club de Lectura

*Jet Lag. A les 12 h a la plaça del Puig. Teatre per a tots els públics. A càrrec de la Cia. Iluya       

*Cacos. A les 18 h. Espectacle itinerant per a tots els públics. Inici a la Rambla del Portalet i final a la Rambla. A càrrec de la cia. Campi qui pugui       

*Granissat i orxata. A les 19 h a La Rambla – Passeig del Mar. A càrrec de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme                                


Més informació a visitguixols.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic