ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 D’AGOST DE 2021

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

 

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual. Per a confirmacions: 972820051 www.visitguixols.com i www.guixols.cat

 

*Punt d’informació turística a Sant Pol. Cada dia de 10h a 14h.

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*59è Festival de la Porta Ferrada: Per consultar el programa i comprar les entrades a www.festivalportaferrada.cat i a la botiga “Can Solés”, c/ Sant Pere 41.

*Obertura de la Caseta del Salvament de Nàufrags: Exposició Dins d’una mar menuda de la col·lecció Néstor Sanchíz de miniatures navals dins flascons de perfum. Fins al 15 d’agost, de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. Del 16 d’agost al 12 de setembre, de dilluns a diumenge de 17 a 19h. Del 13 de setembre al 12 d’octubre, caps de setmana d’11 a 14. Entrada gratuïta.

*CFA Escola d’Adults. Matrícula preinscrits i reserva: 2 i 3 de setembre de 10 a 13h i 6 i 7 de setembre de 17 a 20h. Matrícula vacants: 10 de setembre de 10 a 13h i 13 i 14 de setembre de 17 a 20h.

*Participa a la campanya Guíxols Gaudeix (fins al 31 d’agost): Gaudeix dels nostres comerços! Porta la butlleta en totes les teves compres i fes que 10 establiments diferents et segellin els 10 cartrons de l’interior (compres mínimes de 15€ a cada establiment). Quan tinguis els 10 cartrons segellats, porta la butlleta a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Només pel sol fet de participar-hi, rebràs un val de 10€ per fer servir a les empreses, comerços i serveis adherits a la campanya. Es sortejaran grans premis entre tots els participants. I com a novetat, hi haurà un sorteig diari de 100€ en els espectacles del Festival Porta Ferrada, que tinguin lloc al Guíxols Arena. Caldrà anar a l’estand del Village i presentar un tiquet de compra de mínim 15€ (d’aquell mateix dia) d’algun dels establiments adherits a la campanya amb l’entrada. Consulteu les bases a www.guixolsgaudeix.com/sorteig.

*Dates d’inscripcions als cursos 2021-2022 del Casal Tueda - APITE. Els dijous 19 i 26 d’agost de 10 a 12 del matí a les oficines del casal Tueda-APITE (C/ Gravina, 39-41). Els altres dies de la setmana es podran deixar les fulles d’inscripció a la recepció del casal.

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació: adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI (SAI). Per a informació i assessorament, cal sol·licitar cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

Aquesta programació es pot veure modificada en funció de les indicacions establertes pel PROCICAT.

*Els concerts de la FESTA MAJOR disposaran d’un servei gratuït de bus. La línia seguirà el recorregut circular de la Montdela i s’iniciarà fins a dues hores abans del començament de cada concert que se celebri al Guíxols Arena. Acabades les actuacions corresponents, la línia de bus es mantindrà activa fins al cap d’una hora. La freqüència de pas dels busos serà cada 30 minuts, aproximadament, i les parades seran les habituals de la línia de la Montdela.

 

Diumenge 1 d’agost

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Ofici de FESTA MAJOR i ofrena floral de la Colla Gegantera. A les 12h a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels (Monestir). Animació amb els cants de la coral parroquial. No cal reserva prèvia.

*Concert de tarda de FESTA MAJOR amb la Principal de la Bisbal. A les 19h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la, cal fer-ho a  www.guixols.cat/festamajor. Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.

*Concert de nit de FESTA MAJOR amb la Principal de la Bisbal. A les 22h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la, cal fer-ho a www.guixols.cat/festamajor. Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.

 

Dilluns 2 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 17h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Ofici solemne de FESTA MAJOR concelebrat pels preveres de l’Arxiprestat i Fills de Sant Feliu. A les 12h a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels (Monestir). Amb animació dels cants de la coral parroquial.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Mou el cos” amb Dàmaris Gelabert. A les 19.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o a la botiga Can Solès (c/ Sant Pere, 41).

*Nit jove de FESTA MAJOR amb el discjòquei Kharloss Selektah. A les 22h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la, cal fer-ho a  www.guixols.cat/festamajor Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.

 

Dimarts 3 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Actuació de FESTA MAJOR amb Percussió Ganxona. A les 19h al Guíxols Arena. Per accedir-hi, cal tenir l’entrada per al concert dels Xiula.

*Concert familiar de FESTA MAJOR amb els Xiula. A les 19.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta, per adquirir-la cal fer-ho a  www.guixols.cat/festamajor. Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.

*Concert de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona. A les 20h. Al Passeig del Mar davant el restaurant Marabú. Gratuït. Es necessari inscriure’s prèviament als telèfons o e-mail: 972 320355 (Josep) o 655 758 235 (Dolors), Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

*Concert de FESTA MAJOR amb Búhos. A les 22h al Guíxols Arena Aforament limitat. Entrada gratuïta, per adquirir-la cal fer-ho a  www.guixols.cat/festamajor. Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.  

 

Dimecres 4 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Concert de cloenda de FESTA MAJOR amb Doctor Prats. A les 22h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta, per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat/festamajor. Si no teniu accés a internet, a l’Oficina de Turisme us ajudaran a fer la gestió.  

*Cloenda de FESTA MAJOR amb FOCS ARTIFICIALS per gaudir-los des de casa. A les 24h des de diferents punts de la ciutat.

 

Dijous 5 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “La noche atlàntica” amb Iván Ferrero + Xoel López. A les 21.30h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solès (c/ Sant Pere, 41).

 

Divendres 6 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Sergio Dalma. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dissabte 7 d’agost

*Escola de pesca. Curs d’iniciació a la pesca per a joves de 7 a 17 anys. Aprendreu a identificar les espècies de peix del nostre litoral. Dates del curs : 7, 15 i 28 d’Agost. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 961 521 (Jordi). Organitza:  Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Visita guiada treballs de mar: Remendadores, corders, pescadors i mestres d’aixa. Una visita activa en la que es posen de relleu diferents elements i objectes que ens parlen de la dedicació històrica de la gent de casa nostra als treballs relacionats amb la mar i del tràfec diari d’aquells homes i dones a la badia de Sant Feliu de Guíxols. Punt de trobada: Turó dels Guíxols – Caseta de Salvament de Nàufrags. A les 19h. Preu: 3€, menors de 8 anys gratuït. Aforament limitat a 15 persones. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Bad Gyal. A les 22.30h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 8 d’agost

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. La Locomotora Negra. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 9 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 17h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Delicatessen – Las Vegas dins del 59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Núria Graham. A les 13h a l’Espai Terrassa Fènix - Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Homenatge a Piazzola” amb Olvido Lanza i J. Esteban Cuacci. A les 20h a la Plaça Abadia Espai Clàssic Km.0. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Rozalén. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dimarts 10 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 17h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Activitat familiar: Sabons artesanals. Apreneu a elaborar sabons artesanals de manera tradicional. Apte per a tota la família. Els podreu fer de lavanda, aloe i civada o d’argila verda sota la guia de Teresa Puértolas. Una activitat senzilla, divertida, ecològica i altament gratificant. A les 18.30h a l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 24 persones. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Impressions parisiennes, obres de Mompou, Debussy i Albèniz” amb Carles Font. A les 20h a la Plaça Abadia Espai Clàssic Km.0. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Sidecars + Sidonie. A les 21.30h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dimecres 11 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al Barri del Puig i a la plaça del Mercat. La vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra. Punt de trobada: plaça del Puig (davant Safarejos). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 12 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Delicatessen – Las Vegas dins del 59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Maria Jaume. . A les 13h a l’Espai Terrassa Fènix - Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*Activitat familiar: Taller artesanal. Joies de corda i nus. Adquiriu l’habilitat de fer nusos mariners i, a més, emporteu-vos una polsera, un collaret o un clauer fet per vosaltres mateixos amb corda i nusos!. Punt de trobada: Turó dels Guíxols – Caseta de Salvament de Nàufrags. A les 19h. Preu: 3€. Aforament limitat a 12 persones. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Un susurro en la tormenta” amb La Oreja de Van Gogh. A las 22h en el Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).  

 

Divendres 13 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Concert de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa. A les 22h. Al Passeig del Mar davant  del restaurant Marabú. Gratuït. Es necessari inscriure’s prèviament als telèfons o e-mail: 972 320355 (Josep) o 655 758 235 (Dolors), Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

 

Dissabte 14 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Visita guiada treballs de mar: Remendadores, corders, pescadors i mestres d’aixa. Una visita activa en la que es posen de relleu diferents elements i objectes que ens parlen de la dedicació històrica de la gent de casa nostra als treballs relacionats amb la mar i del tràfec diari d’aquells homes i dones a la badia de Sant Feliu de Guíxols. Punt de trobada: Turó dels Guíxols – Caseta de Salvament de Nàufrags. A les 19h. Preu: 3€, menors de 8 anys gratuït. Aforament limitat a 15 persones. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Champions of the world” amb God Save The Queen. A les 22.30h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 15 d’agost

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Escola de pesca. Curs d’iniciació a la pesca per a joves de 7 a 17 anys. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 961 521 (Jordi). Organitza:  Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Pau Vallvé + El Petit de Cal Eril. A les 21.30h al Guíxols Arena. Venta d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*Cançó de Taverna. Amb les actuacions del cantautor Sé i la Colla Jacomet. A les 22h a la pl. Abadia. Reserva d’entrades a www.codetickets.com

 

Dilluns 16 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 17h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Delicatessen – Las Vegas dins del 59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Anna Andreu. A les 13h a l’Espai Terrassa Fènix - Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Palmeras Tour” amb India Martínez. A les 22h al Guíxols Arena. Venta d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dimarts 17 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’orientació jurídic (SOJ). De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal sol·licitar cita prèvia al telèfon: 972 820101.

*Delicatessen – Las Vegas dins del 59è Festival de la Porta Ferrada 2021. La Marta Rius. A les 13h a l’Espai Terrassa Fènix - Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 17h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Activitat familiar: Art botànic. Taller d’estampació de motius vegetals amb tinta xinesa seguint la tècnica del gyotaku, un tipus d’art japonès que consisteix a reproduir les empremtes d’un peix o planta sobre diferents suports com paper o tela mitjançant la fricció. El resultat serà una làmina ben artística per emportar a casa. A les 18.30h a l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Maria Arnal i Marcel Bagés + Salazar. A les 21.30h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dimecres 18 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Hora del conte: La lluna, la terra i el sol, a càrrec d’Alquímia Musical. Aforament limitat, no cal reserva prèvia. A les 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al passeig. El turisme i les tavernes al s. XX. Punt de trobada: davant Casa Patxot (passeig del Mar, 40). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, Plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Folkestral” amb el Quartet Brossa & Friends. A les 20h a la Plaça Abadia Espai Clàssic Km.0. Venta d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Rosario. A les 22h al Guíxols Arena. Venta d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Dijous 19 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Activitat familiar: Taller de descoberta i orientació a la natura. Nord magnètic. Taller de descoberta i orientació a la natura. L’activitat proposa aprendre nocions bàsiques d’orientació, construir una brúixola i fer-la servir per arribar al lloc proposat a partir de les indicacions donades on es troba el tresor amagat. Punt de trobada: Turó dels Guíxols – Caseta de Salvament de Nàufrags. A les 19h. Aforament limitat a 12 persones. Preu: 3€. Inscripció prèvia obligatòria, a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Rock, pop, dance” amb Northern Cellos. A les 20h a la Plaça Abadia Espai Clàssic Km.0. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Oques Grasses. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Divendres 20 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Quartet Brossa 15 anys. A les 20h a la Plaça Abadia Espai Clàssic Km.0. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. Beret. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

*Concert de sardanes amb la cobla La Principal de Banyoles. A les 22h. Al Passeig del Mar davant del restaurant Marabú. Gratuït. Es necessari inscriure’s prèviament als telèfons o e-mail: 972 320355 (Josep) o 655 758 235 (Dolors), Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

 

Dissabte 21 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Visita Musicada Medievàlia. Secrets, música i espiritualitat al monestir. Un format diferent per gaudir d’una visita especial a l’històric conjunt monumental. Guiatge sobre la realitat històrica i quotidiana del món medieval i monàstic acompanyat del tercet Burruezo & Medievalia Camerata, que posaran les notes musicals a cada racó emblemàtic del recorregut amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites.. tot inspirant els diferents àmbits de l’edifici per finalitzar a l’Hort del Rector, on l’espai gastronòmic El Ginjoler us oferirà una copa de cava de cloenda al serè i bell entorn dels jardins. A les 18.30h, aforament limitat a 20 persones. Inscripció prèvia obligatòria al Museu d’Història o a l’Oficina de Turisme. Preu: 5€, menors de 8 anys, gratuït. Punt de trobada: Vestíbul del Monestir Benedictí.

*59è Festival de la Porta Ferrada 2021. “Concert de cloenda” amb Vetusta Morla. A les 22h al Guíxols Arena. Venda d’entrades a www.portaferrada.cat o botiga Can Solés (c/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 22 d’agost

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Canvi de data al 5 de setembre. 47è Sortida Travessia Sant Feliu, adreçada als nascuts a partir del 2007. (1500m). Recollida de dorsals i últimes inscripcions 8 a 9.30h. Sortida a les 10.30h. Lloc: Port Salvi. Sortida Travessia de l’Espigó, adreçada a totes les edats, de caire popular (400m). Sortida: 11.30. Lloc: Platja del centre Sant Feliu de Guíxols (a l’altura del c/ Rius i Calvet). Les dues travessies tindran l’arribada a la platja gran de Sant Feliu. Per fer les inscripcions (fins al 13 d’agost): www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

 

Dilluns 23 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 17h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 24 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 17h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

 

*Activitat familiar: Aula de cuina silvestre. Pilar Martínez, membre del col·lectiu de remeiers i remeieres de Girona, ens proposa conèixer i saber utilitzar plantes silvestres com la parietària, el blet blanc, l’ortiga, la menta, la tarongina,... en una clara reivindicació del seu potencial i propietats nutricionals. La natura ens les ofereix en el seu estat salvatge i sense necessitat de cultivar-les, només caldrà aprendre a conèixer-les i saber com elaborar un batut refrescant, patés saborosos i salses aromàtiques per donar un toc especial i ben personal els nostres àpats.. A les 18.30h a l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 24 persones. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimecres 25 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada a l’Estació del tren i al port. Sobre la importància del sector ferroviari a la ciutat. Punt de trobada: Escola L’Estació (c/ Santa Teresa). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

Dijous 26 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Activitat familiar: Taller artesanal. Joies de corda i nus. Adquiriu l’habilitat de fer nusos mariners i, a més, emporteu-vos una polsera, un collaret o un clauer fet per vosaltres mateixos amb corda i nusos!. Punt de trobada: Turó dels Guíxols – Caseta de Salvament de Nàufrags. A les 19h. Preu: 3€. Aforament limitat a 12 persones. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

 

Divendres 27 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Concert de sardanes amb la cobla Rossinyolets. A les 22h. Al Passeig del Mar davant del restaurant Marabú. Gratuït. Es necessari inscriure’s prèviament als telèfons o e-mail: 972 320355 (Josep) o 655 758 235 (Dolors), Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

 

Dissabte 28 d’agost

*Escola de pesca. Curs d’iniciació a la pesca per a joves de 7 a 17 anys. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 961 521 (Jordi). Organitza:  Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*Visita guiada a l’exposició Univers Guinovart. A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 14€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Visita Musicada Medievàlia. Secrets, música i espiritualitat al monestir. Un format diferent per gaudir d’una visita especial a l’històric conjunt monumental. Guiatge sobre la realitat històrica i quotidiana del món medieval i monàstic acompanyat del tercet Burruezo & Medievalia Camerata, que posaran les notes musicals a cada racó emblemàtic del recorregut amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites.. tot inspirant els diferents àmbits de l’edifici per finalitzar a l’Hort del Rector, on l’espai gastronòmic El Ginjoler us oferirà una copa de cava de cloenda al serè i bell entorn dels jardins. A les 18.30h, aforament limitat a 20 persones. Inscripció prèvia obligatòria al Museu d’Història o a l’Oficina de Turisme. Preu: 5€, menors de 8 anys, gratuït. Punt de trobada: Vestíbul del Monestir Benedictí.

 

Diumenge 29 d’agost

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Dilluns 30 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 17h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 31 d’agost

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet. No cal reserva prèvia.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’orientació jurídic (SOJ). De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal sol·licitar cita prèvia al telèfon: 972 820101.

*Activitat familiar: Art botànic. Taller d’estampació de motius vegetals amb tinta xinesa seguint la tècnica del gyotaku, un tipus d’art japonès que consisteix a reproduir les empremtes d’un peix o planta sobre diferents suports com paper o tela mitjançant la fricció. El resultat serà una làmina ben artística per emportar a casa. A les 18.30h a l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme o Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

 

EXPOSICIONS

 

*Josep Amat dialoga amb l’impressionisme. Col·lecció Carmen Thyssen. Edició única on-line, visitable a: www.espaicarmenthyssen.com.

*Camins de ronda. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. La Capella. Fins al 15 d’agost. Camins de ronda recrea i posa en valor la diversitat paisatgística i social de la xarxa de senders que ressegueix la costa catalana a partir d’un guió elaborat pel geògraf i fotògraf Rafael López-Monné (Tarragona, 1964). Posteriorment al seu pas pel Museu Marítim de Barcelona, l’exposició s’exhibeix als equipaments costaners que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. En aquesta ruta per la Xarxa, l’exposició incideix en les característiques específiques locals d’aquests senders i posa en valor el seu patrimoni costaner més proper.

*Exposició La Penicil·lina catalana: 75 anys de l’obtenció de la Penicil·lina a Barcelona. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. Fins el 15 d’agost. Una exposició que posa en valor un fet tant important com poc conegut com és que fa setanta-cinc anys, un grup de científics catalans, amb el país devastat, va ser capaç de produir penicil·lina autòctona prou estable per ser utilitzada terapèuticament. Un fet que no és menor perquè vol dir que Catalunya era el primer país de l’Europa continental que assolia la fita.

*Exposició del Consorci de l’Aigua. Fins al 29 d’agost a la 4a planta del Monestir.

*Exposició Paisatges silents de Carme Llop. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Fins al 5 de setembre.

*Exposició Dins d’una mar menuda de la col·lecció Néstor Sanchiz de miniatures navals dins flascons de perfum. A la Caseta del Salvament de Nàufrags. Fins al 15 d’agost, de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. Del 16 d’agost al 12 de setembre, de dilluns a diumenge de 17 a 19h. Del 13 de setembre al 12 d’octubre, caps de setmana d’11 a 14. Entrada gratuïta.

*Univers Guinovart. Exposició monogràfica de l’artista. A l’Espai Carmen Thyssen (Monestir) Horaris: fins el 12 de setembre de dilluns a diumenge de 11 a 20h. A partir del 13 de setembre fins al 17 d’octubre de dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 15 a 17.30h, dissabtes de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14h. Entrada general 5€. Entrada reduïda 3.50€.

*Exposició Quimeta, bellesa, tendresa, fermesa. Del 2 al 31 d’agost de 17 a 20h. A la Casa Blasco, jardins del Monestir. Entrada lliure.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

HORARIS TURÓ DELS GUÍXOLS

Fins al 15/08 de Dilluns a diumenge de 18 a 20.30h.

Del 16/08 al 12/09 de Dilluns a diumenge de 17 a 19h.

 

HORARIS ANTIC HOSPITAL

Fins al 15/08 de dilluns a diumenge d’11 a 14 i de 17 a 20h. A partir del 16/08 tancat per reformes.

 

HORARIS MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

Fins al 12/09 cada dia de 10 a 20h.

 

CURSOS

*Curs Munta el teu propi concert: I que soni la música!. De l’11 al 27 d’agost. Dimecres i divendres, de 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Viu l’experiència d’organitzar un esdeveniment musical. Per a joves a partir de 14 anys. Taller dirigit per Agus Segura (Atzavara), amb la participació de diversos formadors. Gratuït, places limitades. Inscripcions: https://forms.gle/yXZcCaj9PkvkJNPB8

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Espectacle de flamenc. A càrrec de Maria del Mar Cobos. Dia 06/08 i 13/08. A les 21h a l’Espai Terrassa Fénix - Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Venda d’entrades: anticipada 15€, a guixeta: 18€. Per a reserves i més informació: www.salalasvegas.com o a la terrassa del mateix espai a partir de les 20h.

*Gastro Jazz. Música en viu. Dissabtes de 21 a 23h a l’Elke Spa Hotel, Rambla del Portalet 8. Reserves: 872 202120.

*Torneig de pàdel de FESTA MAJOR “La Salada”. Del 30 de juliol a l’1 d’agost. Pistes de pàdel “La Salada” (Rda. Narcís Massanes, 70). Informació i inscripcions a www.lasalada.cat i al mateix club.

*6è Festival de Tango (Del 26 al 29 d’agost). Informació i preus a www.tangocostabrava.com.

Imprimeix