ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE DESEMBRE DE 2021

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions, consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o tel. 972 82 00 51.

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Temps d’Uriços fins a finals de febrer. Consulteu els restaurants participants a www.guixols.cat i www.visitguixols.com.

*Vols comprar el doble CD de la Capital de la Sardana? Es pot reservar i comprar a un preu de 25€ (20€ per als socis de l’Agrupació Amics de la Sardana). Cal trucar al 655 75 82 35 o escriure un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Participa a la campanya Guíxols Gaudeix (fins al 6 de gener): Gaudeix dels nostres comerços! Porta la butlleta en totes les teves compres i fes que 10 establiments diferents et segellin els 10 cartrons de l’interior (compres mínimes de 15€ a cada establiment). Quan tinguis els 10 cartrons segellats, porta la butlleta a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Només pel sol fet de participar-hi, rebràs un val de 10€ per fer servir a les empreses, comerços i serveis adherits a la campanya. Es sortejaran diferents premis entre tots els participants. Consulteu les bases a www.guixolsgaudeix.com/.

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.  

*Inscripció per col·laborar a la cavalcada de Reis per totes aquelles persones que vulguin participar de voluntaris durant aquests dies tan màgics:  https://forms.gle/gPxGbg3yAm24EzPq9. Fins el 10 de desembre.

 

Dimecres 1 de desembre

*Formació per a professionals: (Des)educar-se per educar. Eines per acompanyar en l’educació feminista. De 18.30 a 20h. Online. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD

*Taller formatiu en línia per a joves: Els homes també som part de la solució.  1 de desembre. A càrrec de José Yépez, psicòleg especialitzat en afectivitats, gèneres i sexualitats. De les 18 a les 19.30h. Informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD.

*Els dimecres de la Manduca. Tallers sobre sostenibilitat. Fem fermentats amb la lluna. A les 19h a la Manduca (c/ Sant Adolf, 16).

 

Dijous 2 de desembre

*Formació online: Com crear una empresa. Aquest curs mostra una ruta a seguir, des de la primera idea de producte o servei que es vol oferir, per tal de crear una empresa mitjançant un pla de viabilitat. De 10 a 12h. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-sae.html. Organitza: Guíxols Desenvolupament.

 

Divendres 3 de desembre

*Encesa de llums de Nadal. A les 17.15h a la plaça Salvador Espriu i a les 18h al passeig de Rius i Calvet. En els dos casos, amb xocolatada popular. Al Monestir podreu gaudir també de la projecció nadalenca a les seves parets, que ens acompanyarà cada dia fins passat Reis.

*Club de lectura narrativa: Història somiada, d’Artur Schnitzler. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 4, diumenge 5  i dilluns 6 de desembre

*Fira de Nadal: Parades de venda de productes artesanals i nadalencs a la Rambla. Tallers i activitats. Dissabte 4 i diumenge 5 de 10.30h a 14h i de 16 a 20h i dilluns 6 de 10.30 a 14h.. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Tallers i activitats:

Dissabte 4 de desembre

Diumenge 5 de desembre

Dilluns 6 de desembre

 

Diumenge 5 de desembre

*XVIII Concurs de Teatre Amateur 2021 - 2022. La cançó de les mentides amb la companyia Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades: El mateix dia de la funció d’11 a 13h i a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Microcicles a l’Ermita: Concert de Trilitrate, folk i llum experimental.  A les 19h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu: 8€. Organitza: L’Entitat Mascanada6.

 

Dilluns 6 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un whatsapp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Divendres 10 de desembre

*Recital teatralitzat ”Enigma Garreta”. A les 20.30h al Teatre Auditori Muncipal Narcís Masferrer. Amb Roger Padullés (guió, dramatúrgia i tenor), Francisco Poyato (pianista) i Paula Blanco (actriu). A “l’enigma Garreta” es desvelen les incògnites de com un rellotger de Sant Feliu va arribar a les fites compositives que va assolir. Ho fem a través de les seves cançons per a veu i piano, petites meravelles d’orfebreria musical que ens acosten a moments de la vida del genial compositor ganxó. Entrada gratuïta sense inscripció prèvia. Més informació: www.capitaldelasardana.cat.

*Cicle Gaudí – Cinema: Chavalas. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 11 de desembre

*Taller: Fem un Nadal màgic. De 3 a 10 anys. Diferents nivells. Gratuït. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Projecció del film Fill de Cain (Jesús Monllaó, 2013) amb motiu de la Marató de TV3. A les 16h a la 4a planta del Monestir. Presentació i debat amb Dr. Joan San, degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. Durada 90min. Inscripcions a l’Oficina de Turisme. Per fer un donatiu per a la Mataró de TV3, podeu consultar la pàgina web https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

*Concert del “Cor Jove de l’Orfeó Català”. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 5€. Entrades a www.codetickets.com Més informació: www.capitaldelasardana.cat.

 

 Diumenge 12 de desembre

*Regata mensual. Creuer social. A les 11h. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

 

Dilluns 13 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un whatsapp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 14 de desembre

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 8.30 a 14.30h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD.

*Formació online: Dinamització del punt de venda. El comportament del consumidor, del marxandatge sensorial, el neuromarketing, l’economia col·laborativa i les possibilitats que ens ofereix l’entorn online. De 10 a 12h. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-sae.html. Organitza: Guíxols Desenvolupament.

 

Dimecres 15 de desembre

*Audició de nadal. A les 16h a la Residència i Centre de Dia Sant Feliu Gent Gran. Durada: 25 minuts aprox. A les 17h audició al Asil Surís. Activitat gratuïta. Organitza: Escola de Música.

 

Dijous 16 de desembre

*Formació online: Dinamització del punt de venda. El comportament del consumidor, del marxandatge sensorial, el neuromarketing, l’economia col·laborativa i les possibilitats que ens ofereix l’entorn online. De 10 a 12h. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-sae.html. Organitza: Guíxols Desenvolupament.

*Book club: A year in Provence, de Peter Mayle. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 17 de desembre

*La màgia de Nadal als Jardins del Monestir. De 18 a 20.30h. Entrada als jardins del Monestir. Preu: 3€. Venda d’entrades: Llibreria Nobel, perruqueria Neus Patón. Venda online a www.entrapolis.com. Organitza: Associació de Festes Ganxones.

*Cicle Literari: Presentació del llibre Dos estius amb la Sònia de Neil David. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*”El poema de Nadal” de Valentí Maymó. A les 19h al primer pis del Casino La Constància. Organitza: Agrupació de Sardanes. Més informació: www.capitaldelasardana.cat.

*Presentació del llibre: Les notes del destí, de Joan Frigola. Presentació a càrrec de Miquel Martí, director del Museu de la Pesca de Palamós. A les 19.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de Nadal. A les 21.30h a la Parròquia del Monestir. Gratuït. Corals participants: Escola Municipal de Música, cor Salvador Espriu, Coral de la Vall d’Aro, cor de la Capella Musical del Monestir i Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar. Organitza: Coral Cypsella del C.E. Montclar.

 

Dissabte 18 de desembre

*Natació amb aletes. Control Federatiu. Pre-selecció FEDAS. De 10 a 13 i de 16 a 20h.

A la piscina La Corxera. Entrada gratuïta. Per a més informació: www.clubaquaticxaloc.cat  

*Club de lectura feminista: Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou amb M. Carme Junyent (editora de l’obra), lingüista catalana i directora del Grup d’Estudi de les Llengües Amenaçades (GELA). Presentació a càrrec de Toni Sala. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Hora del conte: Altres contes de nadal. Contes que parlen de l’origen pagà de Nadal i d’altres maneres de celebrar-lo. A càrrec de la Tribu Juganera. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de nadal de Formació Bàsica 3-6 i Formació Avançada i Nivell Mitjà. A les 12h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 50 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

*Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada. Amb la participació de les corals de la ciutat. A les 17h a la plaça del Monestir.

*La màgia de Nadal als Jardins del Monestir. De 18 a 20.30h. Entrada als jardins del Monestir. Preu: 3€. Venda d’entrades: Llibreria Nobel, perruqueria Neus Patón. Venda online a www.entrapolis.com. Organitza: L’Associació de Festes Ganxones.

*Cicle Literari: Presentació del llibre La llengua dels ocells de Pere Parramon. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Presentació de la Guia Sardanista i premis Capital de la Sardana amb la cobla Berga Jove amb Arnau Tordera. A les 18h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Més informació: www.capitaldelasardana.cat . Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Diumenge 19 de desembre
*Remada solidària per a la Marató 2021. De 9 a 14h. Al passeig marítim, a la zona Rius i Calvet. Organitza: Associació Llop de Mar.

*Natació amb aletes. Trofeu nedador complert. De 10 a 12h a la Piscina La Corxera. Entrada gratuïta. Donació voluntària per a la Marató de TV3.

*La màgia de Nadal als Jardins del Monestir. De 18 a 20.30h. Entrada als jardins del Monestir. Preu: 3€. Venda d’entrades: Llibreria Nobel, perruqueria Neus Patón. Venda online a www.entrapolis.com. Organitza: L’Associació de Festes Ganxones.

 

Dilluns 20 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un whatsapp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Club de lectura Opera Bib: Comentarem l’obra Relats del difunt Ivan Petróvitx Belkin; La dama de piques, d’Alexander Puixkin a pròposit de l’òpera Pikovaia Dama. A càrrec de la soprano Clara Valero. A les 19h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 21 de desembre

*Concert de Nadal de Sensibilització i Formació Bàsica 1-2. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 45 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

 

Divendres 24 de desembre

*Missa del Gall. A les 23h a l’Església Mare de Déu dels Àngels (Monestir).

 

Dissabte 25 de desembre

*Missa de Nadal. A les 11h a l’Església Mare de Déu dels Àngels (Monestir).

 

Diumenge 26 de desembre

*Ballada de Sardanes amb la cobla Tres Vents. A les 12h als Jardins Juli Garreta (en cas de pluja al col·legi L’Estació). Més informació: capitaldelasardana.cat. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Dilluns 27 de desembre

*Tallers creatius: Creativitat sonora, DJ + Podcast. De 10 a 13.30h al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a joves de 10 a 18 anys. Treballarem amb la música, les paraules, els efectes de so... El resultat de tot això seran les sessions musicals de DJ i els podcasts, dos canals de comunicació amb els quals aprendrem a explicar i transmetre tot allò que sentim. Aforament de 10 alumnes. Preu: 100€ (inclou formador i material específic de l’activitat). Preu promocional: 90€ (Preu promocional només per a inscripcions fetes entre l’1 i el 30 de novembre de 202, ambdós inclosos). Inscripcions a: www.mascanada6.com/inscripcions. Organitza: Mascanada6. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller de Micro Bit: Aquest és un taller per aprendre a programar de manera fàcil i divertida amb la targeta Micro: bit. Per a nenes i nens de 8 a 12 anys. A càrrec d’Innova’t. De 10 a 11.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions:  https://forms.gle/rxv7bDMSbVoLi2Sw8

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un whatsapp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 28 de desembre

*Tallers creatius: Creativitat sonora, DJ + Podcast. De 10 a 13.30h al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a joves de 10 a 18 anys. Treballarem amb la música, les paraules, els efectes de so... El resultat de tot això seran les sessions musicals de DJ i els podcasts, dos canals de comunicació amb els quals aprendrem a explicar i transmetre tot allò que sentim. Aforament de 10 alumnes. Preu: 100€ (inclou formador i material específic de l’activitat). Preu promocional: 90€ (Preu promocional només per a inscripcions fetes entre l’1 i el 30 de novembre de 202, ambdós inclosos). Inscripcions a: www.mascanada6.com/inscripcions. Organitza: Mascanada6. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller de Micro Bit: Aquest és un taller per aprendre a programar de manera fàcil i divertida amb la targeta Micro: bit. Per a nenes i nens de 8 a 12 anys. A càrrec d’Innova’t. De 10 a 11.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions: https://forms.gle/rxv7bDMSbVoLi2Sw8

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller: Fem vaixells de joguina. D’11 a 12h a l’Antic Hospital. Grup fins a 7 anys i grup a partir de 8 anys. Els dos grups treballaran de manera simultània. Inscripcions: A partir del 18 de desembre a la recepció de l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 16 persones per taller. El preu es cobra només a la persona que fa el taller. En cas d’ infants acompanyats, l’acompanyant té l’accés gratuït però el nombre queda limitat a 1 acompanyant per infant. Organitza: El Museu d’Història.

*Obra de teatre Els Pastorets, La gran aventura. Entrada general: 5 €. A les 18h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a www.guixols.cat/teatre.

 

Dimecres 29 de desembre

*Recollida de testimonis orals de gent gran: I tu com jugaves? De 10 a 12h a l’Antic Hospital. Inscripcions gratuïta a partir del 18 de desembre. A la recepció de l’Antic Hospital, per telèfon 972 821575, per c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Tallers creatius: Creativitat sonora, DJ + Podcast. De 10 a 13.30h al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a joves de 10 a 18 anys. Treballarem amb la música, les paraules, els efectes de so... El resultat de tot això seran les sessions musicals de DJ i els podcasts, dos canals de comunicació amb els quals aprendrem a explicar i transmetre tot allò que sentim. Aforament de 10 alumnes. Preu: 100€ (inclou formador i material específic de l’activitat). Preu promocional: 90€ (Preu promocional només per a inscripcions fetes entre l’1 i el 30 de novembre de 202, ambdós inclosos). Inscripcions a: www.mascanada6.com/inscripcions. Organitza: Mascanada6. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller de Micro Bit: Aquest és un taller per aprendre a programar de manera fàcil i divertida amb la targeta Micro: bit. Per a nenes i nens de 8 a 12 anys. A càrrec d’Innova’t. De 10 a 11.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions: :  https://forms.gle/rxv7bDMSbVoLi2Sw8

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dijous 30 de desembre

*Tallers creatius: Creativitat sonora, DJ + Podcast. De 10 a 13.30h al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a joves de 10 a 18 anys. Treballarem amb la música, les paraules, els efectes de so... El resultat de tot això seran les sessions musicals de DJ i els podcasts, dos canals de comunicació amb els quals aprendrem a explicar i transmetre tot allò que sentim. Aforament de 10 alumnes. Preu: 100€ (inclou formador i material específic de l’activitat). Preu promocional: 90€ (Preu promocional només per a inscripcions fetes entre l’1 i el 30 de novembre de 202, ambdós inclosos). Inscripcions a: www.mascanada6.com/inscripcions. Organitza: Mascanada6. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller: Fem vaixells de joguina. D’11 a 12h a l’Antic Hospital. Grup fins a 7 anys i grup a partir de 8 anys. Els dos grups treballaran de manera simultània. Inscripcions: A partir del 18 de desembre a la recepció de l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 16 persones per taller. El preu es cobra només a la persona que fa el taller. En cas d’ infants acompanyats, l’acompanyant té l’accés gratuït però el nombre queda limitat a 1 acompanyant per infant. Organitza: El Museu d’Història.

*Ruta artística: El món d’en Murri dibuixat. Sketchers a Sant Feliu de Guíxols. Amb la presència dels autors del llibre Marc Juera i Òscar García “Calibos”. Començarem a la Biblioteca a les 12h, on s’explicarà el conte “El Murri ja no hi és” i s’iniciarà aquesta ruta artística amb el primer dibuix ràpid amb les instruccions de l’il·lustrador Calibos. Per a infants, joves o adults. Material necessari: bloc de dibuix, llapis, goma d’esborrar i colors. Màxim 30 persones, per facilitar la fluïdesa en els desplaçaments. Inscripcions a: https://forms.gle/WJaSXLn6Fs5jffYG8

 

Divendres 31 de desembre

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*ACTIVITAT SUSPESA: Sant Silvestre Ganxona.

 

___

 

Avançament del gener 2022

 

Dissabte 1 de gener

*ACTIVITAT SUSPESA: Tots a l’aigua.

 

Diumenge 2 de gener

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Arribada dels Patges Reials. A les 19h i recollida de cartes fins les 20h. Al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Museu d’Història de la Joguina.

 

Dilluns 3 de gener

*Parc infantil de Nadal - Ganxoparc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al Pavelló Municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Arribada del Patges Reials. A les 19h i recollida de cartes fins les 20h. Al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Museu d’Història de la Joguina.

*ACTIVITAT SUSPESA: Arribada del Patges Reials a la plaça Salvador Espriu. 

 

Dimarts 4 de gener

*Taller:  Vaixells estampats. D’11 a 12h a l’Antic Hospital. Grup a partir de 8 anys. Inscripcions: A partir del 18 de desembre a la recepció de l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 16 persones per taller. El preu es cobra només a la persona que fa el taller. En cas d’ infants acompanyats, l’acompanyant té l’accés gratuït però el nombre queda limitat a 1 acompanyant per infant. Organitza: El Museu d’Història.

*Arribada per mar dels Carters Reials (platja) i desfilada fins el Monestir. A les 18.30h. A continuació Encesa de l’estel de Nadal del Monestir i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

 

 

Dimecres 5 de gener

*Cavalcada de ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A les 19h. Recorregut: Des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, la Rambla, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir. A continuació Acte de Benvinguda i lliurament de les claus de la ciutat a Ses Majestats i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

 

Dijous 6 de gener

*Missa de Reis. A les 11h a l’ Església Mare de Déu dels Àngels (Monestir).

 

Dissabte 8 de gener

*Taller: Fem vaixells de joguina. D’11 a 12h a l’Antic Hospital. Grup fins a 7 anys i grup a partir de 8 anys. Els dos grups treballaran de manera simultània. Inscripcions: A partir del 18 de desembre a la recepció de l’Antic Hospital. Preu: 3€. Aforament limitat a 16 persones per taller. El preu es cobra només a la persona que fa el taller. En cas d’ infants acompanyats, l’acompanyant té l’accés gratuït però el nombre queda limitat a 1 acompanyant per infant. Organitza: El Museu d’Història.

 

CURSOS

*Curset d’Iniciació a la Sardana. Dimarts de 18.30 a 19.30h al Nou Casino La Constància. Fins al 21 de desembre (6 sessions). Preu: socis gratuït/ no socis: 15€. Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Talleret: Puntes de coixí. Els divendres de 15 a 19h.Informació i inscripcions: Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. Tel. 972 820101. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD.

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Cada dilluns

*Conversa en francès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dimecres

*Conversa en anglès. De 11.30 a 12.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Conversa en italià. De 18 a 19h. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

*Cursos del Casal d’avis Salvador Espriu

 

*Ioga: Dilluns i dijous de 16 a 17h. A càrrec de Cesc i Mabel. Al Centre Cívic Vilartagues. 

*Manualitats: Dimarts i dijous de 16 a 18h. A càrrec de Nati. Al Centre Cívic Vilartagues.

*Taller vestits de paper: Dimarts i dijous de 16 a 18h. A càrrec de la dissenyadora Maruja. Al Centre Cívic Vilartagues.

*Assajos de la Coral: Dimarts de 19 a 21h. A càrrec del músic Jordi Giró. Al Centre Cívic Vilartagues.

*Curs de pintura: Dimecres de 18 a 20h. A càrrec de José Miguel. Al Centre Cívic Vilartagues.

*Country: Dimarts de 16 a 18h. Al Centre Cívic Vilartagues.

 

Inscripcions per als cursos del casal Salvador Espriu al despatx del Casal d’11 a 13h.

 

___

 

EXPOSICIONS:

*Exposició 30 anys de la teva Marató. Fins al 12 de desembre. Exposició que recull els 30 anys de la Marató de TV3. A l’Espai Carmen Thyssen (Monestir). Horaris d'obertura: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. Entrada gratuïta. Per a donatius, podeu consultar la web https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

*Exposició: Dones ganxones, dones del món. De l’1 al 15 de desembre. Exposició fotogràfica amb les fotos de les guanyadores del concurs organitzat pel SIAD per fer visibles les dones i trencar una invisibilitat que dificulta l’assoliment de la igualtat. A les imatges es mostren dones de qualsevol part del món en situacions quotidianes o extraordinàries. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Exposició #corTada de Antoine Chuecos. Fins al 9 de gener a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).. Horari: de dimecres a dissabte a partir de les 18h. Dissabtes i diumenges a partir de les 12h.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

 

*MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí - Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

-Albertí, l’etapa suïssa. Pintura de Josep Albertí i Corominas – Planta 3

Horaris: De dimarts a divendres de 10 a 14 h. Dissabtes de 10 a 18 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Dilluns tancat Especial festes de Nadal: Divendres 24 i 31 de desembre i dimecres 5 de gener d'11 a 14 h. Dissabte 25, diumenge 26 de desembre i dissabte 1 i dijous 6 de gener TANCAT.

 

*L’ANTIC HOSPITAL – Del 18 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022

-Zones de Santfe. Exposició de fotografia jove – La Capella

-Mestres d’aixa de butxaca. Exposició, tallers i recollida de testimonis orals a l’entorn de la construcció de vaixells de joguina – Planta 1

-Espai del metge rural. La ciutat saludable – Planta 1

Horaris: De dimarts a dissabte d'11 a 14 h. i de 17 a 19 h. Diumenges i festius d'11 a 14 h. Dilluns tancat. Especial festes de Nadal: Divendres 24 i 31 de desembre i dimecres 5 de gener d'11 a 14 h. Dissabte 25, diumenge 26 de desembre i dissabte 1 i dijous 6 de gener TANCAT.

 

___

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11). Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

*Tallers creatius: Creativitat sonora per aprendre a fer sessions de DJ i podcasts. Adreçats a joves entre 10 i 18 anys. Dies: 27, 28, 29 i 30 de desembre 2021 i 3 i 4 de gener 2022. De 10 a 13.30h al Monestir. El taller dura tots els dies, no es fan sessions diàries per separat. Preu: 100€. Alumnat màxim: 10 alumnes. Inclou: Formadors i materials específic de l’activitat. Per a més informació i inscripcions: https://www.mascanada6.com/inscripcions. Organitza: Mascanada6.

*Taller d’art plàstiques. TAPS – Carrer Girona, 40. Tardor – hivern. Adults: Dimarts i dijous de 15 a 17h (70€ 8h/mes). Joves i nens: dimarts i dijous de 17 a 19h (70€ 8h/mes), dissabtes de 10 a 13h (80€ 12h/mes) esporàdics 25€ dia. Casal de Nadal: 27,28,29,30,31 de desembre i 3,4,5,6,7 de gener de 10 a 13h (140€-30h). Material inclòs, places limitades. Per a més informació i inscripcions al: 615 40 99 43 (Ana Gutiérrez) o 635 72 49 50 (María Solé).

Imprimeix