ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE MARÇ DE 2022

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual de la Covid-19. Per a consultes: Tel. 972 820051 (Oficina de Turisme) o www.visitguixols.com i www.guixols.cat

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Cuina del Bacallà i Peixopalo: Del 2 de març al 14 d’abril (Quaresma). Els restaurants participants a la campanya presenten menús elaborats amb aquests ingredients tan típics de la Quaresma. Informació dels restaurants participants a www.visitguixols.com.

*Vols comprar el doble CD de la Capital de la Sardana? Es pot reservar i comprar a un preu de 25€ (20€ per als socis de l’Agrupació Amics de la Sardana). Cal trucar al 655 75 82 35 o escriure un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Avançament viatge en AVE: Cádiz (pueblos blancos), Sevilla, Huelva (El Rocío). Del 4 al 10 d’Abril. Informació i inscripcions: 2, 3 i 4 de març al Centre Cívic Tueda, c/ Gravina 39 42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Tallers d’Igualtat i relacions de parelles sanes als Instituts de SFG. Durant tot el mes de març. Organitza: SIAD.

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n. 

*Festival Porta Ferrada 2022: Entrades ja a la venda! Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Carnaval 2022: A causa de les normatives sanitàries vigents, els municipis de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols han acordat posposar la celebració del Carnaval als dies 1 al 3 d’abril.

*Calendari d’activitats Aquàtic Club Xaloc: 14 de maig Triatló Sant Feliu de Guíxols, 14 d’agost Travessia de Sant Feliu de Guíxols, 28 d’agost Travessia “Volta del Serrà” Sant Feliu de Guíxols, 24 de setembre Campionat Catalunya Gran Fons Natació amb Aletes Sant Feliu de Guíxols, 8 d’octubre Aquatló de Platja d’Aro. Més informació a www.clubaquaticxaloc.cat Organitza: Club Aquàtic Xaloc

 

Dimarts 1 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Cicle Literari: Presentació del llibre Ubuntu. La República del bé comú. Raül Romeva (amb la presència de l’autor).  Premi Assaig Irla 2020. Presenta Lluís Serra. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

 

Dimecres 2 de març

*Taller per a joves i adults: "L'art de dibuixar versos (poemes de Felícia Fuster)". En commemoració del 8 de març, El Dia de la Dona. Es tracta d’un taller de dibuix amb lletres (lettering). Convertirem els versos de la poetessa Felícia Fuster en postals escrites. A càrrec de Núria Rosell, artista plàstica i filòloga. Amb motiu de l'any Felícia Fuster (centenari del seu naixement). Inscripció prèvia: https://forms.gle/B4Vk3jLwNN55ZgNm6; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057. A les 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Els dimecres de la Manduca. Tallers sobre sostenibilitat.  Herbes adventícies al plat. A les 19h a la Manduca (c/ Sant Adolf, 16).

 

Divendres 4 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Concert:  Amar amb Amada Blasco, rapsoda, Pedro Cortejosa, saxo i Luis González, piano. Poesia i música. Durada: 50 min. A les 19h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat,  no cal reserva prèvia. Organitza: l’Escola Municipal de Música.

*Club de lectura de narrativa: Plaça dels herois, de Thomas Bernhard. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 5 de març

*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*5a Caminada per la Igualtat: Ruta de 7 km pel carril bici. En commemoració del 8 de març, El Dia de la Dona.

-Recepció: A les 9h a la pl. Catalunya (Ajuntament nou) de Santa Cristina d’Aro.

-Sortida: a les 9:30h des de la pl. Catalunya.

-Esmorzar:  a Castell d’Aro (av. Carrilet darrera IES).

-Arribada a Sant Feliu de Guíxols (Jardins Juli Garreta).

Servei de bus per a la tornada: places limitades. Sortida a les 12h. Cal reservar plaça en el moment de la inscripció. Informació i inscripcions: Punt d’Igualtat Santa Cristina d’Aro (637.889.203-  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), Centre Cívic Vicens Bou de Platja d’Aro (972.81.83.41-  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i SIAD Sant Feliu de Guíxols (972.82.01.01 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Inscripcions fins el 28 de febrer. Organitza: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Fem poble, Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Punt d’Igualtat, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i SIAD.

*Jornada Lliga Natació amb Aletes (SFG). A les 15h la piscina municipal La Corxera. Organitza: Club Aquàtic Xaloc

 

Diumenge 6 de març

*Dia de la Dona. I tu, què vols fer amb la teva poma ? La poma, com la vida, ens pertany. Mossegar el coneixement ens ha permès viure-la amb llibertat i decidir el que volem fer, perquè totes i tots som fills de la primigènia Eva. Amb aquesta acció artística volem posar de nou la poma, la vida, a les vostres mans. Participa en aquesta acció artística i actua lliurement amb les pomes. Nosaltres capturarem el moment i projectarem les fotografies al llarg del matí. De 10h a 13h Acció: I tu, què vols fer amb la teva poma ?. A les 13h Espectacle de dansa contemporània ”Puzzle”, de la cia. “Sones bé del revés”. Lloc: Rambla de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Associació cultural Mascanada6.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*XVII Concurs de Teatre Amateur 2021 - 2022.  Només una vegada amb la companyia Grup de TEA TRE de l’ACR de Fals. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades: El mateix dia de la funció d’11 a 13h i a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Per a més informació: www.benetescriba.cat. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dilluns 7 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414. 

 

Dimarts 8 de març

*Dia Internacional de la Dona 2022.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 9 de març

*Aules Culturals: Quatre Poetes catalans i les seves paraules.  A càrrec d’Àngela Ribas i Lacasa. Llicenciada en Filologia i Poetessa. Gratuït. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

 

Dijous 10 de març

*Excursió i calçotada a Argentona. Visita al Museu del Càntir i a la fàbrica de les galetes Trias de Santa Coloma de Farners. Informació i inscripcions: Dimarts i dijous d’11 a 13h al despatx del Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu. Tel. 972 820101.

*Taller laboral per a dones “Anem per feina: Eines per a la recerca de feina i resolució de dubtes sobre els contractes de treball”. En commemoració del 8 de març, El Dia de la Dona. A les 10.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD.

 

Divendres 11 de març

*Sortides culturals: Musical: Cantando bajo la lluvia, al Teatre Tivoli.  Informació i inscripcions  al Casal Tueda, c/ Gravina 39-42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Edu Música: La Cobla de Barcelona i Juli Garreta amb Albert Fontelles, ponent. A les 19h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Durada: 50 min. Gratuït. Aforament limitat,  no cal reserva prèvia. Organitza: Escola Municipal de Música.

  

Dissabte 12 de març

*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Actes de la cloenda de la Capital de la Sardana:

Tots els actes seran presentats per Joan Teixidor. Actes gratuïts.

-Descoberta de la placa del nou Espai de la Sardana i inauguració de la restauració del monument de Garreta. A les 10.30h als Jardins Juli Garreta.

- Presentació de l’Arjau número 85: Garreta, cent anys desprès, a càrrec de Joaquim Rabasseda. A les 11h a la Sala Abad Panyellas del Monestir.

- Ballada de sardanes a l’Espai de la Sardana amb la cobla Tres Vents. A les 12.15h als Jardins Juli Garreta

-Concert de cloenda de la Capital de la Sardana ”És quan canto que hi veig clar”, amb la cobla Montgrins dirigida per Jordi Molina, el grup Port Bo, el Cor de Càmara Cypsella, el pianista i director Antoni Mas i la soprano Indira Ferrer, tot sota la direcció de Jordi Molina i Antoni Mas. A la mitja part,es durà a terme els actes de cloenda. Per adquirir invitacions cal fer-ho a : guixols.cat/sardana A les 17h al pavelló Carles Nadal.

*Lliga Territorial Consell Esportiu. Prova de natació. A les 15h a la piscina municipal La Corxera.  Organitza: Club Aquàtic Xaloc

*Guíxols Escena Primavera: Obra de teatre Començar (La Villarroel). Entrada general 24€, entrada reduïda 21€ (despeses de gestió no incloses). A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a www.guixols.cat/teatre i codetickets.

 

Diumenge 13 de març

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 14 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414. 

 

Dimarts 15 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Cine-Filo: El club de la lucha. Projecció de la pel·lícula i posterior diàleg amb Eduard Palomer Roca, psicòleg clínic i coordinador del SRC de la Selva Marítima, i Núria Bota Mas, educadora social del SRC de la Selva Marítima. A les 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Taller floral: Ram Primaveral. De 17 a 19h al Centre Cívic Tueda. A càrrec de RG Events & Weddings. Informació i inscripcions al Centre Cívic Tueda, tel. 972 821058 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Dimecres 16 de març
*Presentació de llibre: "Cassià Costal. Una vida dedicada a la pedagogia", de David Pujol i Fabrelles, editat per l'Editorial Gavarres. A més del propi autor, intervindran en la presentació Salvador Calabuig, regidor d’Educació de l'Ajuntament, Àngel Madrià, director de l'Editorial Gavarres i Salomó Marquès, pedagog. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dijous 17 de març

*Cicle Literari: Presentació del llibre Escrivim el futur amb tinta lila. Carme Forcadell (amb la presència de la autora). Presenta Maria Conchillo. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

 

Divendres 18 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Concert per als més menuts (0 a 5 anys): Soul & Funk amb Xavi Molina, saxos i clarinet,  Faló Garcia, direcció escènica, Guitarra i veu. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Durada: 50 min. Gratuït. Aforament limitat,  no cal reserva prèvia. Organitza: l’Escola Municipal de Música.

*Cicle Gaudí – Cinema: Sis dies corrents (comèdia). Direcció: Neus Ballús. Durada: 85 min. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 19 de març

*Microcicles a l’Ermita: Ulmus, dark folk instrumental + Exposició d’Error! Design “20Years of Music Posters”. A l’Ermita de Sant Amanç. Durant tot el dia es podrà visitar l’exposició, adquirir el llibre i parlar amb la persona que hi ha al darrera d’Error! Design, Xavi Forné. A la tarda, el grup de folk instrumental Ulmus oferirà un concert que de ben segur serà especial, gràcies a l’acústica que ofereix l’Ermita de Sant Amanç. Més informació. www.mascanada6.com/microcicles Organitza: L’Entitat Mascanada6 i col·labora l’Associació Ardenya.

*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Connecta amb el patrimoni: Visita guiada El Jardí Melangiós – Juli Garreta. Itinerari pel cementiri guixolenc. A càrrec de Tretze Cultura. A les 11.30h a la plaça del Monestir. A partir de l’1 de març, inscripció prèvia obligatòria. El març se finalitza l’any de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols com a Capital catalana de la Sardana, i la visita acabarà a la tomba de l’insigne compositor Juli Garreta. Preu: 4€ no membres / 2€ membres Amics del Museu. Aforament limitat. Inscripcions al Museu d’Història tel. 972 821575 i a l’Oficina de Turisme tel. 972 820051. Per a més informació: https://museu.guixols.cat/activitats/index.php. Organitza: Museu d’Història.

*Club de lectura feminista, amb L’anguila de Paula Bonet, amb la presència de l’autora i artista plàstica valenciana, que debuta amb aquesta novel·la en bona part autobiogràfica, marcada pels abusos, avortaments i una violació. En commemoració del 8 de març, El Dia de la Dona. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.    

*Hora del Conte: Pintores, amb Cristina Noguer. En commemoració del 8 de març, El Dia de la Dona. A través d’històries, contes, música, jocs i art es posa en relleu el paper de la dona a la història de la pintura, destacant les seves obres i fent un recorregut pel temps de la mà de cinc grans artistes. Inscripció prèvia: https://forms.gle/4m7QreT5ELm8ao2Q6; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Inauguració de l’Exposició Mandales de diversos autors. A les 19h la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

 

Diumenge 20 de març

*Sortides culturals: La Cubana: Adéu Arturo, al Teatre Tivoli.  Informació i inscripcions  al Casal Tueda, c/ Gravina 39-42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Concerts de vermut amb el grup Escarteen Sisters. A partir de les 12.30h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*XVII Concurs de Teatre Amateur 2021 - 2022.  La Moneda amb la companyia PUNT i SEGUIT TEATRE de Terrassa. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades: El mateix dia de la funció d’11 a 13h i a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Per a més informació: www.benetescriba.cat. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Del dilluns 21 al diumenge 27 de març

*Volta Ciclista a Catalunya. Organitzada per l’Associació esportiva volta ciclista a Catalunya.

 

Dilluns 21 de març

*Volta Ciclista Catalunya a Sant Feliu de Guíxols. De 10 a 18h pels carrers de la ciutat, Guíxols Arena, passeig, Rambla. Més informació a www.voltacatalunya.cat

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414. 

 

Dimarts 22 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 23 de març

*Xerrada: Feng Shui: què és? Per a què serveix? Àmbits d'aplicació. A càrrec d'Anna M. Andrés. A les 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Aules Culturals: Santa Cristina d’Aro, desprès de la Guerra Civil.  A càrrec de Pilar Francès, autora del treball de recerca. Gratuït. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

 

Divendres 25 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Taller de Percussió corporal per als menuts (8 a 12 anys) amb Neus Plana, percussió corporal i flauta travessera. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Durada: 50 min. Gratuït. Aforament limitat,  no cal reserva prèvia. Organitza: l’Escola Municipal de Música.

 

Dissabte 26 i diumenge 27 de març

*Finals Campionat de Catalunya de Twirling. Tot el dia al Pavelló de la Corxera.

 

Dissabte 26 de març

*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

 

Diumenge 27 de març

*Ballada de sardanes amb la cobla Marinada. A les 12h als Jardins Juli Garreta. En cas de mal temps, es durà a terme al col·legi l’Estació. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. De 18h a 21h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*Espectacles de varietats (teatre, música etc.) “Somiatruites de Sant Elm”. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 5€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Associació d’Amics de l’Ermita i paratge de Sant Elm. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dilluns 28 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414. 

 

Dimarts 29 de març

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 30 de març

*Club de Lectura Llegir el Teatre: El mar: visió d'uns nens que no l’han vist mai. Direcció Xavier Bobés i Alberto Conejero. Història d’una promesa que un mestre va fer un dia d’hivern de l’any 1936 als seus alumnes i que no va poder complir: els va prometre el mar. A càrrec d’Elena Avellaneda Noguera. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

CURSOS

*Fotografia. Dimecres de 20 a 22h al Casal Tueda. Fins a l’abril. 24h de teoria amb la projecció de més de 1000 imatges. 2 sortides pràctiques, un diumenge matí i un divendres vespre. Preu: 75€ tot el curs (o 2,5€ hora). Per a inscripcions o més informació: Jordi Gallego tel. 652921205; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; www.gallego.cat

*Taller de piano per a no pianistes. A l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Fins al 8 d’abril. Cada divendres de 19.45 a 20.30h. Durada: 45 minuts. Preu: 60€ (8 sessions). Places limitades. Tel. 972 821393, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Taller de guitarra d’acords. A l’Aula 1.1 de l’Escola Municipal de Música. Fins al 8 d’abril. Cada divendres de 18.30 a 19.15h. Durada: 45 minuts. Preu: 60€ (8 sessions). Tel. 972 821393, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Cada dimecres

*Conversa en anglès. De 11.30 a 12.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dijous

*Conversa en italià. De 19 a 20h. A càrrec de Grazia di Dio a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

*Cursos del Casal de Gent Gran Salvador Espriu

 

*Sevillanes: Els dimarts de les 15 a les 16.30h amb la Bailaora “La Bicha” al Centre Cívic Vilartagues.

*Ioga: Dilluns i dijous de 16 a 17h. A càrrec d’en Cesc Quilez d’Espai Ganesha al Centre Cívic Vilartagues. 

*Manualitats: Dimarts i dijous de 16 a 18h. A càrrec de la professora Nati Fañanas al Centre Cívic Vilartagues.

*Taller vestits de paper: Dijous de 18 a 20h. A càrrec de la dissenyadora Maruja Bolívar al Centre Cívic Vilartagues.

*Assajos de la Coral: Divendres de 16 a 18h. A càrrec del músic Jordi Giró al el Centre Cívic Vilartagues.

*Curs de pintura: Dilluns i dimecres de 18 a 20h. A càrrec de José Miguel Catalán al Centre Cívic Vilartagues.

*Country: Dijous de 18 a 20h. A càrrec de la professora Isabel Ortíz al Centre Cívic Vilartagues.

*Taller de memòria: Dijous d’11 a 12h A càrrec de la psicòloga Anna Agustí al Centre Cívic Vilartagues.

*Gimnàstica de Manteniment: Grup 1: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 10h i de 10 a11h Grup 2. Grup 3: dimarts i dijous de 9 a 10h i de 10 a 11h Grup 4.

Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al despatx del Casal al Centre Cívic Vilartagues dimarts i dijous d’11 a 13h.

 

 

*Cursos del Casal de Gent Gran Tueda

 

Dimarts 15 de març

*Taller Floral. Ram primaveral. De 17 a 19h en el Centre Cívic Tueda. Impartit per RG Events&Weddings Informació i inscripcions en el Centre Cívic Tueda. Tel. 972 82 10 58 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

*Gimnàstica de manteniment: Dilluns, dimecres i divendres, grup 1. Dimarts i dijous, grup 2, de les 10.15-11.15h. Monitora d’Esports Montse. Al Pavelló La Corxera.

*Taller de Memòria. Divendres de 16 a 17h grup 1, de 17.15 a 18.15h, grup 2 i de 18.30 a 19.30h, grup 3. A la biblioteca del casal. Professora Anna Puig.

*Anglès Gramàtica: Dimarts de 10 a 11h grup 1 i d’11 a 12h. Grup 2. A la biblioteca del casal. Professora Marian.

*Català: Dimarts de 17 a 18.30h grup 1 i els dijous de 17 a 18.30h.grup 2. A la biblioteca del casal. Professora Fina Pujolràs.

*Taller de Pintura. Dijous de 16 a 17.45h grup 1 i de 18 a 19.45h grup 2. A la sala 1 del Centre Cívic Tueda. Professora Margarita Ayats.

*Patchwork: Dimecres de 17 a 20h. A la sala del bar del Centre Cívic Tueda. Professora Sílvia Giménez.

*Ioga: Dilluns i dijous. De 9.30 a 10.30 Grup 1 i de 10.30 a 11.30h Grup 2. Professor Cesc Quilez. Al Pavelló d’Esports Carles Nadal.

*Manualitats: Divendres de 16 a 19h. Sala 1 del Centre Cívic Tueda. Professora Susana.

*Assajos Coral: Dimarts de 18 a 20h. Sala 1 del Centre Cívic Tueda. Professor Albert Roncero.

*Conversa en anglès: Dimecres de 16 a 17h. Al Centre Cívic Tueda. Professora Pauline.

*Informàtica d’iniciació: Dilluns i divendres de 10 a 12h. Professor Josep Mª Vicens.

 

Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al despatx del Casal al Centre Cívic Tueda. De dilluns a divendres de 10 a 12h.

 

EXPOSICIONS:

*Exposició Aires de tardor de Sergi Marcos.  Fins al 13 de març a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Exposició Mandales de diversos autors.  Del 19 de març al 15 de maig a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Vernissatge el 19 de març a les 19h.

*Exposició col·lectiva dels centres educatius. Treballem la igualtat. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, els centres d’ensenyament de la ciutat presenten els treballs de l’alumnat fruit de les reflexions entorn la igualtat en el món laboral. Durant tot el mes de març al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Llibre digital on es poden veure els treballs dels centres educatius: https://apliense.xtec.cat/prestatgeria/b7870504_3267/llibre/. Durant tot el mes de març

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).                                        

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

*MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

-Albertí, l’etapa suïssa. Pintura de Josep Albertí i Corominas – Planta 3

Horaris: De dimarts a divendres de 10 a 14 h. Dissabtes de 10 a 18 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Dilluns tancat

 

*L’ANTIC HOSPITAL

-Espai del metge rural. La ciutat saludable – Planta 1

-Exposició Quan les pedres ens parlen, megalitisme a Catalunya – Planta 1

Horaris: De dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius d'11 a 14 h. Dilluns tancat.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11). Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

*Tallers de Setmana Santa. Del 11 al 15 d’abril de 10 a 13h. Preu: 100€/ tots els dies – 23€/ die esporàdics. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 615 409 943. Organitza: TAPS Taller d’Art Plàstiques, c/ Girona, 40.

Imprimeix