ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 D’OCTUBRE DE 2017

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Obertura de la Caseta del Salvament de Nàufrags i Niu de Metralladores, espais del Museu d’Història. Fins al 15 d’octubre: dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 19h; diumenges i festius de 11 a 14h. Visita guiada cada dissabte a les 17h.

*Ganxotapes Tardor 2017. Campanya gastronòmica del 20 d’octubre al 19 de novembre. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). Cada dilluns a partir de les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Projecte de Community Dance Guíxols-Berlín 2017 (Dansa Teatre): Cooperació artística entre alumnat de la Universitat de Berlín i la població de Sant Feliu de Guíxols per promoure la Igualtat entre les persones. Dirigit per la coreògrafa i directora Meritxell Campos Olivé. Adreçat a artistes, professionals, amateurs i principiants per ballar, cantar i actuar. Assaigs intensius del 19 al 26 d’octubre i espectacles el 27 i 28 d’octubre. Interessats: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i 972.82.01.01. Període d’inscripció fins al 24 de setembre. Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Introducció al pilates i hipopressiu: Dilluns i dijous de 15.10h a 15.55h (Octubre i novembre). Gratuït. A càrrec de Equilibri Estudi de Pilates. Al Centre Cívic Vilartagues (primer pis), plaça Salvador Espriu s/n. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones.

*Ioga: Dimecres i divendres de 8 a 8.45h (Octubre i novembre). Gratuït. A càrrec del Espai Ganesha. Al Centre Cívic Tueda. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones.

*Cuida’t: Dilluns de 15.30 a 17h (del 16 d’octubre al  27 de novembre). Gratuït. Per familiars cuidadors/es de persones dependents. En col·laboració amb Servei Socials. Al Centre Cívic Vilartagues (primer pis), plaça Salvador Espriu s/n. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones.

*Espai Criança: Dijous de 17 a 18.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai de joc no dinamitzat per famílies amb nadons de 1 a 3 anys. En col·laboració amb Escola Bressol Oreneta. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cercle de dones: Últim dimecres de mes  de 15.15 a 16.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai per compartir i aprendre per a dones majors d’edat. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartages. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Niara: Divendres de 10 a 11.30h. Gratuït. Grup de suport i autonomia per a dones subsaharianes. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartagues.

Diumenge 1 d’octubre

*XIX Trobada de motos custom. De 9 a 11h inscripcions i a les 11h ruta pirata. Al passeig del Mar. Organitza: Pirates Moto Grup.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimarts 3 d’octubre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 6 d’octubre

*Club de lectura: El tallador de canyes, de Junichirô Tanizaki. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre ”Tinars, el gust per la tradició”, a càrrec de Marc Gascons. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 7 d’octubre

*Jornades Europees de Patrimoni (al Museu d’Història):

-Farmaciola de Tardor. Tallers medicinals. De 10 a 13h al Museu d’Història (Monestir). Sortida de reconeixement de plantes remeieres i taller de preparació de xarop per a la tos, a base de saüc i altres plantes medicinals. A càrrec de Judith Ramírez (Associació Etnobotànica Rusticana). Activitat gratuïta, cal portar una ampolleta per al xarop.

-Conferència: Camins de Ronda de la Costa Brava, paisatge cultural Unesco?. A càrrec d’Àngel Morillas, membre d’Icomos. A les 17h al Museu d’Història (Monestir). Organitza: Àrea Municipal de Medi Ambient.

*Biblioteques amb gust: Taller: Taller de còctels per a nens. A càrrec de l’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia. Més informació a la biblioteca: 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen (Monestir). Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme.

*Teatre infantil: Tardor amb la xarxa amb l’espectacle Els tres porquets es caguen de por de la companyia Xamfeina de colors. A les 18h a l’Auditori Municipal Narcís Masferrer. Entrada general 6€. Promoció especial “pack infantil” (només per nens/nenes) dels 3 espectacles programats a la tardor a 10€ (oferta limitada de 150 packs). Venda packs al teatre municipal el 7 d’octubre o anticipada a l’Estanc Claramunt (ctra. Girona 41). Organitza: La Xarxa i col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Diumenge 8 d’octubre

*Cursa lineal del Camí de Ronda. 3ª Edició Lligueta de running Vall d’Aro. Sortida de Torre Valentina a les 10h i arribada a la zona port de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Tempsxcurses Més informació i inscripcions a: http://www.tempsxcurses.com/

*Jornades Europees de Patrimoni:

-Itinerari Joan Bordàs. D’11 a 13h. Punt de Sortida: Museu d’Història (Monestir). Organitza: Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït.

*XIII Concurs de Teatre Amateur. Sóc una nena. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.

*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimecres 11 d’octubre

*Inauguració de les aules culturals Curs 2017-2018, “Un mon ideal, la pintura de Van Gogh a Gauguin i Vasarely”, a càrrec de la Sra. Pilar Giró, historiadora d’art i  comissària de l’exposició Thyssen, amb l’assistència d’un representant de l’Excm. Ajuntament. A les 18h al Casal Tueda.

 

Dijous 12 d’octubre

*45è Aplec de la Verge del Bon Viatge a l’Ermita de Sant Elm. A les 9h Exposició de nines de la Isabel Díaz. A les 9.30h Santa missa i actuació de la coral del Monestir. A les 12h Audició de Sardanes, a càrrec de la cobla Vila de la Jonquera. A les 14h Arrossada popular a benefici de la restauració de l’Ermita, preu del dinar 9€. Venda tiquets a l’Estanc Vilartagues (plaça Salvador Espriu), llibreria La Guineu (c/ Capmany 35),  perruqueria Cebado (c/ Rutlla 19), estanc Salvador Espriu (c/ Almeria 79). Sobretaula amb tortell i vi dolç. Matí i tarda servei d’entrepans i beguda. Horari transport gratuït amb la companyia Sarfa: 9.15h, 12h, 14h, 19h (sortida plaça Monestir). En cas de mal temps l’aplec es traslladarà a l’escola l’Estació. Organitza: l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm.

 

Del dissabte 14 al diumenge 15 d’octubre

*Sortida de dos dies a Sant Grau, marxa del fideu. Dinar amb famílies el diumenge. De 15h del dissabte al les 17.30h del diumenge. Sortida des de l’ urbanització Casa Nova a les 15h. Preu: 5€, 7€ pels familiars que vinguin a menjar fideus el diumenge. Cal portar: Sac de dormir, màrfega, plat i coberts, cantimplora 1l, calçat adequat, roba d’abric, lot, capelina i estris d’higiene personal. Cal portar berenar, sopar i esmorzar! Confirmeu assistència i familiars que vulguin venir diumenge a dinar. Tel. 658 837 199, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar Infantil/Juvenil.

 

Dissabte 14 d’octubre

*Exposició de Filatèlia, a l’Antic Hospital. A les 10h Inauguració. A les 11h Presentació dels segells commemoratius dels 125 anys del Ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona, també del matasegells i l’obertura de l’estafeta. A les 11.30h Copa de cava i pica-pica.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen (Monestir). Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme.

*Presentació de la col·lecció numismàtica del llegat Joan Vilaret. A les 17h al Museu d’Història (Monestir). A càrrec de Xavier Sanahuja. Conferència Les monedes de l’Occitana catalana a càrrec del Dr. Miquel Crusafont. Tot seguit es visitarà la Sala del Museu d’Història on s’exposa una selecció d’aquesta col·lecció donada a la ciutat i excepcional per al coneixement de les monedes medievals.

*Concert intercanvi de la Coral de nivell mitjà 4-6 de l’Escola de Música juntament amb la coral VINT&SING de Palma i CAP&CODA d’Alaró. Mallorca. A les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada 80min. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música.

*Concert de Burruezo & Bohemia Camerata, amb peces inspirades i adaptades de música medieval. A les 20h a la Capella de l’Antic Hospital.

 

Diumenge 15 d’octubre

*Conferència de Marc Peyrecabe. A les 12h a la Capella de l’Antic Hospital. Organitza: l’Associació Filatèlica.

*Festival benèfic anual AECC – Catalunya contra el càncer. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i una hora abans del festival al teatre. Preu: 6€. Organitza: AECC Junta local de SFG i col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Xavi Ros. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimarts 17 d’octubre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 21 d’octubre

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Taller: Taller de tardor: pintarem amb aquarel·les i altres materials de temporada. A càrrec de l’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Teatre infantil: Tardor amb la xarxa amb l’espectacle Agafa el raspall de la companyia Pissarra (grup Macedònia). A les 18h a l’Auditori Municipal Narcís Masferrer. Entrada general 6€. Promoció especial “pack infantil” (només per nens/nenes) dels 3 espectacles programats a la tardor a 10€ (oferta limitada de 150 packs). Venda packs al teatre municipal el 7 d’octubre o anticipada a l’Estanc Claramunt (ctra. Girona 41). Organitza: La Xarxa i col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Diumenge 22 d’octubre

*Sortida Sant Jeroni de Montserrat. Caminada desnivell: 600m. 13km. De 8 a 20h. Sortida a les 8h a l’estació d’autobusos, tornada a les 20h. Cal portar: menjar, aigua, calçat adequat i capelina. Donació 15€. Cal confirmar abans del 17 d’octubre al tel. 658 837 199 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Conferència Filatèlia fiscal a càrrec de Xavier Andreu Bartroli. A les 12h a la Capella de l’Antic Hospital. Organitza: l’Associació Filatèlica.

*XIII Concurs de Teatre Amateur. Toc-Toc. A les 18 al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.

*Ball per als socis amb l’organista Toni. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimecres 25 d’octubre

*Aula cultural: “Castells i muralles del Baix Empordà” a càrrec del sr. Joan Badia i Homs, historiador. A les 18h al Casal Tueda.

 

Divendres 27

*Community Dance Guíxols – Berlin de dansa i teatre La igualtat es mou. Representació a les 21h a l’Auditori Narcís Masferrer. Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Taller personalitzat de constel·lacions: Solucions per a l’àmbit personal, familiar i laboral. Vine a plantejar el teu cas. Gratuït. A càrrec de Neus Pont Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistèmiques. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 28 d’octubre

*Hora del conte: Contes per menjar-se la por. Espectacle per a nens de 3 a 8 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Diumenge 29 d’octubre

*Guíxols Escena: Art amb Francesc Orella, Pere Arquillué i Villanueva. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25€ (general); 20€ (reduïda). Venda d’entrades: Oficina de Turisme i www.codetickets.com

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dilluns 30 d’octubre

*XIII Concurs de Teatre Amateur Nit de Ràdio 2.0. A les 18 al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.

 

Dimarts 31 d’octubre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

 

Exposicions:

*Fins al 15 d’octubre Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. www.espaicarmenthyssen.com. A l’espai Carmen Thyssen (Monestir). Horari: De 10 a 13h i de 15 a 18h, dissabtes i diumenges de 10 a 19h. Organitza: Fundació Privada Centre d’Art Col·lecció Catalana i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Fins al 15 d’octubre Exposició d’escultures de l’artista local Gerard Mas. A la 4ª planta del Monestir. Horari: De 10 a 13h i de 15 a 18h, dissabtes i diumenges de 10 a 19h.

*Fins al 29 d’octubre Exposició Manifest Klinguer de Nabil M’Rabet. A la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*A partir del 14 d’octubre Exposició de Filatèlia. A l’Antic Hospital.

*Del 20 d’octubre al 17 de novembre Exposició “Coram Populo”. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts i dijous:

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts:

*Conversa en italià. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Imprimeix