Desembre 2017

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE DESEMBRE DE 2017

 

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

*Temps d’uriços: mesos de desembre, gener i febrer. Com a cloenda, uriçada popular el dissabte 27 de gener d’11 a 14h als jardins de Juli Garreta. Uriços + copa de cava  + llesca de pa à 6€.

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Concurs de decoració nadalenca als establiments comercials de la ciutat. Més informació al facebook de Guíxols Desenvolupament. Del 15 de desembre al 6 de gener. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 1 de desembre

*Cantada de nadales per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. A les 17h a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i animació infantil amb La Minúscula. A les 17.15h a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Cantada de nadales per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. A les 17.30h a la plaça del Mercat. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i espectacle musical Pop per Xics. A les 18h a la plaça del Mercat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Club de lectura: La casa de les belles adormides, de Yasunari Kawabata. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

 

Dissabte 2 de desembre

*AQUESTA FESTA CANVIA DE DIA I PASSA A 16/12/2017: Festa del tió. De 11 a 13h, al Parc de les Eres. Animació infantil i tallers de Nadal. Gratuït. Organitza/col·labora: Centre Esquitx i Associació de Veïns Tueda.

*Presentació del llibre Tarradellas el guardià de la memòria d’Enric Canals i Josep Maria Ràfols. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Gratuït.

 

Diumenge 3 de desembre

*XIII Concurs de Teatre Amateur. Demà coneixeràs en Klein. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dilluns 4 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 8 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11 a 14 h i de 16 a 20 h Vine a practicar amb el teu skate i scooter, podràs fer pràctica lliure als mòduls de “quarter, funbox, kicker, rail i manualera”, que tindrem instal·lats al costat de la placeta Sant Joan. També hi haurà un monitor que t’ensenyarà els millors trucs per millorar en la pràctica del scooter o l’skate. Activitat dirigida per Ungravity Freestyle Company. No cal inscripció prèvia. Activitat per a totes les edats. * no t’oblidis del casc.

I a la tarda tindrem una espectacular exhibició i trucs de l’equip de la botiga Maverick Surf Shop.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria nadalenca: decora la teva galeta gegant de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

*Quina Tradicional Nadalenca, amb regals per als guanyadors. A les 17h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Dissabte 9 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20 h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11.30 a 13 h Taller d’adults de decoració nadalenca: elaboració d’un centre de taula de Nadal totalment personalitzat. Dirigit per RG Events & Weddings. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat) * podeu portar-vos de casa alguna flor de Nadal, boles o materials que vulgueu reutilitzar i afegir al treball. A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

 • D’11.30 a 13.30 h  Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

 • D’11.30  a 13.30  h Taller de manualitats infantil: jugarem amb textures per fer un guarniment de Nadal molt original, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir)o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

 • De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria infantil: decora la teva galeta gegant de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • De 17 a 18 h Taller infantil de pals de Tió a la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Dirigit per Associació Guíxols Comerç i Turisme.

 • De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria de Nadal. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de la pastisseria La Vienesa. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat). A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 00 51.

*Taller de Papercraft nadalenc: Vine a decorar la biblioteca amb figures de Nadal 3D. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Campanya de Teatre professional Guíxols Escena Tardor: L’Electe. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25€ (general); 20€ (reduïda). Venda d’entrades: Oficina de Turisme i www.codetickets.com.

*Ball per als socis amb l’organista Toni. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Diumenge 10 de desembre

 • Fira de Nadal:

 • Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h a la rambla Vidal.  Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 

 • D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques,  a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

*Ball per als socis amb l’organista Xavi Ros. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dilluns 11 de desembre

*Tallers de memòries sota el lema Records del tren de Sant Feliu. Adreçat a usuaris dels tallers habituals que organitza l’associació EMAD. De 15 a 19h a la Sala d’Actes del Museu d’Història (4a planta Monestir).

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 12 de desembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Cantada de nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a l’Asil Surís, plaça Alabrich.

 

Dimecres 13 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Tallers de memòries sota el lema Records del tren de Sant Feliu. Adreçat a usuaris dels tallers habituals que organitza l’associació EMAD. De 15 a 19h a la Sala d’Actes del Museu d’Història (4a planta Monestir).

*Aula Cultural: La solidaritat, un deure universal. A càrrec del sr. Anton Vilarrubias, biblista i historiador. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Audició de Nadal d’adults. A les 19h a l’Auditori de l’Escola de Música Municipal. Organitza: Escola de Música Municipal.

 

Dijous 14 de desembre

*Cantada de nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Divendres 15 de desembre

*Audició de nadales dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17h a la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitzen: Escola de Música Municipal i Residència de Gent Gran.

*Conferència “Invasions biològiques. Les espècies invasores a la Vall d’Aro i Sant Feliu”, a càrrec d’en Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna. A les 19h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel·lícula Sabates grosses. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€.

 

Dissabte 16 de desembre

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

Aquesta festa s'havia de celebrar el dia 2/12 i es fa aquest dissabte, 16 de desembre: Festa del tió. De 11 a 13h, al Parc de les Eres. Animació infantil i tallers de Nadal. Gratuït. Organitza/col·labora: Centre Esquitx i Associació de Veïns Tueda

*Control FEDAS 2017 de natació amb aletes. A la Piscina Municipal La Corxera. Matí de 10 a 12h; tarda de 16 a 20h. Organitza Club Aquàtic Xaloc.

*Teatre: “Saving Xmas”de Kids & us. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*”A Christmas Carol”. Espectacle musical en anglès del conte nadalenc, representat pels alumnes d’On Stage. AQ les 12.30h al teatre de l’escola On Stage (c/Rufo, 50). Gratuït. Organitza: On Stage-Acting School. Més informació a www.daliaschool.es

*Cerca el Pare Noel i els seus ajudants pel centre comercial de la ciutat. De 17 a 20.30h. Aprofita i fes-te una foto nadalenca amb ells! #nadalsantfeliu2017. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Des de dins, amb la presència de l’autora Isabel Gámez i de Jordi Blesa Montoliu, autor del pròleg. A les 16.30h a la Sala Abat Panyelles (4a planta Monestir).

*Fes cagar el tió. De 18 a 19h a la Placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.  

Diumenge 17 de desembre

*Participa al 68è Aplec del Montclar. De 8.30 a 14h. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Jornada del Nedador Complet. Prova per col·laborar amb la Marató de TV3. A la Piscina Municipal La Corxera. De 9 a 14h. Inscripcions i més informació: Consell esportiu del Baix Empordà, www.baixemporda.cat/esports, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Espectacle ZUM de la companyia La Tresca i la Ventresca. A les 12h a la placeta Sant Joan. Espectacle gratuït. Organitza. La Xarxa.

*Escudellada popular. De 12 a 13h a la Rambla Vidal. En benefici de la Marató TV3. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Audició de nadales dels alumnes de la coral de cicle inicial de L’Escola de música. A les 12h a la Rambla Vidal. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació. Col·labora: Escola Municipal de Música.

*Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, a les 13h amb les corals de la ciutat. A la plaça del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola de Música Municipal.

*Ball per als socis amb el grup “Ciclón”. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 18 de desembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Cantada de nadales de la coral Salvador Espriu. A les 16h a la Residència de Gent Gran, la plaça Miquel Murlà. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 19 de desembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Audició de nadales dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17h a l’Asil Surís. Organitzen: Escola de Música Municipal i Asil Surís.

*Audició de pianos nadalencs. A les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: L’Escola de Música.

 

Dimecres 20 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Cantada de nadales de la coral Salvador Espriu. A les 16h a l’Asil Surís de la plaça Alabric. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

*Cantada de la nadales de la coral Gesòria del Casal Tueda i tot seguit “Berenar de Nadal”. Per als socis. A les 17h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

 

Divendres 22 de desembre

 

*Cantada de la nadales de la coral Salvador Espriu. A les 17h al Centre Cívic Vilartagues i tot seguit “Berenar de Nadal”. Organitza : Centre Cívic Vilartagues.

*Concert de Nadal del alumnes de l’escola de Música. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola de Música Municipal.  

*Pessebre Vivent. De 18 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

*Cicle Gaudí - Cinema català. ATENCIÓ AQUESTA ACTIVITAT ES FA EL 15 DE DESEMBRE, PERÒ EN ALGUNES PUBLICACIONS HA APAREGUT ERRONIAMENT AMB DATA 22 DE DESEMBRE

 

*Concert de Nadal de les corals de la ciutat. A les 22h a la parròquia del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 23 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Orquestra de corda a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 12h al Mercat i la rambla A. Vidal. Organitzen: Escola de Música Municipal. Col·labora: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Grup de violins i grup de vent i flautes. A les 18h a diferents indrets del centre de la ciutat. Organitza: Escola de Música Municipal.

Diumenge 24 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. D’11 a 14h, al Museu d’Història.

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

 

Dimarts 26 de desembre

*Audició de Sardanes amb la cobla Tres Vents de la Catalunya Nord. A les 12h al passeig del Mar (davant del restaurant Marabú). Gratuït. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Representació dels Pastorets. Preu: 8 €. A les 12h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

*Quina de Nadal. De 18 a 21h Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dimecres 27 de desembre

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dijous 28 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 29 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Pessebre Vivent. De 18 a 20h als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

L'organització del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols us informa que s'anul·la la segona representació d'aquesta activitat, prevista per divendres 29 de desembre a la tarda, per causes de força major. Disculpeu les molèsties.

Dissabte 30 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. De 10 a 18h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Representació dels Pastorets. Preu: 8 €. A les 18h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Diumenge 31 de desembre

*Joc de la Fuga de Caganers. Demaneu el joc quan vingueu a visitar el Museu d’Història (Monestir). Entrada general 2€. Activitat en família per a conèixer i recórrer les exposicions. D’ 11 a 14h, al Museu d’Història.

*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Cursa de Sant Silvestre Ganxona (prova no competitiva sense classificació). A les 18h. Distàncies: 4,7 km i 9,4 km. Inscripcions a les 17h als Jardins Juli Garreta. Recorregut: Jardins Juli Garreta, punta del Moll, Port Salvi, i tornada als jardins Juli Garreta. Porteu-vos la gorra de pare Noel per marcar-la. Més info: www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc i col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

*Sopar–Ball–Cotilló de Fi d’Any per als socis a càrrec del grup “Leo i Rosamari”. A les 21h, al Centre Cívic Tueda - APITE. Organitza: Centre Cívic Tueda. Més informació al despatx del Casal – Centre Cívic Tueda, de dilluns a divendres de 10 a 12 h.

*Gran festa de Cap d’Any. A partir de les 23h fins la matinada al Centre Cívic Vilartagues. Música, campanades i cotilló. Més informació al despatx del Casal – C Cívic Vilartagues, dimarts i dijous d’11 a 13 h.

*Revetlla de Cap d’Any amb Ràdio Flaixbac. A partir de les 0.30h fins les 4.30h a l'Envelat de l'espai Guíxols Arena, a la zona esportiva de Vilartagues. Música, performance, pirotècnia i marxandatge de Ràdio Flaixbac/Nadal. Preu de l'entrada a 10 euros anticipada i 15 euros a taquilla. Venda anticipada a l'Oficina de Turisme i Discos Sol Negre. Més informació a guixols.cat.

 

CURSOS:

*Espai Criança: Dijous de 17 a 18.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai de joc no dinamitzat per famílies amb nadons de 1 a 3 anys. En col·laboració amb Escola Bressol Oreneta. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cercle de dones: Últim dimecres de mes  de 15.15 a 16.30h (continuarà al 2018). Gratuït. Espai per compartir i aprendre per a dones majors d’edat. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartages. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Niara: Divendres de 10 a 11.30h. Gratuït. Grup de suport i autonomia per a dones subsaharianes. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartagues.

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts:

*Conversa en italià. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dijous:

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

*Codeclub: Programació d’ordinadors. Per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l’estimulació de la creativitat dels infants. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

EXPOSICIONS:

*Fins el 31 de gener del 2018 Exposició “Fotografia versus Alzheimer” de Jordi Gallego. Al Museu d’Història (Monestir).

*Fins al 12 de desembre Exposició: Homenatge a Prudenci i Aurora Bertrana. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

*Des del 14 de desembre fins el 9 de gener del 2018 Exposició: “Polvorins. Fotografies de Carlos Palacio”. A la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit en l’horari habitual d’obertura.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Campanya Solidària de Nadal. Prepara les teves capsetes per als nens més necessitats del món. Recollida de l’1 al 5 de desembre de 18 a 21h a l’Oficina d’Orientació Cristiana (c/ Bourg de Péage, 9 baixos). Per a més informació: 606 528 178.

 

*Activitat familiar: Gimcana del caçatió. Preu: 3€. Podeu recollir el mapa i les instruccions al Centre Esquitx l’1 i el 2 de desembre (av. Saragossa 18 baixos, tel. 972 82 21 37). Entrega de premis el 2 de desembre a partir de les 11h al Parc de les Eres.

Organitza Centre Esquitx.

 

*Taller sobre el joc i la joguina. Dissabte 2 de desembre de 16.30 a 19h. Per reflexionar entorn les demandes i necessitats dels infants a l’hora de jugar i poder ampliar la nostra mirada respecte les diverses etapes del joc des dels primers mesos de vida fins els 7 anys. Es combinarà teoria i pràctica. Adreçat a famílies i professionals de l’àmbit educatiu i social. Lloc: Espai La Milana (c/ Girona, 40). Places limitades. Preu: 20€; 35€ per parelles. Inscripcions i reserves:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller infantil: fes el teu ninot de Nadal. Per a totes les edats. Dissabte 16 de desembre de 17 a 20h a la placeta Sant Joan Maragall. Preu: 2€. Organitza: Llibreria Espai Lector Nobel. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . No cal inscripció prèvia.

*Taller de fanalets. Del 27 al 29 de desembre de 17 a 19h. A la biblioteca del Museu de la Joguina. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina tel. 972 82 22 49 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Preu: 4€ per fanalet (material inclòs, excepte el pal).

*Taller de Nadal: Laboratori teatral per a nens. Els nens i nenes hauran de crear una història, muntar l’escenari, construir els personatges i fer la representació final. A càrrec d’Alba Navarro. Per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Del 27 al 29 de desembre de 10 a 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit. Preu: 20€. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca: 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

Imprimeix Correu electrònic