ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 DE JUNY DE 2018

*Fins al 16 de juny campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*Casals Estiu 2018: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixols.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Festival Porta Ferrada (del 13 de Juliol al 18 d’Agost). Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat/ i a la  botiga de música Sol Negre.

Divendres 1 de juny

*Curs pràctic d’urgències mèdiques per a navegants.  De 18 a 20.30h al Tinglado (port). Inscripció gratuïta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Club de lectura: El cel és blau, la terra blanca d’Hiromi Kawakami. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 2 i diumenge 3 de juny

*Torneig Tennis Platja. Realització del ITF Sant Feliu de Guíxols a la platja de Sant Pol. Dissabte torneig platja dobles i diumenge individual i infantil. Organitza: Tennis Platja Girona-Salt i Federació Catalana de Tennis.  

Dissabte 2 de juny

*Show cooking de la cuina del Peix Blau Ganxó amb Josep Camús del restaurant Cau del Pescador. Recepta que es mostrarà: Verat amb pèsols. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert per tothom.

*Cloenda Programa LECXIT: Activitat dirigida als nois i noies, el voluntariat, les famílies i els tutors participants en el programa LEXCIT, lectura per l’exit educatiu. A càrrec de Verònica La Cartonera. A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Diumenge 3 de juny

*Show cooking de la cuina del Peix Blau Ganxó amb el cuiner del restaurant Nomo Nàutic. Recepta que es mostrarà: Sushi de peix blau. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert per tothom.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista José García. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 4 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 5 de juny

*Sessions grupals: Separacions i divorcis. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Informació i inscripcions al SIAD tel. 972 820101 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Dimecres 6 de juny

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Cloenda de les aules culturals: El pintor Murillo, la societat a traves de la mirada dels infants. A càrrec de la Sra. Muntsa Lamua, presidenta d’AFOPA. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Audicions alumnes adults. A les 19 i 20h a l ‘Auditori de Escola de Música. Durada: 60 minuts cada una. Gratuït. Organitza: L’ Escola de Música.

Divendres 8 de juny

*Xavier Calvet - Presentació en acústic del seu disc en solitari Firebird (BCORE). A les 22h a la Casa Irla, c/Algavira 65-69. Entrada gratuïta. Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.

*Concert intercanvi de corals Sant Feliu – Vic. A les 20h al Teatre Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música.

*Concert The Conformist (Cardiff, UK, dubstep & electronic) & Decurs (Bcn, rock). A les 21h al @TZVR Club, ctra. Palamós 266. Preu: 6€. Organitza: Atzavara Club.

 

Divendres 8, dissabte 9  i diumenge 10 de juny

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearEXPLICA’M FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults.
Gairebé 70 parades de llibres i il•lustradors amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família; menús especials als restaurants i molt més...

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDivendres 8 de juny

*18.30h Presentació Conte d’en Pistó, el gosset Ferroviari. A l’Antic Hospital (C/Hospital, 33-35). A càrrec de l’Arxiu Municipal.

*19h Espectacle musical A Ritme de tren! A la placeta Sant Joan. A càrrec de xec en blanc i Banda Sonora.

*20.30h Cercavila inaugural: “El mar”i titelles gegants. Itinerant: Monestir, C/ Hospital, Placeta Sant Joan, Rambla A. Vidal, Passeig del Mar. A càrrec de la cia. Ziga Zaga.

*22.30h Castell de focs artificials a la platja. A càrrec de Pirotècnia Valenciana.      

*23.00h Espectacle d’humor Hats,al Nou Casino La Constància. A càrrec de la cia. Jam.

 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDissabte 9 de juny

*Fira del conte. Parades de llibres, il·lustradors i artesans amb productes relacionats amb els conte De 10 a 20 h. FIRA DEL CONTE  Centre Ciutat                                          

*De 10 a 20 h Taller: Espai de creativitat MILAN, a la Rambla A. Vidal.

*De 10 a 13 h Jocs de Taula: Juega conmigo, a la placeta Joan Maragall. A càrrec de Marbushka. Organitza: Llibreria Nobel.

*10.30h  Narració de contes: El conte d’en Pau, al c/Especiers. A càrrec de Sara Genovart.

*D’11 a 12h Taller de slime, a la placeta Sant Joan (carpa Biblioteca). Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*11h Tramuntanada de contes a càrrec de La Fada Iris, a la placeta Sant Joan. Organitza: Tramuntana Editorial.

*D’11.30 a 13h Narració de contes: Els secrets de la nanna, alc/ del Mall. A càrrec de la cia Anna Roca.

*11.30h Dragon street. Espectacle itinerant: Inici Rambla Portalet. Final Placeta Sant Joan. A càrrec de cia. Jam.               

*12h Narració de contes: El rei Mides, alc/ Major – c/ Sant Domènec. Organitza: Club de Lectura.

*12h Presentació/taller: Les meves mans, alc/ Sant Joan. Organitza: Tramunta Editorial i Esquitx Lleure.

*12.30h Taller d’enigmes, a la placeta Sant Joan. Organitza Editorial Gregal i Llibreria La Guineu.

*13 h Narració de contes: Els músics de Bremen, a laRambla A. Vidal – C/ Major. Organitza: Club de Lectura.

*13 h Presentació taller: El petit Artur i l’elefant sense memòria, al c/ Hospital. Organitza: Tramuntana Editorial.

*16.30 h Story Time: Goldilocks and the three bears, al c/ Especiers – C/ Notaria. A càrrec de Robin School.

*17 h Contes Viu l’Autisme, a l’ Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Organitza: Associació Viu l’Autisme.

*17 h Narració de contes: El pescador i el peix d’or, al c/ Rutlla. Organitza: Club de Lectura.

*De 17 a 20 h Taller demostració: Aprèn a dibuixar amb l’Òscar, a la Placeta Maragall / C/ Creu. A càrrec de l’Òscar.

*De 17 a 19.30 h Taller de maquillatge: Sigues un artista! Rambla A. Vidal – C/ Major. A càrrec de La Xarxa / Circulant, Circ en Moviment!

*17 h Música/life painting Viatjazz a Nova Orleans, placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Roger Canals.

*De 18 a 19.30 h Narració de contes: Els secrets de la Nanna , al c/ del Mall. A càrrec de la cia. Anna Roca.  

*18 h Narració de contes: Contes de por, al Museu d’Història de la Joguina (Rambla Vidal, 48-50). Organitza: Museu d’Història de la Joguina.

*18 h Presentació/Narració de contes: Divarius ¿dónde está el sol? C/ Sant Antoni. Organitza: Editorial Babidi-bú i Llibreria Nobel.

*19.00hTrobada gegantera Inici a la Plaça del Mercat. Ballada final: Jardins Juli Garreta. Organitza: Colla Gegantera Ganxona .

*19 h Gimcana literària: el comissari Llampec, alc/ Hospital. A càrrec d’Edicions del Pirata.

*20 h Narració de contes: Quan les nenes volen alt, al c/ Clavé. Organitza: Club de Lectura.

*20.30 h Presentació/taller: Batiscaf als núvols, a la placeta Joan Maragall. Organitza: Kireei Editorial i Llibreria Nobel.

*22 h  Espectacle de circ: Set up, a la plaça del Mercat. A càrrec de cia. Los Barlou.

*23.30 h Contes per adults (+18): Contes i altres històries de nit. Punt de trobada: al cementiri. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDiumenge 10 de juny

*De 10 a 13 h Jocs del món, a la plaça del Puig. A càrrec de Quiràlia .                               

*De 10 a 13 h Carro de contes, a laplaça del Puig. A càrrec de la cia. Carro de somnis.        

*11 h Teatre: Carriló, a laplaça del Puig. A càrrec de la cia. La Tal.                              

*12 h  Narració de contes: La princesa i el pèsol, a laplaça del Puig. Organitza: Club de Lectura.

*17.30 h Espectacle itinerant: La gran família. Itinerari: Inici Rambla Portalet. Final Rambla A. Vidal. A càrrec de cia. Fadunito.                  

*18 h  Granissat i orxata per a tothom! A la Rambla A. Vidal - Passeig del  Mar. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.                                    

 

Dissabte 9 i diumenge 10 de juny

*Campionat de Catalunya de Twirling. Al pavelló la Corxera. Organitza: Club Twirling Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 9 de juny

*Marina day: bateig, submarinisme i vela. Activitats gratuïtes (paddel, caiac, vela). Consultar disponibilitat. Places limitades. Per a més informació: 972 32 17 00. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Show cooking de la cuina del Peix Blau Ganxó amb Josep Lozano de l’hotel restaurant Sant Pol. Recepta que es mostrarà: Mini hamburguesa de tonyina vermella de Sant Feliu, amb brots d’userda i maionesa de wasabi. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert per tothom.

*Xerrada informativa: Parlem de les farines. A càrrec de Ramon Serra. A les 18h a la Cooperativa La Manduca (c/ Sant Adolf, 16). Entrada gratuïta.

*Josep Irla i Bosch, als seixanta anys de la seva mort – xerrada sobre la figura política de Josep Irla amb Mercè Morales. A les 19h a la Casa Irla, c/Algavira 65-69. Entrada gratuïta. Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.

Diumenge 10 de juny

*Sortida amb caiac. Sortida del racó de llevant de la platja (zona club nàutic). De les 8 fins a les 13h. Preu: 20€. Organitza: Excursionisme obert Montclar.

*Ball per als socis amb l’organista Fransesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista Loden. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

*Il legato d’Elvira – espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras. A les 19h a la Casa Irla, c/Algavira 65-69. Entrada gratuïta. Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla. Col·labora Aleph.

Dilluns 11 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 12 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Excursió: Visitant el Santuari dels Munts, destil·leries de ratafia Bosch i Vic. Esmorzar i dinar a la Gleva. Organitza: Centre Cívic Vilartagues.

*Sessions grupals: Separacions i divorcis. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Informació i inscripcions al SIAD tel. 972 820101 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Dimecres 13 de juny

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Sortida de fi de curs: Excursió a “El Màgic Món del tren i parcart”. Organitza: Centre Cívic Tueda.

*Xerrada: La importància de l’esmorzar, a càrrec de Alyona Kal, tècnica en nutrició i experta en bellesa. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 14 de juny

*Concert fi de curs sensibilització, iniciació, FB1 i 2 de l’Escola de Música. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: L’Escola de Música.

 

Divendres 15 de juny

*Xerrada: Vine a conèixer la gran obra de Giacomo Puccini Manon Lescaut. Es coneixerà l’argument amb fragments visuals de l’òpera. Activitat inclosa dins del projecte “El Liceu a la fresca. A les 20h al pati de l’Escola de Música. Organitza: Gran Teatre del Liceu. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Cicle de cinema Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català: Una mujer fantástica. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar, 36-38). Entrada: 4,50€. Presentant el carnet jove 3€. Organitza: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració del Casino Guixolenc.

*Concert de Bad Mongos (Palafrugell, punk) & Violets (Bcn, punk) & Panellet (Terrassa, punk). A les 21h al @TZVR Club, ctra. Palamós 266. Preu: 6€. Organitza: Atzavara Club.

 

Dissabte 16 i diumenge 17 de juny

*27è Torneig de l’Amistat categories Benjamí i Aleví. El dissabte 16 de juny es celebrarà el Torneig de l’Amistat amb la categoria BENJAMÍ, de 10 a 14 h al Camp de Futbol Municipal Josep Sunyer i Arxer i, al Camp de Futbol Municipal de Vilartagues. Es realitzarà una Fase de grups i després una Fase final i de consolació (semifinals i finals). El diumenge 17 de juny es realitzarà el Torneig l’Amistat amb la categoria de ALEVÍ, de 10 a 14 h al Camp de Futbol Municipal Josep Sunyer i Arxer. Es realitzarà una Fase de grups i després una Fase final i de consolació (semifinals i finals). Totes dues jornades disposaran de servei de bar on jugadors, cos tècnic i acompanyants podran esmorzar, dinar o prendre’s un petit descans entre partit i partit. Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu.

Dissabte 16 de juny

*Mercat dels Encants. Mercat de segona mà, on es poden trobar tot tipus d’objectes, peces de roba, mobiliari, a un preu molt assequible. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Indiketes Raid Adventure Race. L’Indiketes Raid és una modalitat d’orientació en la qual l’equip competidor navega camp a través realitzant diferents disciplines esportives, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pel major número de controls en el mínim temps possible. A Sant Feliu de Guíxols es realitzen les disciplines de BTT, orientació a peu, tir amb arc, caiac, via ferrata, escalada, etc. Organitza: AE Matxacuca i Federació Catalana de Curses d’Orientació de Catalunya.

*Visita guiada a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 10.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Festa del cava. De 16 a 22 h al Carrer St Ramon/ Rambla Portalet.

*Curs de pesca. A les 17h al Tinglado. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Medievàlia – secrets, música i espiritualitat al Monestir. A les 18h al Monestir. Preu: 5€ (menors de 8 anys gratuït). Inscripcions per tel. 972 821575 o  a l’Oficina de Turisme. Places limitades. Organitza: Museu d’Història.

*Visita guiada familiar a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Liceu a la fresca: Manon Lescaut de Giacomo Puccini. A les 22h al pati de l’Escola de Música. El Gran Teatre del Liceu arriba a Sant Feliu de Guíxols per gaudir de l’òpera Manon Lescaut de G. Puccini a través de la pantalla a l’aire lliure que instal·larem al pati de l’Escola de Música. Entrades gratuïtes. Aforament limitat.

 

Diumenge 17 de juny

*Festival de Patinatge. Al pavelló de la Corxera. Organitza: Club patí guixolenc.

*Dia Universal de la Sardana. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Foment del Montgrí. A les 12h al Passeig dels Guíxols. L’acte es gratuït i es sortejarà un tortell. Organitza Agrupació amics de la Sardana. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Xavi Delgado. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista José García. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 18 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 19 de juny

*Sessions grupals: Separacions i divorcis. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Informació i inscripcions al SIAD tel. 972 820101 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Audició de percussió. A les 19 h al pati de l’Escola de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: L’Escola de Música.

*Concert de Freeborn Brothers (Polònia, gipsy polka bluegrass. A les 21h al @TZVR Club, ctra. Palamós 266. Preu: 6€. Organitza: Atzavara Club.

 

Dimecres 20 de juny

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

Del divendres 22 al diumenge 24 de juny

flor3nomad.png NOMAD Festival, als Jardins Juli Garreta. Food Truck, market, concerts. Accés gratuït.

Divendres 22 de juny
*17h Comença el Festival. Inauguració.
*De 17 a 20.00h Petit NOMAD:

*Tallers de malabars i equilibris de circ.  17 estacions diferents.

*Espai Giracat. Vine a provar diferents aparells elèctrics: Cars, patinets, monocicles....

*Ponis ecològics. Per a nens de 2 a 6 anys.

*Pintacares i tatuatges amb Xip Xap Party.

*De 18 a 0.30h NOMAD Market.

*21.00h Concert recital de sons i música brasilera.

*23:00h Concert de FIF (Future is Female). Música negre a tres veus femenines.

 

Dissabte 23 de juny

*9h Ioga a la platja. Per gentilesa de ESPAI GANESHA.

*De 12 a 14h i de 17 a 20h Petit NOMAD:

*Tallers de malabars i equilibris de circ. 17 estacions diferents.  

*Espai Giracat. Vine a provar diferents aparells elèctrics: Cars, patinets, monocicles....

*Ponis ecològics. Per a nens de 2 a 6 anys.

*Pintacares i tatuatges amb Xip Xap Party.

*De 12 a 01h Nomad MARKET

*18h Animació infantil per a tota la família.

*12h (de la nit) Concert de revetlla amb LOVEJOY. Èxits internacionals, Rock, Funk, soul...

*02:00 h Disco Move it dels 80’s fins els èxits més actuals.

 

Diumenge 24 de juny

*De 12 a 14h i de 17 a 20h Petit NOMAD:

*Tallers de malabars i equilibris de circ.17 estacions diferents.

* Espai Giracat. Vine a provar diferents aparells elèctrics: Cars, patinets, monocicles....

*Ponis ecològics. Per a nens de 2 a 6 anys.

*Pintacares i tatuatges amb Xip Xap Party.

*De 12 a 21h Nomad MARKET

*18h Animació infantil amb Vanessa Varela.

*20h Concert espectacle amb Juke Movie. T’expliquen la pel·lícula i et canten la banda sonora en directe.

 

Dijous 21 de juny

*Concert finals de curs FB3,4,5,6. A les 18h al Teatre Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: l’Escola de Música.

*Concert finals de curs nivell mitjà. A les 19h al Teatre Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Organitza: L’Escola de Música.

 

Divendres 22 de juny

*Encesa de veus. En l’esperit paraparèmic de Carles Hac Mor.

Atiadors: Ester Xargay, col·lectiu Nuboläris i poetes i artistes vinguts d'arreu. Foguera de poemes, cançons, accions, músiques, danses, presentació dels llibres “Obra completa punt dos” i “Tant per tant, subpoemes” de Carles Hac Mor i etcètera. Ales 19 h als Jardins del Monestir.

 

Dissabte 23 i diumenge 24 de juny

*Campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió. A la Piscina de la Corxera. Organitza. Club Aquàtic Xaloc.

Dissabte 23 de juny

*Visita guiada a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 10.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Taller: Max mix tallers. Reviu els millors tallers de la temporada, vine i tria el teu taller preferit! A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Visita guiada familiar a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Revetlla ganxona Popular. Al Passeig del Mar.

*Revetlla de Sant Joan a Vilartagues. A partir de les 21h a la plaça Salvador Espriu, Sopar (cadascú se’l porta) i música amb DJ una hora més tard. Organitza: AAVV de Vilartagues. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Casal de Vilartagues.

*Revetlla de Sant Joan amb el grup Leo i Rosmari. A les 22h al Centre Cívic Tueda.

*Revetlla a la platja de Sant Pol amb música, a partir de les 23h.

*Revetlla Soul amb Dj Pubilla Hilton. A les 23h al @TZVR Club. Ctra de Girona, 266. Entrada gratuïta.

Diumenge 24 de juny

*Ball en viu amb l’organista Jordi Giró. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 25 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 26 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Sessions grupals: Separacions i divorcis. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Informació i inscripcions al SIAD tel. 972 820101 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*D.O. Empordà: Gran reserva de l'òpera, a càrrec de David Puertas que parlarà de vi, les varietats de raïm, el grau, l’envelliment, el color, tot relacionat amb diversos fragments d’òperes d’autors com Monteverdi, Donizetti, Puccini o Verdi. Comptarem també amb les explicacions de la sommelier Núria Lucía. Aforament limitat, cal inscripció prèvia a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per telèfon 972 32 40 57 o bé per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 19 h a la Casa Irla.

Dimecres 27 de juny

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dijous 28 de juny

*Nou homenatge a Catalunya – Sopar, tertúlia amb Vicent Partal. A les 19.30h a la Casa Irla, c/Algavira 65-69. Per informació i reserves tel 972 117439 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.  

Divendres 29 de juny

*Dinar de germanor. A les 14h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dissabte 30 de juny

*7a MARNATON eDreams Sant Feliu de Guíxols by VW California, la tercera prova del calendari de reptes en mar obert de la VI Copa MARNATON eDreams by VW California. Distàncies de 12km, 6km, 1’5km i la KIDS. Organitza: Marnaton.

*Visita guiada a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 10.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Concert d’ Ebereh (Euskadi, folk) & Cristo (Sant Feliu, freak folk). A les 21h al pati de @TZVR Club, ctra. Palamós 266. Preu: 6€. Organitza: Atzavara Club.

 

Cursos

*Cercle de dones: Últim dimecres de mes  de 15.15 a 16.30h. Gratuït. Espai per compartir i aprendre per a dones majors d’edat. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartages. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Niara: Divendres de 10 a 11.30h. Gratuït. Grup de suport i autonomia per a dones subsaharianes. Inscripció obligatòria al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD, servei d’Igualtat i atenció a les dones. Al Centre Cívic Vilartagues.

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. Fins l’11 de juny de 16.30 a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimarts:

*Curs informàtica Gent Gran. Fins el 12 de juny de 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

*Conversa en italià. Fins el 12 de juny de 17.45 a 18.45h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. Fins el 15 de juny de 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Exposicions

*Del 10 de juny al 14 d’octubre Natura en evolució – de van Goyen a Pissarro i Sacharoff. Col·lecció Carmen Thyssen. A l’espai Carmen Thyssen (Monestir). www.espaicarmenthyssen.com. Horari del 10 de juny al 13 de juliol: de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16 a 19h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h. Del 14 de juliol al 9 de setembre: de dilluns a diumenge d’11 a 21h. Del 10 de setembre al 14 d’octubre: de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h.

*Fins al 3 de juny Exposició “A tota màquina!”.  A la Capella de l’Hospital. Jocs, maquetes i disfresses per endinsar-nos en el món de l’antic ferrocarril de Sant Feliu. Gratuït. Horari: De dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 16h a 19 h, diumenges i festius d’11 a 14h. El dimarts romandrà tancat.  

*Exposició de pintura “Josep Albertí: l’etapa suïssa”. Al Museu d’Història (Monestir). Horari: De dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius d’11 a 14h.

*Fins al 10 de juny Exposició de Maquetisme Naval al pati de l’Ajuntament. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20.30h, caps de setmana de 10 a 14h i de 17 a 20.30h.

*De l’11 al 24 de juny Exposició de pintura de Josep Maria Serra al pati de l’Ajuntament. Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 18 a 20h; caps de setmana de 12 a 14h i de 18 a 20h.

*Cada dia, fins al 16 de juny Exposició: Il·lustracions de l’Institut Sant Elm del 2n Concurs de Portades de les Guies CLER. Exposició de l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm dels treballs presentats al “2n Concurs de Portades de les Guies CLER” (recomanacions de llibres infantils i juvenils) del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona amb la col·laboració d’Instituts i Biblioteques de la província. Entre ells trobareu les 3 guanyadores: Nare Pérez (guia de Sant Jordi), Núria Vila (estiu) i Clara González (Nadal). L’exposició es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit durant l’horari habitual d’obertura.

*Del 25 de juny al 8 de juliol Exposició de pintura de Nati Ramon al pati de l’Ajuntament. Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 18 a 21h; caps de setmana d’11 a 14h i de 17 a 21h. Inauguració dissabte 30 de juny a les 19h.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colom, 11). Cada diumenge a la tarda, Grans sessions de ball a càrrec de DJ Pere. A partir de les 18h. Per a més informació i/o reserves: 659 231 838 (Núria).

 

Imprimeix