Març de 2019

1 AL 31 DE MARÇ DE 2019

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all theevents in English

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*La Cuina del Bacallà i el Peixopalo. Del 6 de març al 18 d’abril campanya gastronòmica. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*9a edició: Cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker 6 i 7 d’abril 2019. D’Olot a Sant Feliu de Guíxols seguint la ruta del carrilet, ruta de 100km. Novetat ruta de 50km.

 

Divendres 1 de març

*Sortida viatge a Dubai de 9 dies (creuer).A les 17h de la plaça del Monestir. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Presentació de colles. A les 12h a l’envelat del Guíxols Arena. Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua i pregó del Carnestoltes 2019. Tot seguit, Vi d’Honor a l’exterior de l’envelat. Obertura de portes a les 11.30h. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

*Rua del divendres. Desfilada de les carrosses i comparses ales 18h. Recorregut: Ctra. Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, Rambla Vidal (cantonada Passeig del Mar). Hi ha servei de bus gratuït per pujar a l’Envelat del Guíxols Arena. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

*Ball del Tongo. A les 24h a l’envelat del Guíxols Arena. Ball amb La KinkyBand. A la mitja part, lliurament de premis de la rua. Obertura de portes a les 23.30h. Preu: 7€ sense consumició. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (pl. Monestir, s/n) de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14h.Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

 

Dissabte 2 de març

*Gran calçotada a Sant Genís de Palafolls. Interessats adreceu-vos al despatx del Casal d’Avis Salvador Espriu els dimarts i dijous d’11 a 13h. Organitza: Casal d’Avis Salvador Espriu.

*Festa infantil i familiar. A les 11h. Espectacle de carrer itinerant, “El petit circ” de la cia.Fadunito.  Al finalitzar xocolatada popular a la Placeta Sant Joan.Recorregut: Passeig del Mar (davant l’Ajuntament), Rambla A. Vidal i Placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

Diumenge 3 de març

*Rua de Carnaval del diumenge. Desfilada festiva de les colles de carnaval. A les 11h. Recorregut: c/ Colom (esplanada del Port), passeig dels Guíxols i passeig del Mar. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José García. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 4 de març

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 5 de març

*Servei d’assessorament d’orientació jurídic. De 10 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 6 de març

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Aula Cultural: Què cal sentir del dolor a càrrec dela Sr. Andreu Valls i Gironès, farmacèutic de Sant Feliu de Guíxols. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Enterrament de la sardina. A les 20h. Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut, nau de les carrosses, ctra. Palamós, passeig dels Guíxols, Passeig del Mar i plaça Mercat.

*Sardinada popular. A les 21h a la plaça del Mercat. Acte de comiat del Carnestoltes 2019 i lliurament dels premis especials a les colles locals. Ball i festa amb Nouso. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones. Col·labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 8 de març

*Dia Internacional de la Dona Treballadora.

*Sortida a Santa Pau per al Dia Internacional de la dona treballadora. A les 10.45h de la plaça Monestir i a les 11h de la Ronda de Ponent. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Dinar de germanor a Santa Pau amb motiu del dia Internacional de la dona treballadora. Interessats en participar-hi adreceu-vos al despatx del Casal d’Avis Salvador Espriu d’11 a 13h.

*Lectura del Manifest a càrrec de la regidora Laura Serrano Gálvez. A les 12h davant de l’Ajuntament (plaça del Mercat). Tot seguit, Projecció Audiovisual “Si parem les dones, parem el món” al pati de l’Ajuntament. Activitat gratuïta. Organitza: SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

*Il·luminació de l’Arc de Sant Benet a les 19h. Tot seguit, presentació de la cançó “Allibera’t” a càrrec de Kontrovèrsia, un grup musical de joves de la ciutat. Més detalls a www.guixols.cat/agenda. Organitza: SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

*Guíxols Escena’19 – Teatre i Música Professional: Obra de teatre Només una vegada. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general 18€, amb descompte 10€. Venda d’entrades: Venda anticipada www.codetickets.com i a l’Oficina de Turisme. A la taquilla del teatre, una hora abans de la funció. Més informació a www.guixols.cat.

 

Dissabte 9 de març

*2a Caminada per la igualtat. Sortida a les 9h des de l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Sortida i esmorzar a les 10h a Castell d’Aro (Sala Polivalent avinguda Carrilet). Arribada als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. Ruta carril bici (7kms). Hi haurà servei de bus per al retorn al punt de sortida. Obsequi per a les primeres 250 inscripcions. Per a més informació: SIAD de SFG. Tel. 972 820101; Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro tel. 972 81 83 41 i Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro tel. 972 83 73 91. Inscripció obligatòria (infants inclosos): https://goo.gl/tspNmE. Organitza: Els Ajuntaments de Santa Cristina, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Històries de Pescadors de la Costa Brava de Jaume Badias i Lurdes Boix, editat per Editorial Gavarres. Amb la participació de l’autor Jaume Badias i Josep M. Vicens. El llibre recull la vida de moltes famílies que vivien del mar i en dona a conèixer des de les arts de pesca fins les seves creences. Un bocí de la nostra història, fruit d’entrevistes dels seus protagonistes. A les 12h a la Sala d’Actes del Monestir (4a planta). Organitza: Museu d’Història.

 

Diumenge 10 de març

*Sortida Camí de Ronda El Golfet – Tamariu. Caminada. Sortida a les 8h de l’estació de busos i tornada a les 20h. Durada 12h. Donació 12€. Organitza: Centre Excursionisme Montclar.

*XIV Concurs de Teatre Amateur. L’Electe (de Ramon Madaula). A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista Loden. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 11 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 12 de març

*Servei d’assessorament d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 13 de març

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Presentació del llibre: Somnis de Penèlope de Marta Silvestre Sanjosé. El llibre –textos, il·lustracions i cançons- té com a protagonistes Penèlopes i Odisseus del present i futur que, tot cercant la llavor immortal, l’Ítaca del bon amor, recorren camins de tota mena per trobar-se, finalment a la cruïlla del que és realment autèntic. Dins dels actes amb motiu del Dia de la dona treballadora. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dijous 14 de març

*Presentació de les activitats educatives dels Tallers d’Història 2019. A les 17.30h a la Sala d’Actes del Monestir (4a planta). Organitza: Àrea d’Història, Coneixement i Difusió.

*Inauguració de l’exposició de Tallers d’Història “Escriure la memòria”. A les 18.30 a la capella de l’Antic Hospital. Enguany, els centres d’ensenyament i els centres patrimonials (Arxiu, Biblioteca, Museu) treballen per fer estimar i conèixer com els llegats personals i les donacions ens ajuden a construir la nostra mirada al passat. Organitza: Museu d’Història.

 

Divendres 15 de març

*Club de lectura narrativa: Lèxic familiar de Natalia Ginzburg. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel·lícula Entre dos aguas. Versió original en castellà. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€, club Vanguardia 2x1. www.ciclegaudi.com. Organitza: Acadèmia del Cinema Català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’AFIC i Casino Guixolenc.

 

Dissabte 16 de març

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Presentació de la restauració de l’escultura dedicada al pioner del cinema català Fructuós Gelabert, obra de Vilà-Clara. Tot seguit, sessió de projeccions de Fructuós Gelabert al Casino del Senyors. Organitza: Museu d’Història i col·labora l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller de Papercraft: Cases Modernistes. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. No cal inscripció prèvia. A les 11.30h a la Biblioteca Octavi Viader Margarit. Col·labora: Museu d’Història de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols.

*Regata Inteclubs – embarcacions “creuers”. A les 12h al Club Nàutic, previ esmorzar al Tinglado. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Catalunya, mirall trencatde Joaquim Nadal. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69).

 

Diumenge 17 de març

*Regata Inteclubs – embarcacions “creuers”. A les 12h al Club Nàutic, previ esmorzar al Tinglado. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Audició de Sardanes amb la cobla Baix Empordà. A les 12h al Passeig dels Guíxols. Gratuït.

*Ball per als socis amb l’organista Isla. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José Antonio. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 18 de març

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Taller Bibliomakers: Crea i programa un robot mòbil amb LegoMindstorms. Activitat dissenyada per introduir-se al món de la robòtica a través de la plataforma LegoMindstorms. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 19 de març

*Servei d’assessorament d’orientació jurídic. De 10 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 20 de març

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Taller Bibliomakers: Crea i programa un robot mòbil amb LegoMindstorms. Activitat dissenyada per introduir-se al món de la robòtica a través de la plataforma LegoMindstorms. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

*Aula cultural: Reportatge “Croàcia vista des del mar”, a càrrec del Sr. Josep M. Bisbe, navegant i ciutadà Guixolenc. A les 18h al Casal Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

 

Dijous 21 de març

*Taller d’Hipopressius. A càrrec de la metgessa especialista en Ginecòloga Verònica Márquez Expósito. De 9.30 a 11h a la Sala del parquet del Centre Cívic Vilartagues (pl. Salvador Espriu). Activitat gratuïta. Inscripció obligatòria al SIAD: correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101. Places limitades. Organitza: SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació de llibre: La sivella de Josep Viñas. Una sèrie de personatges passegen per damunt de les ferides que la vida els ha infringit. Algunes han cicatritzat més o menys bé, però d’altres es van obrint i tancant, i les nafres són doloroses. La violència, explícita i implícita, apareix de manera intermitent en la vida d’aquests homes i dones. S’exhibeix en diferents formes: emocional, verbal, misògina, masclista, sexual... però violència al cap i a la fi. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 22 de març

*Taller Bibliomakers: Crea i programa un robot mòbil amb LegoMindstorms. Activitat dissenyada per introduir-se al món de la robòtica a través de la plataforma LegoMindstorms. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

*Club de lectura teatre: Llegir al teatre, Només una vegada, amb Marta Buchaca. La dramaturga Marta Buchaca s’enfronta al drama dels maltractaments de gènere per reflexionar sobre les dificultats de comunicació en una societat en què les tensions de gènere es barregen massa sovint amb els comportaments violents. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 23 de març

*Excursió a Ripoll amb els Amics del Museu. Sortida a les 9h, davant de l’església del Monestir. Inscripcions i pagament a l’Oficina de Turisme. Tiquets socis: 55€, no socis: 60€. Inclou l’autobús, entrades al Monestir Santa Maria i el Museu Etnogràfic, guies i dinar.

Organitza: Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols.

*Concert: Mariona. A les 22h a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

*Actuació de Santi Carulla de Los Mustang, amb motiu del vintè aniversari de l’Associció d’Amics de la Música dels Anys Seixanta. 22h. Sala de Ball Las Vegas (socis, 15 eur; no socis, 20 eur). Amb consumició mínima inclosa.

 

Diumenge 24 de març

*Trobada de tractors antics. A les 9h als Jardins Juli Garreta. Estacionament de tractors i recorregut per l’entorn de la ciutat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Associació d’Amics dels Tractors i Màquines antigues de Girona.

*XIV Concurs de Teatre Amateur. Lorca, calor, alma y pasión (de Federico García Lorca). A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista Criso. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 25 de març

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Dinamització del parc urbà de salut: Marxa nòrdica (Últim dilluns del mes). A les 16.15h al parc urbà de salut de la plaça Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Cantada d’havaneres i seguidament Desfilada de modes primavera estiu 2019, a càrrec de les cases comercials de la ciutat. A les 16.30h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Taller Bibliomakers: Aprenent amb Arduino. El taller proposa fer sevir el kit d’Arduino CTC (creative technologies in the classroom). Durant les tres sessions els equips realitzaran experiments que introdueixin conceptes bàsics de programació, electrònica i mecànica d’una manera divertida. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 26 de març

*Volta Ciclista a Catalunya (del 25 al 31 de març). Arribada d’etapa. 2a etapa de Mataró a Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Volta Ciclista a Catalunya, A.E. Per a més informació: www.voltacatalunya.cat.

*Servei d’assessorament d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 27 de març

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Volta Ciclista a Catalunya (del 25 al 31 de març). 3a etapa de Sant Feliu de Guíxols a Vallter 2000 (Setcases). Sortida d’etapa. Organitza: Volta Ciclista a Catalunya, A.E. Per a més informació: www.voltacatalunya.cat.

*Xerrada del “No és no” al sí, mites i tabús de la sexualitat. A càrrec de la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella Marina Castro i Leonarte. De 10 a 11.30h a la Sala del parquet del Centre Cívic Vilartagues (pl. Salvador Espriu s/n). A càrrec de la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella Marina Castro i Leonarte.  Activitat gratuïta. Organitza: SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller Bibliomakers: Aprenent amb Arduino. El taller proposa fer sevir el kit d’Arduino CTC (creative technologies in the classroom). Durant les tres sessions els equips realitzaran experiments que introdueixin conceptes bàsics de programació, electrònica i mecànica d’una manera divertida. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

 

Divendres 29 de març

*Taller Bibliomakers: Aprenent amb Arduino. El taller proposa fer sevir el kit d’Arduino CTC (creative technologies in the classroom). Durant les tres sessions els equips realitzaran experiments que introdueixin conceptes bàsics de programació, electrònica i mecànica d’una manera divertida. De 17 a 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 12 anys. Gratuït. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Col·labora: Diputació de Girona i UDG.

*Presentació de llibre: L’home que perseguia la veritat, d’Isidre Grau. Amb Dolors Oller, escriptora, crítica literària i professora de literatura catalana. La novel·la té coma escenari Sant Feliu de Guíxols (Casino dels Nois, el Passeig del Mar, l’escullera fins al far, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, la cala Vigatà, la urbanització Casa Nova, etc.). A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 30 de març

*Hora del conte: Quines unes, elles...! Les dones són les protagonistes d’aquesta activitat i de cada un dels contes que s’hi expliquen. Dones sense complexos, dones que porten a terme accions que transcendeixen l’espai privat, dones que es rebel·len, dones orgulloses de ser com són, dones que transformen la seva realitat i la dels més propers, etc. Amb la Cia Tramoia. Dins dels actes amb motiu del Dia de la dona treballadora. A càrrec de l’Anna Casals i la companyia Tramoia Cultura. Activitat gratuïta. A les12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

*Presentació del llibre: Demà tindrem sortde Núria Martí. Amb la presència del protagonista Joan Pacheco. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

 

Diumenge 31 de març

*Viatge a Portugal (9 dies). Sortida a les 4.45h de la Ronda de Ponent i a les 5h de la plaça del Monestir. És possible que els horaris de sortida canviïn. Ja es comunicarà als viatgers durant la reunió informativa del dia 28. Per als socis del casal. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Guíxols Escena’19 – Teatre i Música Professional: Obra de teatre El Llibertí. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general 25€, amb descompte 20€. Venda d’entrades: Venda anticipada www.codetickets.com i a l’Oficina de Turisme. A la taquilla del teatre, una hora abans de la funció. Més informació a www.guixols.cat.

*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Cursos

 

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dilluns i dimecres :

*Connecta’ t al català. Inicial 1. De 15 a 17h al Centre Cívic de Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n. Per a més informació: 972 64 23 10 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dimarts:

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària LidysTroncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública(972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dimecres:

*Conversa en italià. De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dijous:

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dissabte:

*Codeclub: Programació d’ordinadors per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l'estimulació de la creativitat dels infants. 

De 10 a 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Exposicions:

*ExposicióEls banys de mar”. Coneguem aquell primer turisme que combinava salut i cultura, i la societat que acollia els primers visitants per esdevenir una ciutat més saludable. A la 1a planta de l’Antic Hospital. De dilluns a dijous d’11 a 14h, divendres i dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 18h i diumenges i festius d’11 a 14h.

*Fins al 3 de març Exposició “Abstracció conceptual” de Marzo-Mart. A la Casa Irla(c/ Algavira, 65-69).

*Fins al 17 de març Exposició Antològica d’escultures d’Alberto de Udaeta. Al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta exposició s’emmarca dins el projecte CREATIVA’T. Exposició ideada, comissariada i produïda pels alumnes de 2n de Batxillerat artístic de l’INS St Elm de Sant Feliu de Guíxols.

*Del 4 al 17 de març Exposició Quina Dona! Exposició col·lectiva dels centres educatius i entitats amb motiu del dia de la dona treballadora (8 de març). Llibre digital: http://bit.ly/2E9XG4L. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Del 9 de març al 5 de maig Exposició Expressionisme poètic de Quim Pijoan. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Del 15 de març al 6 d’abril Exposició fotogràfica “Abstraccions simètriques” d’Eugeni Bel Prieto. A la Sentiremo Gallery (c/ Notaria, 29 cantonada c/ Especiers). Inauguració: divendres 22 de març a les 19.30h.

*Exposicions El Monestir i la vila, Els Ibers, El suro i l’Albertí: l’etapa suïssa. Al Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Taller de música per a nadons hivern 2019. Fins el 12 de març. A l’Escola Municipal de Música. Nadons a partir de 6 mesos acompanyats per la mare/pare. Preu: 59€. Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Tel. 972 82 13 93. Organitza: Escola Municipal de Música.

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colom, 11). Cada divendres, dissabte i diumenge, grans sessions de ball. Per a més informació i/o reserves: 659 231 838 (Núria).

Imprimeix Correu electrònic