ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE MAIG DE 2018

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all theevents in English

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Ganxotapes Primavera 2019. Fins al 26 de maig campanya gastronòmica de tapes. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*Campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó. Del 17 de maig al 16 de juny. Informació dels restaurants participants a: www.visitguixols.com.

*Del 17 al 30 maig Concurs Peix Blau 2019. Vols guanyar àpats als diferents restaurants participants a la campanya? Compra a Sant Feliu als comerços adherits a la campanya (consulta els comerços adherits a www.visitguixols.com) per valors superiors a 15 € i et donaran una butlleta per participar al sorteig de menús i plats de Peix Blau abans del 16 de juny. El sorteig es realitzarà el 31 de maig.

*57è Festival Porta Ferrada 2019. Del 7 de juliol al 20 d’agost. Per a més informació i venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dijous 2 de maig

*Presentació del llibre: Una existència de paper, d’Al Berto. Presentació de la traducció al català d'aquest llibre del poeta portuguès. Amb Elm Puig, traductor de l'obra i poeta. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 3 de maig

*Campionats de jocs de taula: cartes, botifarra, dominó i parxís. A la tarda. Organitza: casal Salvador Espriu. Per a informació i inscripcions: despatx del casal dimarts i dijous d’11 a 13h.

*Club de lectura de narrativa: Tsili, d'Aharon Appelfeld. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert Gentlemen Of Few (Kent, UK, bluegrass/rock) & The Irlastics (St Feliu/UK, skiffle/punk). A les 21.30h @ TZVR Club, ctra. Palamós 266. Donatiu per a les bandes: 5€. Organitza: L’Atzavara Club.

Dissabte 4 i diumenge 5 de maig

*Guíxols flors. Espais enjardinats: Pati de l’Ajuntament, pati a l’Antic Hospital, carrer Abadia, Jardins del Monestir.

Dissabte:

-De 11 a 20h Visita lliure als Jardins del Monestir (itineraris indicats).

- Micro concerts als Jardins del Monestir:

-A les 11h Ensemble de Violoncels (14 violoncels). Música per a cordes des del registre greu i vellutat del violoncel.

-A les17.30h Orquestra de cambra de Sing-und Musikschule de Regensburg (Alemanya) i Orquestra d cambra de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Intercanvi de cordes entre la Orquestra de l’Escola de Música de Regensburg (Alemanya) i l’orquestra de corda de l’Escola de Música.

- De 17 a 20.30h Concurs de flors al Pati de l’Ajuntament.

Diumenge:

-De 10 a 14h i de 17 a 20h Concurs de flors al Pati de l’Ajuntament.

-D’ 11 a 20h Visita lliure als Jardins del Monestir (itineraris indicats).

-Micro concerts als Jardins del Monestir:

-A les 12h Ensemble de Guitarres i Flautes.

-20h Lliurament de premis al Pati de l’Ajuntament.

Dissabte 4 de maig

*Cloenda F7 Prebenjamí. Cloenda de futbol 7 de la categoria Prebenjamí al Camp de Futbol de Vilartagues. Organitza: El Consell Esportiu del Baix Empordà, Unió de Consells Esportius de Catalunya, Escola de Futbol Sant Feliu de Guíxols.

*Trofeu Ganxó de Patinatge. El Club Patí Guixolenc organitza un trofeu de patinatge on vindran clubs de la província al Pavelló Carles Nadal. Organitza: Club Patí Guixolenc.

*Campionat de Twirling. Al Pavelló la Corxera. Organitza: Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols.

*Club de lectura "Medicina, art i literatura" amb la novel·la El noi saltador i la reina dels guardians rossos, amb l'autor, Pere Parramon, i organitzat per la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona, dins el cicle "Salut i societat". A les 11 h als Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Sal Roja. El llop de Cardona de Ramon Gasch i Teresa Sagrera. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69).

Diumenge 5 de maig

*Trofeu Ganxó de Patinatge. El Club Patí Guixolenc organitza un trofeu de patinatge on vindran clubs de la província al Pavelló Carles Nadal. Organitza: Club Patí Guixolenc.

*Campionat de Twirling. Al Pavelló la Corxera. Organitza: Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols.

*Marxa Cicloturista We Are Dlax. Marxa cicloturista (no competitiva), prova en la que retrà homenatge al ciclista català David de la Cruz de l’equip TEAM SKY. El diumenge passarà per Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Club Ciclista Palafrugell. http://www.wearedlax.com/es/.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. De 18h a 21h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José García. De 18h a 21h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 6 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 7 de maig

*Servei d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

Dimecres 8 de maig

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Aula cultural: La teva salut, la nostra recerca, a càrrec del Dr. Jordi Barretina i Ginesta. Director de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona, Dr. Josep Trueta. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda APITE.

*Presentació del llibre: Crónica de un regreso de Laia Dobao. Presenta Lluís Lucero. Col·labora Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

Dijous 9, Divendres 10, Dissabte 11 i Diumenge 12 de maig

*XVII Congrés d’Arxivística de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols. Hi haurà sessions a les sales de conferències del Monestir (4a planta), al Teatre i a l’Hotel S’Agaró. Per a més informació del programa i/o inscripcions: www.arxivers.cat

Divendres 10 de maig

*Campionats de jocs de taula: cartes, botifarra, dominó i parxís. A la tarda. Organitza: casal Salvador Espriu. Per a informació i inscripcions: despatx del casal dimarts i dijous d’11 a 13h.

Dissabte 11 de maig

*Trobada Escoletes de Futbol. Trobada de diferents escoles de les comarques gironines al Camp de Futbol de Mascanada. Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols.

*Jornada El menjar i l’esport. Alimentació saludable per a esportistes. Xerrada d’11 a 13h a càrrec de Joan Carles Ortega, preparador físic del gimnàs Vital. Taller de 16 a 18h.Al Mercat Cobert Municipal.

*Taller: Una flor per a tot l’any. Gratuït. No cal inscripció prèvia. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Inauguració de l’exposicióExpressionisme poètic” de Quim Pijoan. A les 19h a la casa Irla (c/Algavira 65-69).

*Concert Alberto Montero (València, folk progressiu). A les 22h @ Bar Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Gratuït. Organitza: L’Atzavara Club.

*Ball popular i arxiver amb el concert còpies vs. originals de Banda Neón. A les 23h al passeig Rius i Calvet. Organitzat per l’Associació d’Arxivers - Gestors de Documents de Catalunya.

Diumenge 12 de maig

*Campionat de Trial. De 8 a 14h. Organitza: Moto Club Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols. https://motoclubcostabrava.com/.

*Cantata Els tres desitjos de Patxot. A les 12h al passeig Rius i Calvet. A càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols – Castell Platja d’Aro. Gratuït.

*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. De 18h a 21h al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 13 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 14 de maig

*Servei d’orientació jurídic. De 10 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

Dimecres 15 de maig

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

Divendres 17 de maig

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel·lícula Superlópez (comèdia – acció).Versió original en castellà. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€, club Vanguardia 2x1. www.ciclegaudi.com. Organitza: Acadèmia del Cinema Català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’AFIC i Casino Guixolenc.

-

Dissabte 18 de maig

*Dia Internacional dels Museus.

- Concurs de pintura ràpida. De 8 a 10h Inscripcions a l’Antic Hospital; De 16 a 18h Exposició de les obres al jardí de l’Antic Hospital; A les 17h Veredicte del jurat. Organitza: Associació Amics dels Museu.

- Tallers medicinals: Taller d’elaboració d’oli de peix porc. A càrrec de Rosa M. Subirós, infermera i antropòloga. L’oli de fetge de peix porc és un remei natural usat tradicionalment pels pescadors de la Costa Brava que era utilitzat per calmar el dolor de les cremades. Cadascú se n’ podrà emportar un potet. A les 11.30h a l’Antic Hospital. Activitat oberta i gratuïta. Per a més informació i inscripcions: Museu d’Història tel. 972 82 15 75 o el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Jornades obertes al Museu d’Història de la Joguina a la Rambla Vidal, 48-50. Entrada gratuïta. Visites guiades gratuïtes a les 12h i a les 17h (cal inscripció prèvia, places limitades). Per a més informació i inscripcions: tel. 972 82 22 49

*Mercat dels Encants. Mercat de segona mà, on es poden trobar tot tipus d’objectes, peces de roba, mobiliari, a un preu molt assequible. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Presentació de la campanya gastronòmica del Peix Blau: Tastets de peix blau a preus populars dels diferents establiments participants. A partir de les 11h a La Rambla. Tallers de pesca sostenible i residus marins (Grup d’acció local pesquer Costa Brava) Salvador Manera d’Empordà Mar dirigeix aquest taller per a totes les edats, on aprendrem sobre la necessitat de pescar de forma sostenible: els diversos tipus de pesca a Catalunya, les principals espècies de peix i marisc que es comercialitzen, les talles mínimes per no afectar el recurs pesquer i la necessitat de prevenció i gestió de residus a la mar.

*Taller Supernit: Orelles èlfiques. Nens i nenes aprendran a fer orelles èlfiques, el primer pas per aprendre a utilitzar la màgia que necessitarem per a la Supernit del 31 de maig. A càrrec d'Alba Navarro. Inscripció prèvia a la Biblioteca (972324057 ; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ). A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Amb la col·laboració del Club Súper3 i el Departament de Cultura.

*XXX Triatló Sprint. Al passeig del Mar (a les carpes) i la ctra. de Tossa.

-Jornada del matí: Duatló. A partir de les 10h Recollida de dorsals; Sortides a les 11h (benjamí) i a les 11.15 h (aleví).

Aquatló infantil i cadet. Recollida de dorsals a les 10.30h; Sortides 11.15h (infantil) i 11.30h (cadet)

-Jornada de tarda: Triatló sprint. Recollida de dorsals a les 13.30h. Sortides a les 15h i 16.30h.

Per a més informació: www.clubaquaticxaloc.com. Inscripcions: Federació Catalana de Triatló. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Guíxols Escena’19 – Teatre i Música Professional: Obra de teatre Escape Room. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general 28€, amb descompte 22,40€. Venda d’entrades: Venda anticipada www.codetickets.com i a l’Oficina de Turisme. A la taquilla del teatre, una hora abans de la funció. Més informació a www.guixols.cat.

*Concert Bad Mongos (Palafrugell, punk) & Illinoise (Vidreres, noise indie) & TANO! (Girona, HC) & PATATA I BLEDA (Bcn, post punk). A les 20h @ TZVR Club (ctra. Palamós 266). Organitza: l’Atzavara Club.

Diumenge 19 de maig

*Open Sant Feliu d’Arts Marcials. Al Pavelló Carles Nadal. Organitza: Club Nihon Kobudo.

*Torneig Futbol de l’Amistat, categoria prebenjamí. Al Camp de Futbol de Mascanada i Camp de Futbol de Vilartagues. Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols.

*Trobada de puntaires. De 9 a 14h a la Rambla.

*60è Aplec de Pedralta, al paratge de Pedralta i Santa Escolàstica:

-45è Concurs d’allioli a les 12h. Inscripcions limitades a partir de les 11h.

-60è Concurs de rams i conjunts de flors boscanes.

-Taller – demostració de castells a les 13.15h amb la colla castellera Minyons de Santa Cristina.

-Festa Infantil amb Jordi Tonietti a les 17.30h.

-Cantada d’Havaneres amb la Taverna de Xatrac i cremat per tothom a les 17.30h.

*Ball per als socis amb l’organista “Isla”. De 18h a 21h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. De 18h a 21h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 20 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Audicions de l’Escola de Música. A les 17h i a les 19h a l’Escola de Música, auditori i aula 1.1. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

Dimarts 21 de maig

*Servei d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Actuació de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a l’Asil Surís.

*Audicions de l’Escola de Música. A les 17h i a les 19h a l’Escola de Música, auditori i aula 1.1. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

Dimecres 22 de maig

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Audicions de l’Escola de Música. A les 17h i a les 19h a l’Escola de Música, auditori i aula 1.1. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

*Aula cultural: Els aeroports, a càrrec de la Sra. Anna Orellana, instructora i del Sr. Antoni Vidal, tècnic de l’Aeroport. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda APITE.

*Concert Erica Russo (Ashville, NC, USA, indie folk). A les 21h @ El Trinquet (c/ Sant Pere 26). Gratuït. Organitza: L’Atzavara Club.

Dijous 23 de maig

*Audicions de l’Escola de Música. A les 17h i a les 19h a l’Escola de Música, auditori i aula 1.1. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

Divendres 24 de maig

*Excursió a Narbona i Abadia de Fontfreda. Sortida a les 8h des de la plaça del Monestir i a les 8.10h des de la Ronda de Ponent en motiu de la cloenda de les Aules Culturals. Per al socis del casal. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Campionats de jocs de taula: cartes, botifarra, dominó i parxís. Per la tarda.Organitza: casal Salvador Espriu. Per a informació i inscripcions al despatx del casal els dimarts i dijous d’11 a 13h.

*Audicions de l’Escola de Música. A les 17h i a les 19h a l’Escola de Música, auditori i aula 1.1. Gratuït. Organitza: Escola de Música.

Dissabte 25 de maig

*32è Aplec de la Sardana.

-Extraordinari Concert de Sardanes amb la Principal de la Bisbal, la soprano Indira Ferrer amb la presentació de la cobla Gaziel de Sant Feliu de Guíxols. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 5€. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i al teatre una hora abans del concert.

-Audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal. A les 22h al passeig del Mar (davant del Marabú). Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Diada per la Mobilitat Segura. De 9h a 15h. Organitza: Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: L'Ajuntament, el Servei Català de Trànsit, Grup MIFAS Fundació, Creu Roja i Bombers. En cas de pluja l'activitat es realitzarà al Col·legi l'Estació.

*Show cooking de Peix Blau Ganxó. A les 11.30 h, al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols. Natalia Giménez, us ensenyarà a cuinar delicioses receptes de peix blau amb robot de cuina (Torradeta de caponata de poma amb sardines; Sardines en escabetx; Entrepà turc de verat; Amanida de quinoa amb verat i taronja; Paté de tonyina i Tonyina amb pesto d’ametlles i olives). Obert a tothom.

*Hora del conte 0-3: El concert més petit. Per a infants de 0 a 3 anys. Viatge musical i sensorial que promou l’escolta, la participació, l’experimentació activa i la descoberta a partir d’audicions, activitats i diferents elements visuals. El repertori inclou cançons populars i temes clàssics de Johann Strauss, Txaikovski i Chopin, així com músiques i cançons pròpies interpretades per 3 músics. Inscripció prèvia a la Biblioteca (972324057 ; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Diumenge 26 de maig

*32è Aplec de la Sardana. Matí i tarda als Jardins Juli Garreta amb les cobles Ciutat de Girona, Sant Jordi i Tres Vents. Horaris: a les 10.30h i a les 16.30h. Gratuït. Es rifaran diverses paneres i lots. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*No hi haurà ball al Centre Cívic Tueda a causa de les eleccions municipals i les europees.

*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. De 18h a 21h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 27 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Concert Malämmar ( Bcn, rock) + SOTA TERRA ( Reus, punk/crust). A les 21.30h @ TZVR Club (ctra. Palamós 266). Organitza: L’Atzavara Club.

Dimarts 28 de maig

*Servei d’orientació jurídic. De 10 a 14h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Actuació de la coral Gesòria del Casal Tueda. A les 16h a la Residència Gent Gran (plaça Miquel Murlà).

Dimecres 29 de maig

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

Divendres 31 de maig

*Tercer campionat de botifarra. Per als socis dels casals Tueda i Salvador Espriu amb trofeu per a les dues parelles finalistes i obsequi per a la resta de participants. A les 15h al casal Tueda. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Supernit a la biblioteca. El nens i nenes han d’impedir el pla malèfic del Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de la nostra biblioteca! Inscripció prèvia a la Biblioteca (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ). Per a nens i nenes entre 6 i 9 anys (no cal ser súper). A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Amb la col·laboració del Club Súper3 i el Departament de Cultura.

Cursos

Divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny

*Curs: Turisme, urbanisme i salut. Curs de la càtedra Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona. Les sessions tindran lloc a la sala d’actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols (divendres) i a S’Agaró (dissabte). Hi intervindran: Joaquim Mª Puigvert (UdG), José Maria Beascoechea (Univ. País Basc), Joan Vicente (UdG), Saida Palou Rubio (UdG), Mercè Tatjer (UB), Sílvia Alemany (MHSFG), Jordi Falgàs (Fundació Rafael Masó), Glòria Soler (UAB), Narcís Figueras (UOC), Josep Lloret (UdG). Per a més informació i inscripcions: Museu d’Història tel. 972 82 15 75 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Organitza: Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona.

Cada dilluns:

*Conversa en francès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Cada dimecres:

*Conversa en italià. De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Cada dijous

*Conversa en anglès.De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Exposicions

*Fins al 3 de maig Exposició fotogràfica “SFG 4 mirades” de Karolkona, M. Carmen AracilNoëlle, Marta Goula i Josefina Ángela Egea Liera. Al Casino Guixolenc (Passeig del Mar, 36-38).

*Fins el 11 de maig Exposició fotogràfica “Troballes” de Ralf Langenhorst. A la Sentiremo Gallery (c/ Notaria, 29 cantonada c/ Especiers). Horari: Divendres 17 a 20h, dissabte 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h o cita prèvia tel. 628407360.

*Fins al 12 de maig Exposició – taller Creadors de memòria.· Mostra de documents d’arxiu i objectes de museu de diverses personalitats que han contribuït a configurar la memòria col·lectiva dels guixolencs. Entrada lliure. A l’Antic Hospital Municipal. Consulteu horaris a https://museu.guixols.cat/.

*Fins el 31 de maig Exposició Fem memòria de treballs de plàstica del curs 2018-2019 dels Tallers d’Història. Cosa de Tots: Història, arxius i democràcia. Entrada lliure. A l’Antic Hospital Municipal. Consulteu horaris a https://museu.guixols.cat/.

*De l’11 de maig al 7 de juliol Exposició Expressionisme poètic de Quim Pijoan. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Fins al 20 d’octubre Exposició Pere Caimó, un revolucionari del XIX. Petita mostra sobre la personalitat i obra de Pere Caimó i Bascós, amb materials inèdits i excepcionals procedents del fons familiar, de l’Arxiu Municipal i del propi fons del Museu d’Història. A la primera planta del Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*Exposicions El Monestir i la vila, Els Ibers, El suro i l’Albertí: l’etapa suïssa. Al Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*ExposicióEls banys de mar”. Coneguem aquell primer turisme que combinava salut i cultura, i la societat que acollia els primers visitants per esdevenir una ciutat més saludable. A la 1a planta de l’Antic Hospital. De dilluns a dijous d’11 a 14h, divendres i dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 18h i diumenges i festius d’11 a 14h.

*Exposició de pintura de Pep Camps. A la botiga de roba i complements NÖADE, c/ Verdaguer 14.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colom, 11). Cada divendres, dissabte i diumenge, grans sessions de ball. Per a més informació i/o reserves: 659 231 838 (Núria).

Imprimeix