ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 DE JUNY DE 2019

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all theevents in English

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó.Finsal 16 de juny.Informació dels restaurants participants a:www.visitguixols.com.

*57è Festival Porta Ferrada 2019. Del 7 de juliol al 20 d’agost. Per a més informació i venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cati al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

*Escola d’Adults: Preinscripció Curs 2019-2020. Dates: 20 i 25 de juny de 17 a 20h. 18,19 i 21 de juny de 10 a 13h. Cal portar una fotocòpia del DNI i dues fotografies recents. Cal confirmar matrícula del 3 al 6 de setembre. Al Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu,

tel. 972 821022.

*Casals Estiu 2018: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixols.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Caseta del Salvament de Nàufrags i Niu de Metralladores. A partir del dissabte 22. De dilluns a diumenge de 18 a 20h. Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Per a visites guiades i activitats familiars consulteu la web https://museu.guixols.cat/

 

Dissabte 1 i diumenge 2 de juny

*Campionat de Catalunya de Natació amb aletes. A la piscina la Corxera. Organització: Club de Catalunya de Natació amb aletes.

 

Dissabte 1 de juny

*Preselecció infantil de patinatge. Al Pavelló Carles Nadal. Organitza: Club Patí Guixolenc i Federació Catalana de Patinatge.

*Futbol Ciutat Sant Feliu de Guíxols (infantil). Al Camp de Futbol Josep Suñer i Camp de Futbol de Vilartagues. Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols.

*Show cooking de Peix Blau Ganxó. Restaurant Nomo Nàutic. A les 11.30 h, al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols. El Cap de cuina del Restaurant Nomo Nàutic, us ensenyarà a cuinar Maki de seitó marinat amb alvocat en tempura, salsa kaba-yaki i fulles de shiso. Obert a tothom.

Diumenge 2 de juny

*19a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava. De 8 a 14h a La Rambla.

Organitza: Associació Filatèlica i de Col·leccionisme.

*Futbol Ciutat Sant Feliu de Guíxols (Aleví 2008). Al Camp de Futbol Josep Suñer. Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols.

*Futbol Ciutat Sant Feliu de Guíxols (Aleví 2007).Al Camp de Futbol de Vilartagues.

Organitza: Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols.

*Marxa Cicloturista “SeaOtter La Brava”. Passaran per Sant Grau d’Ardenya, GI682, Ronda de Narcís Massanas, Dr. Rovira, Ronda de Ponent i C65. Organitza: Club Esportiu Bike Catalunya.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José García. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 3 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 4 de juny

*Servei d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Actuació del Grup de Playback del casal de la gent gran de Porqueres, repartiment de premis del concurs de fotografia i homenatge a tots els socis que compleixin 90 anys i als matrimonis que fan les “noces d’or” durant aquest any 2019. A les 17h al Casal Tueda. Organitza: Casal Tueda- APITE.

 

Dimecres 5 de juny

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Cloenda de les Aules Culturals Curs 2018-19: Conferència musicada a l’andalús, la convivència de les cultures. A càrrec de Pedro Burruezo, músic, compositor, estudiós de Al Andalus i periodista ambiental. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Inauguració de l’exposició Construccions identitàries. A càrrec de la fotògrafa Mar C. Llop. Lectura de manifest contra la Lgtbifòbia i música a càrrec de Un Triste Dj. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Audició adults. A les 20h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït.

 

Dijous 6 de juny

*Conferència La pesca recreativa sostenible. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. [ATENCIÓ, CANVI DE DATA A 20 DE JUNY. MATEIXA HORA I LLOC]

*Conferència Como vivir con prosperidad con hipnosis y autohipnosis. De 19.15 a 20.15h, a la sala del parquet del tercer pis del Centre Cívic Vilartagues. Activitat oberta a tothom i gratuïta.

*Inauguració de l’exposició LA FI ÉS EL PRINCIPI (Museu d’Arqueologia de Catalunya). A les 19h a l’Antic Hospital.

 

Divendres 7 de juny

*Club de Lectura de Narrativa: Gran cabaret de David Grossman. A càrrec de l’escriptor i coordinador del Club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de juny

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearEXPLICA’M 4a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults.
Gairebé 70 parades de llibres i il•lustradors amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família; menús especials als restaurants i molt més...

Exposició “En Sebastià i el mar” de Coaner Codina. A la Casa Irla, c/Algavira 65-67. Divendres de 18.30 a 1.30h, dissabte i diumenge de 12 a 1.30h.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDivendres 7 de juny

A les 20.30h Cercavila Inaugural “The Wolves” (Cia. La Fam). Itinerant: Monestir, c/ Hospital, Placeta Sant Joan, La Rambla, Passeig del Mar. Mamífers carnissers de 3 metres, mudats com si es tractés dels brokers de Wall Street, passejaran pel centre de la ciutat, tot ballant al ritme de la música en directe que els acompanya.

 

A les 22.30h Castells de focs artificials (Pirotècnica Rey). Focs d’artificials la platja de Sant Feliu de Guíxols. Els focs artificials combinen ritme, color, so i figures que ens portaran fins als límits més insospitats de la imaginació. Una història amb un gran ventall d’interpretacions i que sempre acaba amb un final feliç. Aquest serà el tret de sortida d’un cap de setmana ple d’històries, imaginació, fantasia, relats, somriures i il·lusió, en una ciutat de conte!

 

A les 23h Ye Orbayu (Humor), a la plaça del Mercat (Cia. Vaques). Un espectacle de Circ rural trash. Un parell d’homes madurs i contundents i un músic polivalent, creen una peça desequilibrada, grotesca, una dansa descompassada de bèsties desolades, un duet de clowns desfasats tractant de seduir i seduir-se, fent equilibris sense trampa sobre taules, cadires i ampolles de cava...

 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDissabte 8 de juny

De 10 a 20h Fira del conte. Al centre de la ciutat. Parades de llibres, il·lustradors i artesans amb producte relacionat amb el conte als carrers del centre de la ciutat.

De 10 a 20h Taller Espai de creativitat MILAN. A la Rambla. Tot un espai per a poder deixar anar la creativitat gràcies a la coneguda marca de material escolar. Temps per a pintar, dibuixar i deixar anar la vostra imaginació.

A les 10h Contes Viu l’Autisme. Conta contes. Al Pati de l’Antic Hospital.

Viu Autisme neix amb la finalitat de promoure la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies per tal de garantir la seva igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits de la societat. L’associació té com a finalitat esdevenir un referent pel que fa el suport i orientació tan per a famílies i professionals com per a responsables polítics i de l'àmbit social.

A les 10.30h Leo i Lia Presentació / lectura (Excellence Editorial/ Centre Ohana). Al c/ Especiers.

Leo espera l’arribada de la seva germana una mica preocupat. No té clar si perilla la seva posició de “Rei de la selva”. Lia li traurà la seva corona o Leo, com a germà gran, li deixarà?

 

A les 11h Tramuntana de contes. Conta contes (Tramuntana Editorial/ Esquitx Lleure). A la Placeta Sant Joan. A la República dels Contes hi trobaràs un lloc increïble que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia, ple de llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat. Fent un tomb per la República dels Contes descobriràs un munt d’històries d’amor, d’aventures, alegria, por, fantasia...

A les 11.30h Pinotxo. Conta contes (Club de Lectura/ Lexcit). A la Placeta Maragall.

En un petit poble italià hi vivia un vell fuster que vivia sol anomenat Geppeto. Un dia, va fabricar un ninotet de fusta. El ninot li va sortir tant bé que va pensar:
Tant de bo aquest ninot fos un nen de veritat! M'agradaria tant tenir un fill!  

Per sorpresa, el ninot va començar a moure's sol! Estava viu!

Aquest és l’inici d’un dels contes populars més coneguts i que ha fet despertar la imaginació de grans i petits.

De 12 a 13h Teatre arrossegat de Catalunya. Espectacle itinerant (Cia. Teatre arrossegat de Catalunya). Sortida Plaça Mercat fins La Rambla. Cia. Teatre arrossegat de Catalunya. Amb un escenari mòbil inspirat en l’art i l’ofici dels còmics ambulants, el Teatre Arrossegat de Catalunya presenta una proposta plena de joc i complicitat, per representar les històries més conegudes i estimades del repertori universal.

 

A les 12h El Mag d’Oz. Conta contes (Club de Lectura/ Lexcit). Al c/ Major. Club de Lectura / Lexcit.

Dorothy és la protagonista d’aquest conte que, juntament amb el lleó, el robot i l’espantaocells arribaran al món d’Oz. Allà aniran a veure al Màgic d’Oz, que és qui pot fer aconseguir a cadascú allò que més vol. Diversos enemics, sobretot dues bruixes, intentaran impedir-ho.

 

A les 12.30h The Messy Playroom. Conta contes (Kids&Us). Al c/ Sant Antoni.

Activitat en anglès. Mousy decideix visitar a la seva amiga Linda per portar-li un regal. Què podria regalar-li? Els millors regals sempre són els que pot fer un mateix, invertint temps i esforç.

 

A les 13h Dumbo. A la Rambla, zona Passeig. Conta contes (Club de Lectura /Lexcit).

Un petit elefant amb les orelles enormes anomenat Dumbo viu en un pintoresc circ. Allà només hi té un amic, el minúscul ratolí anomenat Timoteu que decideix fer-lo estrella del circ. El director només el veu com un complement de l’espectacle dels pallassos pel seu aspecte i per ser maldestre, i per casualitats acaba volant gràcies a les seves orelles. Timoteu veu en ell un do i se les empesca per donar-li seguretat, aconseguint fer-lo l’estrella de l’espectacle.

A les 13.30h El Pingüí que es va tornar rosa. Conta contes (SIAD). Al c/ Rutlla. Un conte deliciós i entranyable, que ens ensenya els valors positius de la tolerància i l'acceptació de les diferències per qüestions de raça o de color. Una història amb un rerefons educatiu, que potencia l'acceptació de les diferències.

 

A les 16.30h Contes populars. Conta contes/Joc. C/ Especiers –C/ Notaria. Robin School. Activitat en anglès. Una selecció de contes en anglès per gaudir d’una activitat en família.

 

A les 17h La Caputxeta vermella. Conta contes (Club de Lectura / Lexcit). Al c/ Rutlla.

La Caputxeta Vermella ha de portar un cistell amb menjar per la seva àvia que està malalta. La mare li demana que no passi pel bosc, però ella hi va i s’hi troba el llop. Aquest, molt hàbilment, li fa dir on viu l’àvia per arribar-hi abans que ella i cruspir-se-la. En arribar la Caputxeta Vermella, es troba al llop dins el llit de l’àvia i aconsegueix menjar-se-la també. Tot es resol amb l’ajuda del llenyataire, que obre la panxa del llop perquè l’àvia i la Caputxeta Vermella en puguin sortir.

 

De 17 h a 20h Aprèn a dibuixar amb l’Òscar.  Taller / Demostració. Al C / Mall.

Taller de dibuix, on l’Oscar us ensenyarà a dibuixar personatges de tot tipus utilitzant diferents materials aportats per MILAN.

 

A les 17h Alícia al país de les meravelles. Teatre musical. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

Cia. Viu el teatre. (70 min / Preu entrada: 5€). Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatrei a l’Oficina de Turisme. El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà? Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura.Una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada.

 

A les 18h The dressmaker. Conta contes. Al C/ Sant Antoni. Kids&Us Activitat en anglès.

El somni de la Sophie és ser una dissenyadora de moda famosa, i per això espia la seva modista del barri, la Dottie. Un dia, la modista té un problema i no pot acabar un vestit a temps, i la Sophie decideix ajudar-la d'amagat. Com reaccionarà la Dottie quan es trobi la feina enllestida? Aconseguirà fer realitat el seu somni, la Sophie?

 

A les 18h Trobada gegantera. Gegants. Inici al Parc Central (davant Asil Surís). Ballada final a la plaça del Mercat. Colla Gegantera Ganxona. Celebració d’una de les trobades més multitudinàries que se celebren de gegants i capgrossos. Amb la participació de diferents colles d’arreu del territori. A les 17h es començaran a plantar tots els gegants al Parc Central(davant Asil Surís) i després d’un llarg recorregut pels carrers del Centre Ciutat, faran la ballada final a la plaça del Mercat.

 

A les 18 h i les 18.30h Contes de por. Conta contes. Al Museu d’Història de la Joguina. La Rambla, 48-50. Per a nois i noies a partir de 8 anys. Si us agraden les històries amb misteri i finals sorprenents... no us ho podeu perdre. Després dels contes, visita al túnel de la por del Museu de la Joguina.

 

A les 19h El joc d’en Jan i la Marina. Conta contes. Al c/ Sant Joan. Pol·len Edicions amb la col·laboració de Migjorn Casa de naixements. El primer joc d’en Jan i la Marinaés el relat d’un embaràs vist per la germana del nadó que arribarà, i les il·lustracions mostren el part de la criaturaEl conte exposa la relació de complicitat que estableix una nena amb el seu germà petit quan encara no ha nascut. La mare, entrant en el seu joc, els integra a tots dos, reconeixent les seves necessitats diferents. És l’art d’acompanyar el creixement intentant evitar l’inici de la gelosia

 

A les 19.30h El gat amb botes. Conta contes (Club de Lectura / Lexcit). Al c/Clavé.

Un moliner tenia tres fills, al més petit només li va deixar en herència un gat màgic que li va dir al seu amo que l’ajudaria a fer-se ric. Aquest, vestit amb unes botes, va anar a veure al rei per convidar-lo a visitar el Marquès de Carabàs, nom que es va inventar per al seu amo. El rei accedí d’anar-hi amb la seva filla. Gràcies a les amenaces als camperols per fer creure al rei que el Marquès era molt ric i en fer caure al seu amo al llac perquè els homes del rei el rescatessin i el vestissin, va aconseguir que el rei donés la mà de la princesa. Aleshores el gat va anar al castell on vivia l’ogre que tenia el poder de transformar-se en qualsevol criatura. L’astúcia del gat va fer que aquest es transformés en un ratolí. El gat se'l va menjar i així va quedar el castell lliure per a la residència de la parella reial, els quals van nomenar el gat conseller del regne.

 

A les 20h Descobrint el cos, sembrant paraules. Xerrada (Pol·len Edicions amb la col·laboració de Migjorn Casa de naixements). Al c/ Sant Joan. Amb la mateixa naturalitat amb la qual les criatures descobreixen cada dia nous detalls en el món i aprenen a anomenar-los, en aquest conte descobrim el cos i hi posem paraules. Un conte senzill, didàctic, pedagògic, revelador i reconciliador. Escrit per a qui vol explicar-se i li falten paraules. I per a les criatures que “tot” ho volen saber. Per a les i els adolescents que cerquen persones a qui preguntar amb confiança i respostes clares i sinceres.

A les 20.30h Ford, les aventures d’un mitjó sense parella. Presentació conte contes. A la Placeta Joan Maragall. Ford, és el nou heroi d’una nova literatura. Amb en Ford viatjaràs per un univers d’emocions, superant la por a allò desconegut. Ajudat per un gat detectiu i penjat pel coll d’un colom ex-heroi de guerra, en Ford travessarà l’ull de la gran tempesta a la que tots hem d’enfrontar-nos com a mínim un cop a la vida.

Amb les aventures d’en Ford, un mitjó sense parella, no podràs deixar de llegir…

 

A les 22h Nàufrags (Cia. La industrial teatrera). Al Racó de Garbí.

Espectacle de clown de carrer al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia. Nàufrags que reben missatges d'altres nàufrags. Una trobada amb el públic per a compartir un tros de vida. El ritual: deixar una llavor allà on passem i emportar-nos altres llavors que transformaran la nostra vida, poc a poc. Un homenatge sense paraules a tots els viatgers que alguna vegada s’han sentit nàufrags. Riure’s de tot, de la fragilitat, dels naufragis quotidians, de nosaltres mateixos. El que es  tracta, és precisament d’això.

 

A les 23.30h Contes i altres històries de nit. Contes per a adults. Punt de trobada al cementiri. El jardí melangiós serà l’escenari per endinsar-nos en la narració d’històries angoixants, de por, terrorífiques... Silenci.

 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDiumenge 9 de juny

De 10.30 a 13.30h Titeretú. Jocs gegants. A la Plaça del Puig.

5 mans gegants de titellaire construïdes amb fusta i ferro amb les seves entranyes de mecànica a la vista, són l’eina per a convertir-te en el protagonista de la història: un titella!

Utilitzant el cos com a única eina, els participants resoldran jocs d'equilibri, precisió i coordinació.

 

De 10.30 a 13.30h El secret de la Nanna. Conta contes (Cia. Anna Roca). A la Plaça del Puig. Passeu, passeu! I deixeu-vos enlluernar amb les paraules, amb els colors, les olors, els misteris… Un carro on hi viureu tot allò que sempre heu somiat! Us atreviu a entrar-hi? Un escenari inigualable que ens transportarà al passat i ens permetrà viure històries màgiques i sorprenents. Personatges emblemàtics de les nostres terres i de més enllà.

 

A les 11.30h Music Bo Clown (Cia. Fadunito). A la Plaça del Puig.

Un personatge ben curiós vol arreglar una capsa de música gegant... però tot sol no se’n surt. En obrir-la comencen a sorgir problemes. Apareixen estris musicals que no sap per a què serveixen i aquests van cobrant vida. Entre tots i amb una mica d’imaginació la música tornarà a sonar!

 

A les 12.30h L’aneguet lleig Conta contes (Club de Lectura / Lexcit). A la Plaça del Puig.

La mare ànega ha tingut un aneguet molt diferent dels altres; és d’un altre color i tots se’n riuen. Aventures i desventures de l’aneguet lleig fins a convertir-se en un bell cigne.

 

A les 17h Gags – Just for laughs. Animació. A la Placeta Sant Joan.

On Stage. Activitat en anglès, per part dels alumnes d’entre 6 i 9 anys

 

A les 18h Les pompiers. Itinerant: Inici Rambla Portalet. Final La Rambla. Cia. La Tal.

Aigua, aigua! Acompanyats d’un fantàstic vehicle, dos divertits bombers reguen el públic amb un enorme raig de confeti que fàcilment es pot convertir en aigua, si cal... teatre de l’humor i música per fer-nos moure a un ritme trepidant!

A les 19h Granissat i orxata per a tothom! A la Rambla - Passeig del Mar. Associació Guíxols Comerç i Turisme. Com a cloenda d’un cap de setmana de conte i farcit d’experiències màgiques, l’Associació Guíxols Comerç i Turisme oferirà granissat i orxata per a tothom.

 

Dissabte 8 de juny

*Show cooking de Peix Blau Ganxó. Restaurant El Cau del Pescador. A les 11.30 h al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols. Josep Camús del Restaurant El Cau del Pescador, us ensenyarà a cuinar Sardines en escabetx a l’estil d’en Josep. Obert a tothom.

*Presentació del llibre La mitra de l’exili de Manuel Castellet. Presenta Maria Àngels Suquet. A les 19h a la Casa Irla.

Diumenge 9 de juny

*Excursió Coll de Bracons, la Garrotxa. Sortida a les 8h i tornada a les 19h. Donació: 14€. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Concurs de balls de salóper als socis del casal amb l’organista Francesc Mas. Trofeu per a les 3 primeres parelles i obsequi per a la resta de participants. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis ambl’organistaLoden per als socis. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dilluns 10 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Dinar de Germanor. A les 13.30h al pati del Casal Tueda, en motiu de la celebració del 43è Aniversari del Casal Tueda-Apite. Hi haurà ball i fi de festa. Els tiquets es recolliran a les oficines del Casal. Organitza: Casal Tueda-APITE.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 11 de juny

*Servei d’orientació jurídic. De 10 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 12 de juny

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Audició de percussió. A les 18.30h al pati de l’Escola Municipal de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït.

Divendres 14 de juny

*Diada del soci: Excursió al Castell de Peralada. Per als socis del casal.Organitza: Casal d’Avis Salvador Espriu.

*Concert fi de curs (FB 3-6 Nivell mitjà). A les 19h al Teatre Narcís Masferrer. Durada: 60 minuts. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música.

*Concert de Tilde (Bcn, rock) + Sota Terra (Reus, punk/crust).  A les 21.30h al @TZVR Club, ctra. Palamós 266. Organitza: Atzavara Club.

 

Dissabte 15 de juny

*Mercat dels Encants. Mercat de segona mà, on es poden trobar tot tipus d’objectes, peces de roba, mobiliari, a un preu molt assequible. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Torneig de 3x3 de Bàsquet. Al Pavelló La Corxera. Torneig de 3x3 i concurs de triples per recaptar fons per la cursa oncotrailAjuda per la investigació del càncer. Organització: Club Oncorunners X un somriure.

*Jornada Aliments saludables per a la vostra família. El cos us ho agrairà. Xerrada d’11 a 14h al Mercat Cobert Municipal. A càrrec de Carlos Casabona(pediatre, escriptor i divulgador), Gemma García (infermera, del ABS i educadora en nutrició infantil) i Marc Gascons (xef del restaurant Els Tinars). Al final de la xerrada científica informativa es farà un show cooking i una degustació saludable amb les preparacions fetes.Al Mercat Cobert Municipal.

*Taller: Fi de temporada: Slime. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Gratuït. No cal inscripció prèvia.

*Festa del cava. De 18 a 21 h al Carrer Sant Ramon/ Rambla Portalet.

*Medievàlia – secrets, música i espiritualitat al Monestir. Visita guiada amb petits fragments musicals, a càrrec de l’arqueòleg Jordi Vivo i els Músics Pedro Burruezo, Virgínia Joëlle i Jordi Ortega. A les 18.30h al Monestir a l'Hort del Rector. Preu: 5€ (menors de 8 anys gratuït). Inscripcions per tel. 972 821575 o a l’Oficina de Turisme. Organitza: Museu d’Història.

 

Diumenge 16 de juny

*Audició de combos. A les 12h al pati de l’Escola Municipal de Música. Durada: 60 minuts. Gratuït.

*Ball per als socisamb l’organista José AntonioJaimez. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socisamb l’organista José García. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

*Dia Universal de la Sardana. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Rossinyolets de Castelló d’Empúries. A les 19h al Passeig del Mar, davant de la cafeteria Marabú. Acte gratuït i obert a tothom. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dilluns 17 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. De 16.15 a 17.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de les PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*24a Trobada de corals de la gent gran. A les 17.15h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

Dimarts 18 de juny

*Servei d’orientació jurídic d’igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Concert fi de curs (sensibilització i FB 1-2). A les 18h al Teatre Narcís Masferrer. Durada: 45 minuts. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música.

 

Dimecres 19 de juny

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Dijous 20 de juny

*Exhibició de country. A les 17h davant del Centre Cívic Vilartagues. Organitza: Grup de country del Casal Vilartagues.

 

Divendres 21 de juny

*Conferència: Carandell & 5 compositors d’altura – Albeniz, Bizet, Offenbach, Rossini i Strauss II. Presentació de l'audiovisual de l'artista Carandell, en el seu projecte Història de la Música, dedicat a l'últim període musical del segle XX. Representades pictòricament queden les músiques de la Suite Iberia, Suite Carmen o Orphée aux Enfers, entre altres, d'aquests compositors que comparteixen una mateixa idiosincràsia. A les 18.30 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí - Cinema català. Projecció de la pel·lícula7 Raons per Fugir (comèdia negra).  No recomanada a menors de 16 anys. Versió original en català i castellà. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar 36-38). Preu: 4,50€; club Vanguardia 2x1. www.ciclegaudi.com. Organitza: Acadèmia del Cinema Català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’AFIC i Casino Guixolenc.

 

Del divendres 21 al dilluns 24 de juny

flor3nomad.pngNOMAD Festival, als Jardins Juli Garreta. FoodTrucks, market, concerts. Accés gratuït. Divendres de 18 a 1h, dissabte de 11 a 3h, diumenge d’11 a 5h i dilluns d’11 a 00h.

 

Dissabte 22 de juny

*Presentació del llibre La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els Tapers de Jaume Fàbrega. Presenta Manel Marzo - Mart. A les 19h a la Casa Irla.

Diumenge 23 de juny

*Nit sopar - ball de revetlla de Sant Joanamb el grup Leo i Rosamari.. A les 22h al Centre Cívic Tueda. Per als socis del casal. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Revetlla de Sant Joan. A la plaça Salvador Espriu. Organitza: Casal d’Avis Salvador Espriu.

 

Dimarts 25 de juny

*Servei d’orientació jurídic. De 10 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD), plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

 

Dimecres 26 de juny

*Servei d’atenció a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).Tel. 972 820101/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic.

*Servei d’assessorament psicològic. De 10 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820101.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

 

Divendres 28 i dissabte 29 de juny

*Marnaton. Arribada a la platja de Sant Feliu. Organitza: Club Esportiu Marnaton. Per a més informació: http://www.marnatonedreams.com/es/colaboradores.html.

 

Divendres 28 de juny

*Aniversari del Casal: Espectacle i dinar. Al Centre Cívic Vilartagues. Interessats en participar-hi poden adreçar-se al despatx del Casal dimarts i dijous d’11 a 13h.

*Liceu a la fresca: Tosca de Giacomo Puccini. A les 22h al pati de l’Escola de Música. El Gran Teatre del Liceu arriba a Sant Feliu de Guíxols per gaudir de l’òpera Tosca de G. Puccini a través de la pantalla a l’aire lliure que instal·larem al pati de l’Escola de Música. Entrades gratuïtes. Aforament limitat.

 

Dissabte 29 de juny

*Torneig de Futbol Sala Femení. Al Pavelló Carles Nadal. Organitza: Club Guíxols Futsal.

 

Diumenge 30 de juny

*Ball per als socis amb l’organista Carles Ribas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socisamb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

Cursos:

 

Fins dissabte 1 de juny

*Curs: Turisme, urbanisme i salut. Curs de la càtedra Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona. Les sessions tindran lloc a la sala d’actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols (divendres) i a S’Agaró (dissabte). Hi intervindran:Joaquim Mª Puigvert (UdG), José Maria Beascoechea (Univ. País Basc), Joan Vicente (UdG), Saida Palou Rubio (UdG), Mercè Tatjer (UB), Sílvia Alemany (MHSFG), Jordi Falgàs (Fundació Rafael Masó), Glòria Soler (UAB), Narcís Figueras (UOC), Josep Lloret (UdG).Per a més informació i inscripcions: Museu d’Història tel. 972 82 15 75 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Organitza: Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona.

Cada dilluns:

*Conversa en francès (fins al 10 de juny). De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de SandrineRendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dimecres (fins al 19 de juny):

*Conversa en italià. De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Cada dijous (fins al 20 de juny):

*Conversa en anglès.De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de DawnKeltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada divendres (fins al 7 de juny):

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Exposicions

*Del 1 al 15 de juny Exposició de manualitats i patchwork i exposició de fotografies i de pintures. Al Centre Cívic Tueda.

*Del 3 al 16 de juny Exposició AFATRAM “Mirades que atrapen”. Exposició solidària de pintura a l’oli. Al pati de l’Ajuntament. De dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 18 a 21h. Diumenges de 10 a 14h.

*Del 24 de juny al 7 de juliol Exposició col·lectiva de pintura El Talleret. Al pati de l’Ajuntament.

*Fins el 15 de juny Exposició fotogràfica “BardenasReales” de Vicenç Rovira. A la SentiremoGallery (c/ Notaria, 29 cantonada c/ Especiers). Horari: Divendres 17.30h a 20h, dissabte 11 a 13.30h i de 17 a 20h o cita prèvia tel. 628407360.

*Del 21 de juny al 3 d’agost Exposició fotogràfica “Re-Start” de Ralf Langenhorst. A la SentiremoGallery (c/ Notaria, 29 cantonada c/ Especiers). Horari: Divendres 17.30 a 20h, dissabte 11 a 13.30h i de 17 a 20h o cita prèvia tel. 628407360.

*Fins al 28 de juny Exposició Construccions identitàries. Aquest és un projecte que va néixer l’any 2013 i tracta de fotografiar i explicar mitjançant textos, els discursos de les construccions de gènere de qui necessita sortir de la dicotomia dona/home i d’una manera específica l’evolució dels cossos de les persones transsexuals. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: SAI LGBTI i Biblioteca Pública.

*Fins al 7 de juliol Exposició Expressionisme poètic de Quim Pijoan. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Fins al 20 d’octubre Exposició Pere Caimó, un revolucionari del XIX. Petita mostra sobre la personalitat i obra de Pere Caimó i Bascós, amb materials inèdits i excepcionals procedents del fons familiar, de l’Arxiu Municipal i del propi fons del Museu d’Història. A la primera planta del Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*Exposicions El Monestir i la vila, Els Ibers, El suro i l’Albertí: l’etapa suïssa. Al Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*ExposicióEls banys de mar”. Coneguem aquell primer turisme que combinava salut i cultura, i la societat que acollia els primers visitants per esdevenir una ciutat més saludable. A la 1a plantadel’Antic Hospital. De dilluns a dijous d’11 a 14h, divendres i dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 18h i diumenges i festius d’11 a 14h.

*ExposicióLa fi és el principi (Museu Arqueologia de Catalunya). Una exposició sobre com es concebia la mort en l’Antiguitat. Amb peces de molts diferents museus catalans, entre ells peces funeràries procedents de la col·lecció del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. A l’Antic Hospital.

*Exposició de quadres vius de KokedamasLucciana a base de plantes. A la botiga de roba i complements NÖADE, c/ Verdaguer 14.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Divendres 7 al diumenge 9 de juny

*Activitats en família (Explica’m 2019 – 4a Fira del conte)

 

-BRAVAMAR

Passeig del Fortim, s/n

T. 667 769 180

www.bravamar.net

 

Ruta matutina en caiac de mar - Imagineu-vos navegar en família de bon matí al mar i gaudint del sol, encara baix, i del silenci. Horari: 8h. Preu:- 50% dte. Cal fer la inscripció prèvia. La tornada de l’activitat és a les 10.30h. Els nens que vulguin apuntar-s’hi hauran de fer més d’1,55 m d’alçada.

La ruta per la costa dels coralls en caiac – per famílies marineres que vulguin descobrir el fons marí de Sant Feliu de Guíxols. Horari: 9h. Preu: -50% dte. Cal fer la inscripció prèvia. Portar banyador i samarreta.

Descobriu el 'paddlesup' o surf de rem – les monitores us ensenyaran a remar correctament i a mantenir l’equilibri i maniobrar sobre el sup, la taula. Un cop estigueu preparats i us pugueu bellugar còmodament, serà l’hora de gaudir del mar. Horari: 10h. Preu: -50% dte. Cal fer la inscripció prèvia. Porteu banyador, samarreta i ganes de divertir-vos.

 

-MARINA DE S’AGARÓ/DIVE DIFFERENT

Parc de les Dunes – Platja de Sant Pol

T. 650 838 209

www.sagaroexperiences.com

 

Sortida en barca per la Costa Brava – navegar en família, si mai no ho heu fet, pot ser una bon pla de cap de setmana. DiveDifferent – Marina de S’Agaró us proposa una sortida en barca per gaudir de la Costa Brava i conèixer el seu litoral. L’excursió té sortida a S’Agaró i finalitza a Tossa de Mar. Té una durada de 3 hores i durant el trajecte segur que podreu veure de prop la flora i la fauna marina d’aquesta zona.Potser fins i tot us acompanya algun dofí. Horari: 10 i 15h. Preu: -50% dte. Cal fer inscripció prèvia.

 

-PARC AVENTURA

Ctra. de Sant Feliu a Tossa, km 42.1

T. 637 431 577

www.parcaventurasantfeliu.com

Al Parc Aventura Sant Feliu de Guíxols la diversió en alçada està garantida. Us hi esperen diferents circuits instal·lats als arbres. Per poder moure-us haureu de demostrar la vostra habilitat en passar per ponts tibetans, escales, tirolines, túnels i fins i tot salts de Tarzan. Al parc hi ha diversos circuits per a totes les edats i nivells. El verd és per als més petits i el blau per a tota la família. Si sou molt valents, podeu provar-ho amb el vermell.

I si voleu fer altres activitats, també podeu practicar l’escalada, el barranquisme o el caiac. Bona aventura! Horari: de 10 a 18h. Preu: -50% dte. Cal fer inscripció prèvia.

 

-MUSEU DE LA JOGUINA

La Rambla, 48-50

T. 972 822 249

www.museudelajoguina.cat

Els contes del terror – dissabte a les 18h i a les 18,30h (mitja hora per contes i mitja hora per visitar la Sala del Terror). Gratuït.

 

-PARC D’ATRACCIONS GIRAVOLT

Jardins Juli Garreta, s/n

T. 630 073 325

 

Dissabte 8 de juny

*Final de Temporada  de la Penya Barcelonista Guixolenca “Jaume Pla”. Sopar i Ball. A les 21h al Casino dels Senyors. Preu: 23€. Tel. 615 142 907.

 

Dissabte 15 de juny

*Festival Technoton. De 22h a 5h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 13 € (anticipada), 15€ (taquilla). Consumició inclosa. Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

 

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colom, 11). Cada divendres de 23 a 4h Nit de Salsa, a càrrec del professor David León i animadors convidats. Cada dissabte Ball amb música en viu de 22 a 3h. Diumenge, grans sessions de ball amb DJ Toni. Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

Liceu a la fresca: Tosca de Giacomo Puccini. A les 22h al pati de l’Escola de Música. El Gran Teatre del Liceu arriba a Sant Feliu de Guíxols per gaudir de l’òpera Tosca de G. Puccini a través de la pantalla a l’aire lliure que instal·larem al pati de l’Escola de Música. Entrades gratuïtes. Aforament limitat.

Imprimeix