Juliol 2019

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE JULIOL DE 2019

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

*Punt d’informació turística a Sant Pol. Cada dia de 10h a 14h.

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*57è Festival Porta Ferrada 2019. Del 4 de juliol al 20 d’agost. Per a més informació i venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cati al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

*Casals Estiu 2019: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixols.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327 360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Caseta del Salvament de Nàufrags i Niu de Metralladores. Del 22 de juny al 12 de juliol cada dia de 19 a 21h. Del 13 de juliol al 18 d’agost cada dia de 18 a 21h. Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Visites guiades cada dia (excepte dimecres i dissabtes) a les 19h. Per a més informació consulteu la web https://museu.guixols.cat/

*Biblioestiu (al juliol i agost): “Abracadabra! La màgia dels llibres”. Activitat de lectura, llegir té premi! Per nois i noies de 5 a 12 anys. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

*Biblioplatja 2019. De l’1 de juliol al 31 d’agost. Durant els mesos d’estiu la Biblioteca disposarà de servei de lectura per a infants, joves i adults a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols (al costat de la caseta de la Creu Roja). De dilluns a diumenge d’11h a 14h.

*Cançó de Taverna. XXV Edició del 20 de juliol al 7 de setembre. Cantades d’havaneres i cançó de taverna a diferents espais emblemàtics de la ciutat.

*Guíxols Experience. A les 19h cada dimecres de juliol i agost. Visites guiades al Barri del Puig i Plaça del Mercat; al Passeig Marítim; Estació del tren i el port.

  Festa Major del 31 de juliol al 4 d’agost. Per a més informació www.guixols.cat

Dilluns 1 de juliol

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 10h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Snorkelling guiat. A les 12h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

Dimarts 2 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Taller familiar “Fes el teu bot de Salvament”. A les 18h al Salvament Marítim. Activitat familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

Dimecres 3 de juliol

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101.   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820 101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

Dijous 4 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Presentació de llibre: Temps de cor de Susanna Pérez Civit. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Projecció de la pel·lícula documental: Food coop. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira, 65-69. Entrada lliure. Organitza: Cooperativa de consum La Manduca.

*Singlot Festival dins del 57è Festival Porta Ferrada 2019Inauguració del festival amb Andreu Buenafuente. A les 19.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Gratuït.

*Singlot Festival dins del 57è Festival Porta Ferrada 2019La gran ofensa amb la Bendita Compañía. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Divendres 5 de juliol

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Natació guiada. A les 9h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

*Club de Lectura de Narrativa: De sobte truquen a la porta d’Etgar Keret. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. Convidat especial: Joan Ferrer, doctor en filologia semítica. Cloenda de l’any de literatura jueva. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Singlot Festival dins del 57e Festival Porta Ferrada 2019. La resistencia. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dissabte 6 de juliol

*Acte Institucional. Bateig de la nova plaça Pepe Rubianes. A l'espai pròxim al número 48 del carrer de Santa Llúcia. 11.30h del matí. Acte institucional públic. Presenta: Andreu Buenafuente. Col.locació de placa de reconeixement a l'actor Pepe Rubianes (1947-2009)

*8a Timbalada Ganxona. A partir de les 18h als Jardins Juli Garreta. A les 18h Inici cercavila a la plaça del Mercat; a les18h Taller infantil “construcció d’un shaker”(places limitades); a les 22h Concert de versions amb els Dalton Band; a les 00h Discomòbil amb Nou So. Hi haurà servei de bar i foodtrucks. Organitza: Percussió Ganxona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*27a Festa del Barri de l’Eixample. A partir de les 18h al pati de Les Vetlladores (entrada C/ Llibertat). Programació: A les 18h Muntatge i preparació (qui vulgui pot anar a col·laborar); a les 19h Gimcana infantil; a les 21h Trobada dels veïns i sopar de germanor amb música ambient; A les 23h Ball amb música en viu a càrrec de Chus. Hi haurà rifa, cremat i sorpreses. A les 2h Fi de festa i comiat. Cal portar coberts, gots i sopar. Per a confirmar assistència, cal anar a can Llinàs i recollir els tiquets. Preu: adults 7€, menors de 14 anys gratuït. Organitza: Associació de Veïns de l’Eixample.

*Presentació de llibre La noia del violoncel de Jordi Campoy. Presenta Jordi Sanuy. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.

*Singlot Festival dins del 57e Festival Porta Ferrada 2019. Las cosas extraordinarias amb Brays Efe.A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

*Festa Solidària Blanc & Negre. A les 21.30h Benvinguda i sopar a la terrassa del Tinglado. A les 23.45h concert de Porfinviernes al Village Portaferrada. Sopar i concert: 30€; concert: 15€. Tiquets a la venda a les oficines del club. Per a més informació: 972 321 700 // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Nàutic sant Feliu de Guíxols.

*Revetlla d’Estiu. A les 22h al Parc de les Eres. Ball i servei de bar. Activitat gratuïta. Organitza: Associació Veïns de Tueda.

*Singlot Festival dins del 57e Festival Porta Ferrada 2019Hem de parlar, nene. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Diumenge 7 de juliol

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista José García. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

*Singlot Festival dins del 57e Festival Porta Ferrada 2019Bona gent amb Quim Masferrer. A les 22h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dilluns 8 de juliol

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 10h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

Dimarts 9 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD) plaça Salvador Espriu s/n. Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 820 101.

*Taller familiar “Fes el teu bot de Salvament”. A les 18h al Salvament marítim. Activitat familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

Dimecres 10 de juliol

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820 101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Biblioplatja 2019: Taller Juguem a pescar, a càrrec d’Alba Navarro. Activitat familiar, a partir de 3 anys. A les 11h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al barri del Puig i a la plaça del Mercat. La vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra. Punt de trobada: plaça del Puig (davant Safarejos). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 820 051) Places limitades.

Dijous 11 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Presentació de llibres: Complot Waterloo de Ramón Valls Bausá i Memòries d’un mediocre mesquí de Fèlix Rueda. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Margarit.

Divendres 12 de juliol

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Natació guiada. A les 9h a la platja de Port Salvi a Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

*Audició de Sardanes. Memorial Martí Masvidal amb la cobla Jovenívola de Sabadell. A les 22.15h al passeig marítim (pista de bàsquet). Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Manolo Garcia. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Del divendres 12 al diumenge 14 de juliol Festa Major de Sant Pol

*Atraccions infantils de fires al Parc de les Dunes; Fira d’artesans; Actuacions musicals

*Dia 12 Disco Mòbil.

*Dia 13 Pasión Gitana.

Dia 14 Durant el dia Concurs de síndria i Festa de l’Escuma. A la nit, Havaneres i Castell de Focs Artificials a les 23h.

*Tot a la platja de Sant Pol, davant dels restaurants Villa Laura, La Palmera, Villa Maria i Hotel Sant Pol.

Dissabte 13 de juliol

*Inauguració de l’exposició Diálogos de Duvan. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. A les 19h. Punt de trobada: davant Casino dels Nois (Rambla Portalet). Durada: 1h. Un recorregut per la història i el fons de la Biblioteca de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. Descobrirem autèntiques joies entre els seus llibres, veurem per què es va fundar, la seva evolució i com ha arribat fins els nostres dies. Activitat gratuïta. No cap inscripció prèvia.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Manolo Garcia. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Diumenge 14 de juliol

*Guíxols X Trail. Informació aquí:  https://oncocursasfg.blogspot.com/2018/03/oncocursa.html

*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista Loden. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 15 de juliol

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 10h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Snorkelling guiat. A les 12h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

Dimarts 16 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Taller familiar “Fes el teu bot de Salvament”. A les 18h al Salvament Marítim. Activitat familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

Dimecres 17 de juliol

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101.   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820 101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Biblioplatja 2019: Espectacle infantil Barbacoa i Pocapena, dos bergants de bona mena a càrrec de la Cia. En Clau de Clown. Nens i nenes ajudaran als pirates a la seva aventura a la recerca del misteriós tresor Barbanegre i això ho faran a través de jocs i cançons. A les 19h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada a l’Estació del tren i al port. Sobre la importància del sector ferroviari a la ciutat. Punt de trobada: Estació del tren (c/ Santa Teresa). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51) Places limitades.

Dijous 18 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Visites guiades: Pere Caimó i el Sant Feliu revolucionari del XIX. A càrrec de l’escriptor Antoni Strubell. A les 19h al vestíbul de l’antic Hospital Municipal. Durada 90 min. Gratuït. Places limitades. Inscripció prèvia al Museu d’Història-Antic Hospital, tel. 972 82 15 75 o al correu electrònic del Museu d’Història Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Divendres 19 de juliol

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Natació guiada. A les 16h a la platja de Port Salvi a Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Audició de Sardanes. Ballada amb la cobla Vila de la Jonquera. A les 22.15h al Passeig Marítim (pista de bàsquet). Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Ólafur Arnalds. A les 22:30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dissabte 20 de juliol

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Festivitat Mare de Déu del Carme: A les 11.30h Passejada pel Port Marítim, Pregària i Ofrena Floral. A les 12h Processó marítima, preu tiquet 5€ anticipat a l’Oficina de Turisme o al port una hora abans, places limitades. A les 21h Sardinada popular als Jardins Juli Garreta, preu del tiquet 2€, anticipat a l’Oficina de Turisme, el mateix dia al mateix lloc. A les 22.30h Havaneres a la platja amb els grups Ultramar i Colla Jacomet, a la mitja part cremat per a tothom.

*Campionat provincial de karate. De les 9.30 a les 13h. Al pavelló Carles Nadal. Organitza: C.E. DOJO ST: FELIU

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Concert de Max Garcia Conover (Portland, Maine, USA, Folk modern). A les 19h. @Bar Casa Irla (c/Algavira 65-69, St. Feliu de Guíxols) Gratuït/Donació voluntària. Organitza: l’Atzavara Club.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Melody Gardot. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

*Espectacle de Mental·lisme Connexions. A les 22.30h a la Casa Irla (c/Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla - Fundació Josep Irla.

*Cantada de la Verge del Carme . A les 22.30 hores. Lloc: Platja de la Badia. Grups: Colla Jacomet i grup convidat

Diumenge 21 de juliol

*Excursió a Sadernes. Sortida a les 8h del matí de l’estació d’autobusos. Cal portar: menjar, aigua, banyador, tovallola, crema solar, calçat per caminar dins del riu, calçat de recanvi i capelina. Confirmar assistència abans del 17 de juliol. Donació: 13€. Tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya. Més informació al telèfon: 658. 837 199 o mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Excursionisme Obert, Centre Excursionista Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i FEEC.

*Ball per als socis amb l’organista Leo i Rosamari. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 22 de juliol

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 10h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

Dimarts 23 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Biblioplatja 2019: Vinyoli, la poesia del mar. A càrrec d’Olga Cercós, actriu, i Miquel Martín, escriptor. Us proposem un viatge per la vida i l’obra de Joan Vinyoli a través dels seus poemes, tan suggeridors, plens de fondària i bellesa com la mateixa mar. A les 19h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Taller familiar “Fes el teu bot de Salvament”. A les 18h al Salvament marítim. Activitat familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

Dimecres 24 de juliol

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820 101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues.

*Biblioplatja 2019: Taller: Experimentem amb el temps (estació meteorològica), a càrrec d’Alba Navarro. Activitat familiar, a partir de 6 anys. A les 11h a la Biblioplatja (platja gran de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Espectacle de màgia i entrega de premis del Biblioestiu de juliol, a càrrec del mag i il·lusionista Eduard Juanola, que arriba amb molts jocs de màgia, acompanyats d’històries i contes sobre el fascinant món dels mags. Després de l’espectacle es repartiran els premis del “Biblioestiu: Abracadabra! La màgia dels llibres”. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Entrega de premis del Biblioestiu (juliol): Abracadabra! la màgia dels llibres.

Cloenda i espectacles a càrrec del mag/il·lusionista Eduard Juanola “Vet aquí un mag…”. A les 18:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. A les 19h. Punt de trobada: davant Casino dels Nois (Rambla Portalet). Durada: 1h. Un recorregut per la història i el fons de la Biblioteca de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. Descobrirem autèntiques joies entre els seus llibres, veurem per què es va fundar, la seva evolució i com ha arribat fins els nostres dies. Activitat gratuïta. No cap inscripció prèvia.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al passeig. El turisme i les tavernes al s. XX. Punt de trobada: davant Casino dels Nois (Rambla Portalet, 1). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, Plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51) Places limitades.

Dijous 25 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Visites guiades: Pere Caimó i el Sant Feliu revolucionari del XIX. A càrrec de l’escriptor Antoni Strubell. A les 19h al vestíbul de l’antic Hospital Municipal. Durada 90 min. Gratuït. Places limitades. Inscripció prèvia al Museu d’Història-Antic Hospital, tel. 972 821 575 o al correu electrònic del Museu d’Història Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Visita guiada nocturna a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 22h. A l’Espai Carmen Thyssen. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

Divendres 26 de juliol

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Natació guiada. (Iniciació) A les 9h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

*Presentació de llibre: Mares de sangre de Xavier Martínez Babón. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Audició de Sardanes. Ballada amb la cobla Rossinyolets. A les 22.15h al Passeig Marítim (pista de bàsquet). Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*La cuca de llum. Caminada nocturna per l’Ardenya per infants de 4 a 10 anys. Han d’anar acompanyats d’un adult. Inscripcions prèvies de 19.30h a 20.30hh al lloc de sortida. Conte a les 20.45h. Sortida davant de l’Ajuntament, al passeig del Mar a les 20.45h. Preu: 5 € infants socis Montclar, 6€ infants no socis Montclar. Cal apuntar-se a la pàgina web del CEM www.cemontclar.cat. Cal dur la targeta sanitària i DNI. Organitza: C.E. Montclar.

*57e Festival Porta Ferrada 2019. Malandain ballet Biarritz. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

*La nocturna. Caminada nocturna per l’Ardenya, a les 23h. Sortida davant de l’Ajuntament, al passeig del Mar. Inscripcions prèvies a partir de les 21h al lloc de sortida. Preu: 3€ socis i 5€ no socis. Cal apuntar-se a la web www.cemontclar.cat. Cal dur targeta sanitària i DNI. Organitza: C.E. Montclar.

Divendres 26 de juliol

*Audició de sardanes. Cobla Rossinyolets. jA les 22:15h al Passeig del Mar (Rest. Marabú). Organitza Agrupació Amics de la Sardana.

Dissabte 27 de juliol

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés A les 11h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. A les 19h. Durada: 1h 15 minuts. Lloc de trobada: davant el Casino dels Nois (cantonada Rambla Portalet). Gratuïta, no cal inscripció prèvia.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Joan Baez. A les 22h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Diumenge 28 de juliol

*Ball per als socis amb l’organista Jose Antonio Jaimez. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball en viu amb l’organista José Antonio. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues.

*57e Festival Porta Ferrada 2019. Xarim Aresté. A les 20h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dilluns 29 de juliol

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 10h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Snorkelling guiat. A les 12h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscriu-te gratuïtament a: www.viesbraves.com

*57e Festival Porta Ferrada 2019God save the Queen. A les 22.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dimarts 30 de juliol

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Visita guiada a l’exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés. A les 17h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Taller familiar “Fes el teu bot de Salvament”. A les 18h al Salvament marítim. Activitat familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Salif Keita + The Wailers. A les 21.30h a l'Espai Port. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

Dimecres 31 de juliol

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 15h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 820 101 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101.   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*57e Festival Porta Ferrada 2019Grease Reloaded. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Més informació i venta d'entrades a www.festivalportaferrada.cat i en el punt de venta oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer Sant Pere 41.

*Inauguració de la Festa Major amb Di-Versiones seguits dels Portobello. Per a més informació www.guixols.cat

AVANÇAMENT FESTA MAJOR

Dijous 1 d’agost

*A la tarda actuació de la Principal de la Bisbal

*Sessió de DJ amb Ernest Codina, presentador del Fricandó Matiner de Rac 105

Divendres 2 d’agost

*Concert dels Catarres seguits d’Ebri Knight

Dissabte 3 d’agost

*Va parir tour de Ràdio Flaixbac.

Diumenge 4 d’agost

*80 Principals

*Tapeo Sound System.

I també actuacions d’Els Minyons de Santa Cristina d’Aro, el tradicional concurs de menjar síndria, el concurs de botifarra, la festa de l’aigua...

Cursos

*Curs primers auxilis per a joves de 12 a 16 anys. Del 8 al 29 de juliol (dilluns i dimecres de 9.30 a 12.30h). Informació i inscripcions: fins l’1 de juliol, de 8 a 15h a Creu Roja (Ctra. Palamós s/n). Tel: 972 822 200, o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Preu: 50€.

Exposicions

*Fins al 7 de juliol Exposició col·lectiva de pintura El Talleret. Al pati de l’Ajuntament.

*Del 8 al 21 de juliol Exposició de Jordi Estañol. Al pati de l’Ajuntament.

*Del 13 de juliol al 31 d’Agost Exposició Arranz-Bravo. Espai Cendrós, Rambla Vidal, 1. Inauguració el dia 13 de juliol a les 19:30h. Horaris: de dilluns a diumenge, juliol de 18h a 21h, agost de 19h a 22h. Informació i visites concertades al T. 616 163 521

*Del 22 de juliol al 4 d’agost Exposició d’Anna Castelló. Al pati de l’Ajuntament.

*Fins al 7 de juliol Exposició Expressionisme poètic de Quim Pijoan. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*A partir del 13 de juliol Exposició Diálogos de Duvan. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Fins al 3 d’agost Exposició fotogràfica “Re-Start” de Ralf Langenhorst. A la Sentiremo Gallery (c/ Notaria, 29 cantonada c/ Especiers). Horari: Divendres 17.30 a 20h, dissabte 11 a 13.30h i de 17 a 20h o cita prèvia tel. 628 407 360.

*Fins al 20 d’octubre Exposició Pere Caimó, un revolucionari del XIX. Petita mostra sobre la personalitat i obra de Pere Caimó i Bascós, amb materials inèdits i excepcionals procedents del fons familiar, de l’Arxiu Municipal i del propi fons del Museu d’Història. A la primera planta del Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*Exposicions El Monestir i la vila, Els Ibers, El suro i l’Albertí: l’etapa suïssa. Al Museu d’Història, a la seu del Monestir. De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h diumenges i festius de 10 a 14h.

*ExposicióEls banys de mar”. Coneguem aquell primer turisme que combinava salut i cultura, i la societat que acollia els primers visitants per esdevenir una ciutat més saludable. A la 1a planta de l’Antic Hospital. D’11 a 14h i de 17 a 20h.

*Del 6 de juny al 29 de setembre Exposició La fi és el principi (Museu Arqueologia de Catalunya). Una exposició sobre com es concebia la mort en l’Antiguitat. Amb peces de molts diferents museus catalans, entre ells peces funeràries procedents de la col·lecció del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. D’11 a 14h i de 17 a 20h. A l’Antic Hospital.

*Exposició La transformació d’una ciutat. Al Parc Central. Una exposició sobre l’evolució urbanística de Sant Feliu de Guíxols entre 1979-2019, fent èmfasi en les mobilitzacions populars i veïnals.

*Tot l’estiu Exposició Construccions identitàries. Aquest és un projecte que va néixer l’any 2013 i tracta de fotografiar i explicar mitjançant textos, els discursos de les construccions de gènere de qui necessita sortir de la dicotomia dona/home i d’una manera específica l’evolució dels cossos de les persones transsexuals. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: SAI LGBTI i Biblioteca Pública.

*Exposició de Monika Grygier, artista plàstica polonesa. Horari: de dilluns a diumenge de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 20.30. Diumenge a la tarda tancat. Lloc: a la botiga de roba i complements NÖADE, c/ Verdaguer 14. Entrada lliure.

*Fins al 13 d’octubre Iconografiesde Sorolla a Picasso i Valdés. Col·lecció Fundació Bancaixa i Col·lecció Carmen Thyssen. A l’espai Carmen Thyssen (Monestir). www.espaicarmenthyssen.com. Horari: Del 30/6 al 14/07 de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16 a 19h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h. Del 15/07 al 08/09 cada dia d’11 a 21h. Del 09/09 al 13/10 de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20h.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colom, 11). Cada divendres de 23 a 4h Nit de Salsa, a càrrec del professor David León i animadors convidats. Cada dissabte Ball amb música en viu de 22 a 3h. Diumenge, grans sessions de ball amb DJ Toni. 2n diumenge de juliol a les 17:30h de la tarda animació de country. Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

Imprimeix