ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 DE NOVEMBRE DE 2019

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all theevents in English

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Teatre inclòs dins el festival “Temporada Alta”. Obres: Casa de Nines. 20 anys després (2 novembre a les 20.30h); La tendresa (6 desembre a les 20.30h). Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i awww.temporada-alta.net.

*GanxotapesTardor 2019. Campanya gastronòmica fins al 24 de novembre. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

Divendres1 de novembre

*FESTA DE LA TARDOR

*Activitats de Halloween

D’11 a 13h a la placeta Joan Maragall.

-Castanyada. Gratuït amb l’entrada del Passatge del Terror.

-Taller Màscares de Halloween. A càrrec de Pili Pérez. Preu 4€.

-Taller Carbasses de Halloween. Preu: 3€

-Conte de Halloweeni taller de slime, tot en anglès. A càrrec de Mico’s. Preu: 3 €

-Pinta una samarreta amb fulles de tardor. Preu: 6€

-Demostració de jocs de taula moderns per a adults i nens acompanyats d’adults. Vine a jugar. A càrrec de l’Associació El Gremio i Festivalia. Gratuït.

De 18.30 a 20.30h a la plaça del Monestir.

-Maquillatges zombies. A càrrec de Cristina de Z-Infection. Preus: pintura i sang 3€; pròtesi i làtex 5€.

-Demostració de jocs de taula moderns per a adults i nens acompanyats d’adults. Vine a jugar. A càrrec de l’Associació El Gremio i Festivalia. Gratuït.

*Passatge del Terror. De 20 a 22hals Jardins del Monestir. Preu: 3€.En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. Activitat per a tots els públics. No recomanable per a persones amb problemes cardiovasculars i embarassades. Per a més informació:www.guixols.cat Organitza: Associació de Festes Ganxones.

*Actuació de la coral Gesòria i castanyada(castanyes, panellets i moscatell). Per als socis del casal. A les 16.30h al Centre CivicTueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

Dissabte2 de novembre

*Excursió a Barcelona. Sortida a les 9h de la Ronda de Ponent i a les 9.15h de la plaça del Monestir. Visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya, dinar al bufet lliure del carrer Aribau i a la tarda assistència al Teatre Condal per veure l’obra “El Pare de la Núvia” de Joan Pera. Per als socis del Casal. Organitza: Casal Tueda APITE.

*FESTA DE LA TARDOR

*Activitats de Halloween

D’11 a 13h al passeig del Mar.

-Xocolatada Popular. Gratuït

-Circuit esportiu amb jocs d’animació. A càrrec del Centre Ohana. Gratuït.

-Taller pintacares. A càrrec del Centre Ohana. Preu: 2€

De 18.30 a 20.30h a la plaça del Monestir

-Taller Màscares de Halloween. A càrrec de Pili Pérez. Preu 4€.

-Fes el teu personatge terrorífic. A càrrec de l’Associació de Festes. Gratuït.

-Jocs variats familiars. A càrrec de l’Associació de Festes. Gratuït.

*Passatge del Terror. De 20 a 22hals Jardins del Monestir. Preu: 3€.En cas que quedin entrades lliures es podran adquirir pel mateix dia a la taquilla del Monestir. Activitat per a tots els públics. No recomanable per a persones amb problemes cardiovasculars i embarassades. Per a més informació:www.guixols.cat. Organitza: Associació de Festes Ganxones.

*Discomòbil. A partir de les 22.30h fins la 1h.

Hi haurà servei de bar i foodtrucks a la plaça del Monestir des de les 18h fins acabar les activitats.

*Cicle literari: Presentació del llibreRafael Ramis (1880 – 1936) Catalanista, republicà i maçó de Joan Armangué. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Organitza: La Casa Irla, Fundació Josep Irla.

*Teatre inclòs dins el festival “Temporada Alta”.Casa de Nines, 20 anys desprès. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Entrades exhaurides. Organitza: L’Àrea de cultura.

Diumenge 3 de novembre

*Festa de Sant Amanç. De 9 a 18h a l’Ermita de Sant Amanç. A les 9h Inscripcions dels participants del concurs pintura ràpida. A les 11.30h Mostra de dibuix infantil i altres activitats. A les 13h Vermut i encesa de focs per coure el menjar. A les 15h Cafè per a tothom i sorteig d’una a aquarel·la. A les 16.30h Lliurament premis concurs de pintura. Hi hauran taules i cadires per qui vulgui quedar-se adinar a l’ermita.Organitza: Ardenya Patrimoni i Natura. Col·labora Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socisamb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José García. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 4 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 16.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Cuida’t. Sessions grupals de suport a les persones cuidadores. 7 sessions durant els mesos d’octubre i novembre. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Serveis Socials C/ Gravina, 39-41 Tel. 972 82 10 91/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 5 de novembre

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dimecres 6 de novembre

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101. c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Servei d’assessorament psicològic. De 9 a 15h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Aules culturals per a la gent gran: “Antàrtida”. “Gel més enllà de la fi del món”. A les 18h al Centre Cívic Tueda, c/Gravina 39-41. A càrrec del Sr. Jordi Camins, glaciòleg, alpinista i Esquiador. Organitza: Casal Tueda APITE.

Divendres 8 de novembre

*Conferència inaugural del curs dela Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l'àmbitrural de la Universitat de Girona, a càrrec de Josep Lluís Barona, historiador i professor valencià, catedràtic d'Història de la ciència a la Universitat de València. "Salut i felicitat.Salut social i desenvolupament. Reflexions des de la història". Ales 19h a la Sala Abat Panyelles (al Monestir, planta 4).Activitat lliure i oberta a tothom.Per a més informació: Museu d'Història tel. 972821575.

*Club de lectura narrativa: La vall de l’Issa, de CzeslawMilosz. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 9 de novembre

*Presentació del volum 38 de recull de recerques de L’Institut d’Estudis del Baix Empordà. A les 12h a la Sala Abat Panyelles (al Monestir, planta 4). Gratuït i obert per a tothom.

*Espectacle de màgia Amazing. CIA. La maga Melanie. Direcció: Mag Lari.A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Entrada general: 6€. Pack infantil (només per nens) dels 3 espectacles: 10€(oferta limitada a 100 packs). Organitza: Fundació La Xarxa.

*Inauguració de l’Exposició La vida roda de Maria Sola i Tony Azorín. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Organitza: La Casa Irla, Fundació Josep Irla.

*Z-Infection. Joc d’aventures sobre la simulació d’un atac zombie. Pels carrers del poble. Sessió infantil de 15 a 18h. Sessió de nit de 22h a 4h. Per a més informació i inscripcions: www.z-infection.com Organitza: Associació de Festes Ganxones amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Diumenge 10 de novembre

*XV Concurs de Teatre Amateur 2019 - 2020. Lluny de Nuuk. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 10€, abonament de tres obres 24€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme. Horaris: De dilluns a dissabte de 10 a 18h; diumenges i festius de 10 a 14h. També es poden comprar una hora abans de la funció a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 11 de novembre

*Cuida’t. Sessions grupals de suport a les persones cuidadores. 7 sessions durant els mesos d’octubre i novembre. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Serveis Socials C/ Gravina, 39-41 Tel. 972 82 10 91/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 16.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 12 de novembre

*Pagament de la resta de l’excursió del Prenadal dedos dies al Principat d’Andorra. De 10 a 12h al Centre Cívic Tueda i sorteig de les places del’autocar. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 13 de novembre

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101. c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Servei d’assessorament psicològic.De 9 a 15ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

Dijous 14 de novembre

Conferència:Conferència sobre el càncer, a càrrec del Dr. Albert Xifra, metge especialista en càncer de pell. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 15 de novembre

*Cicle literari: Nihil Obstat. Recital i presentació dels llibres de poemes d’AnnaPantinatQui no s’anomena, de Piròmanad’Argos Gesto innato, síntesi d’una recerca sísmica i d’Ester Xargay, Desintegrar-se. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Organitza: La Casa Irla, Fundació Josep Irla.

*Conferència:Jules Verne i la ciència, a càrrec de Jesús Navarro, Doctor en Físiques i professor d’investigació del CSIC. Amb motiu de les Jornades Vernianes. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cicle Gaudí – Cinema: Me llamo Violeta. Documental. Versió original en català i castellà. A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar, 36-38). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’AFIC i Casino Guixolenc.

Dissabte 16 i diumenge 17 de novembre

*Trial Clàssic Costa Brava, amb uns 250 participants. Sortida de la prova esportiva a S’ Agaró i desenvolupament de la mateixa als Jardins Juli Garreta i rodalies de Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació: www.motoclubcostabrava.com/activitat/campionat-trial-costa-brava-2019/. Organitza: Moto Club Costa Brava.

Dissabte 16 de novembre

*Mercat dels Encants. Mercat de segona mà, on es poden trobar tot tipus d’objectes, peces de roba, mobiliari, a un preu molt assequible. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Jornada oberta: Entre Verne i Verdaguer. L’univers científic, geogràfic i literari de Joan Torrent i Fàbregas (1901-1996). De 10 a 19h a la Sala Abat Panyelles (al Monestir, planta 4). Dins del programa de les Jornades Vernianes. Consulteu tota la informació, horaris i ponents a https://museu.guixols.cat. Gratuït i obert per a tothom. Organitza: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols);  Societat Catalana Jules Verne:  Societat Hispànica Jules Verne; Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica (IEC), amb la col·laboració de la Societat Verdaguer i Fundació Jacint Verdaguer.

*60è Aniversari de l’Agrupació d’Amics de la Sardana: Concert a dues cobles La Principal del Llobregat i la cobla Jovenívola de Sabadell. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general: 10€, jubilats 8€ i socis 5€. Venta d’entrades a l’Oficina de Turisme i una hora abans del concert al Teatre Auditori. Desprès hi haurà berenar - sopar per a tothom! Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

*Sons de Taverna: Concert Scarbeats, homenatge a The Beatles. A les 22h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Organitza: La Casa Irla, Fundació Josep Irla.

Diumenge 17 de novembre

*Audició de Sardanes. A les 12h al passeig dels Guíxols amb la cobla Foment del Montgrí. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

*Ball per als socisamb l’organista Francesc Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista Loden. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 18 de novembre

*Cuida’t. Sessions grupals de suport a les persones cuidadores. 7 sessions durant els mesos d’octubre i novembre. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Serveis Socials C/ Gravina, 39-41 Tel. 972 82 10 91/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Dinamització del parc urbà de salut: Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 16.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 19 de novembre

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dimecres 20 de novembre

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101. c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Defensa personal femenina. De 9.30 a 11.30h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripcions obligatòries. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 820101. Gratuït.

*Servei d’assessorament psicològic. De9 a 15ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Aules culturals per a la gent gran: “Espècies protegides de la Vall d’Aro”. A les 18h al Centre Cívic Tueda, c/Gravina 39-41. A càrrec del Sr. Jaume Ramot, membre de Natura Sterna. Organitza: Casal Tueda APITE.

Divendres 22 de novembre

*Concert de Santa Cecília. A les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada aprox. 50 minuts. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música.

*Monòleg feminista amb Ana Polo (amb motiu dels 10 anys com a servei). A les 19h a la Casa Irla(c/ Algavira 65-69). Gratuït. Organitza: SIAD.

*Trobada amb Raül Garrigasait, autor de Els estranys. Novel·la guanyadora de la 12a edició del premi Setè Cel de Salt (2018). Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 23 de novembre

*Cicle literari: Presentació del llibre El fill de l’italià de Rafel Nadal. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Organitza: La Casa Irla, Fundació Josep Irla.

Diumenge 24 de novembre

*XXXIII Marxa de l’Arròs. Sortida a les 8h (davant de la piscina municipal). Caminada per l’Ardenya fins a Can Rifà. Arribada a les 18h. Donació: 8€ dinar; 12€ dinar+esmorzar. Per a més informació: C.E. Montclar.

*Ball per als socisamb l’organista Xavier Músic. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Ball per als socis amb l’organista José Antonio. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues.

Dilluns 25 de novembre

*Dia Internacional contra les violències masclistes (25N): Lectura del manifest institucional a les 12h a la plaça del Mercat, davant de l’Ajuntament; taller per a joves a càrrec del PIJ i Càritas a les 17.30h a la plaça Salvador Espriu, davant del Centre Cívic Vilartagues + lectura del manifest institucional a les 18.30h i encesa d’espelmes per fer un minut de silenci. Organitza: SIAD.

*Cuida’t. Sessions grupals de suport a les persones cuidadores. 7 sessions durant els mesos d’octubre i novembre. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. Per a més informació i inscripcions: Serveis Socials C/ Gravina, 39-41 Tel. 972 82 10 91/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Dinamització del parc urbà de salut:Una sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. A les 16.15h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Per a més informació tel. 972 120 334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat.

*Marxa nòrdica (últim dilluns del mes). A les 16.15h. Punt de trobadaal parc urbà de salut Miquel Murlà. El dinamitzador facilitarà els bastons de marxa nòrdica. Gratuït. Per a més informació tel. 972 120334 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. www.itinerarisiparcsalut.cat

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 26 de novembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Actuació del grup d’havaneres del Casal. A les 16h a l’Asil Surísde la plaça Alabric. Organitza: Casal Tueda APITE.

Dimecres 27 de novembre

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues. Cal cita prèvia. Tel. 972 820 101. c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Servei d’assessorament psicològic.De 9 a 15ha la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD). Tel. 972 820 101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Oficina d’Afers Socials i Famílies. De 10 a 14h al Centre Cívic Vilartagues. Cal demanar cita prèvia al 972 82 01 01/ 972 32 70 00/ 972 82 10 91.

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*III Jornades Culturals de l’Escola Oficials d’Idiomes SFG 2019

Xerrades i activitats culturals en anglès, francès i alemany, més una sessió plenària en català, adreçades a tot l’alumnat de l’escola i a tot el municipi de Sant Feliu de Guíxols. Horari: primera franja de 16.30 a 18h i de 18.30 a 20h. Al Monestir, a la 4a planta. Gratuït. Obert a tot l’alumnat de l’escola i a tot el públic. Més informació a www.eoiguixols.cat.

*Clubdelecturallegirel Teatre: MrsDalloway, de Virginia Woolf.Virginia Woolf fa un recorregut de 24 hores en la vida de la Clarissa Dalloway, des que es lleva de bon matí i comença a preparar una festa per al seu marit, fins a l’inici de la festa al vespre. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 28 de novembre

*Actuació del grup d’havaneres del Casal. A les 16h a la Residència Gent Gran de la plaça Miquel Murlà. Organitza: Casal Tueda APITE.

*III Jornades Culturals de l’Escola Oficials d’Idiomes SFG 2019

Xerrades i activitats culturals en anglès, francès i alemany, més una sessió plenària en català, adreçades a tot l’alumnat de l’escola i a tot el municipi de Sant Feliu de Guíxols. Horari: primera franja de 16.30 a 18h i de 18.30 a 20h. Al Monestir, a la 4a planta. Gratuït. Obert a tot l’alumnat de l’escola i a tot el públic. Més informació a www.eoiguixols.cat.

Divendres 29 de novembre

*Black Friday. Descomptes i promocions a diferents comerços de la Ciutat. Per a més informació: Guíxols Comerç i Turisme 972 325177.

*Encesa de llums de Nadal. Ales 17.15h a la plaça Salvador Espriu i a les 18h al Passeig Rius i Calvet. La Fanalatera és l’encarregada secreta d’anar pel món portant i encenent la llum allà on calgui amb el seu fanalet màgic. Perquè la llum és alegria i escalf ! I per Nadal té molta feina ja que a totes les cases i a tots els carrers hi ha llumetes. Però sempre hi ha enemics de la llum i l’alegria i a en Negrós tampoc no li agrada gens la claror, igual que en Foscaire el seu amic, ni les festes, ni el soroll... I la segueix arreu per apagar-li el fanalet i l’alegria. És per això que aquests dos personatges sempre estan com gat i gos.Aconseguirà la Fanalatera encendre les llums de Nadal aquest any?Si ens ajudeu, junts ho aconseguirem!

*Presentació general dels viatges 2020 (per als socis). A les 16.30h al Centre Cívic Tueda. L’agència de viatge oferirà una copa de cava als assistents. Organitza: Casal Tueda APITE.

Dissabte 30 de novembre

*Black Saturday. Descomptes i promocions a diferents comerços de la Ciutat. Per a més informació: Guíxols Comerç i Turisme 972 325177.

*Espectacledetitelles: Les aventures de la família “Raton", a càrrec de la Cia. TITELLES NAIP. Amb motiu de les Jornades Vernianes. Adaptació del conte de Jules Verne, realitzada i traduïda per Manel Ricart. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

CURSOS

Cada dilluns

*Conversa en francès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Cada dimarts

*Hipopressius. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripcions obligatòries. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 820101. Gratuït.

*Curs informàtica Gent Gran. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària LidysTroncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

*Taller de música per a nadons. Per a nadons a partir de 6 mesos acompanyats de la mare o del pare. De 16.30 a 17.15 a l’Escola de Música. Últim dia 26 de novembre. Preu: 59€. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Tel. 972 82 13 93. Organitza: Escola de Música.

Cada dimecres

*Taller d’acords per a guitarra a l’Escola de Música. Adreçats a joves i adults a partir de 12 anys. Del 23 d’octubre a l’11 de desembre (8 sessions de 45 minuts). Horari: Dimecres de 18.45 a 19.30h a l’Escola de Música. Mínim 5 alumnes per a grup. Preu: 59€. Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i tel. 972 821393.

*Conversa en italià. De 19 a 20h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).


Cada dijous

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de DawnKeltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Cada divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Cursos Casal d’Avis Salvador Espriu

*Gimnàstica de Manteniment:

.Grup 1: Dimarts i dijous de 9.30h a 10.30h.                                                    

.Grup 2: Dimarts i dijous de 10.30h a 11.30h                                          

.Grup 3: Dilluns, dimecres i divendres de 10h a 11h

*Manualitats: Dimarts i dijous de 16h a 18h.                                      

*Ioga: Dilluns i dimecres de 16h a 17h.                                                  

*Country: Divendres de 17.30h a 19.30h.                                                      

*Pilates: Dimecres d’11.15h a 12.10h.                                                            

*Sevillanes: Divendres de 16h a 17.30h.                                                    

*Taller memòria: Dimecres de 18h a 19h.                                          

*Confecció vestits de paper: Dimecres de 16.15h a 17.45h.                        

*Assaig Coral: Dimarts de 18.30h a 20.30h.

*Puntaires: Divendres de 15h a 19h.

Per a més informació i inscripcions: Despatx del Casal dimarts i dijous d’11 a 13h.

EXPOSICIONS:

*Exposicions El Monestir i la vila, Els Ibers, El suro i l’Albertí: l’etapa suïssa. Al Museu d’Història, a la seu del Monestir. Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 14.30h, dissabtes de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h.

*Fins al 3 de novembre Exposició “Les arcs-en-ciel du noir” d’Anna Comellas. A la Casa Irla, c/Algavira 65-67. Horari: De dilluns a divendres de 18.30 a 1.30h, dissabtes i diumenges de 12 a 1.30h. Dimarts tancat.

*Del 9 de novembre al 5 de gener Exposició “La vida roda” de Maria Sola i Tony Azorin. A la Casa Irla, c/Algavira 65-67. Horari: De dilluns a divendres de 18.30 a 1.30h, dissabtes i diumenges de 12 a 1.30h. Dimarts tancat. Vernissatge: 9 de novembre a les 19h.

*Fins el 13 de novembre Exposició de pintura L’heure bleue d’Alba Vila Pons. Horari: de 10.30 a 13.30h i de 17.30h a 20.30h. Diumenge a la tarda tancat. A la botiga de roba i complements Nöade C/ Verdaguer 14. Entrada lliure.

*Del 13 de novembre al 5 de desembre Exposició Jules Verne. Activitat inclosa dins de les Jornades Vernianes.Produïdaper la Sociedad Hispánica Jules Verne i la Societat Catalana Jules Verne. A la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Exposició “Els banys de mar. Coneguem aquell primer turisme que combinava salut i cultura, i la societat que acollia els primers visitants per esdevenir una ciutat més saludable. A la 1a planta de l’Antic Hospital. Horari: De dilluns a divendres de 17 a 19h, dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h.

*Exposició permanent: “Espai del Rellotge”. A la Cambra de Comerç, passeig del Mar, 40. Horaris: de dilluns a divendres de 9a 13h i de 18 a 20h. Dissabtes d’11 a 13h i de 18 a 20h. Diumenges i festius tancat. Reserves visites guiades al telèfon 972 32 08 84. Preu entrada: 5€. Preu visita guiada 15€ (grups màx. 10 persones).

*Exposició permanent de Josep Escortell Mol·luscos. Al Club Nàutic Vell (Av. Del Fortim, s/n).Horaris: de dilluns a divendres de 9 a 18h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13h.

*Exposició Duvan TwentyYears, 1999-2019. A l’Espai 59, c/ Joan Maragall,59.

Horaris: Divendres, dissabtes i diumenges de 17 a 20h i amb cita prèvia.

*Del 19 d’octubre al 22 de novembre Exposició Montseny, visions fotogràfiques. Al Casino Guixolenc, passeig del Mar 34/36.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/Colon, 11). Horari d’obertura: Divendres de 23 a 4h; dissabtes a partir de les 22h; diumenges de 18 a 22h.Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).

*TAPS – Taller d’art per mainada de 4 a 12 anys (c/ Girona, 40). Sessions de 10 a 13h els dissabtes. Grups reduïts. Per a més informació tel. 615 409 943.

Imprimeix