Agost 2020

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 D’AGOST DE 2020

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual. Per a confirmacions: 972820051 www.visitguixols.com

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Casals Estiu 2020: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixols.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327 360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Escola Oficial d’Idiomes. Matrícula oberta del 31 d’agost al 3 de setembre. 500 places. Per a més informació: https://agora-eoi.xtec.cat/eoiguixols/

*Proves anul·lades del Club aquàtic Xaloc: Triatló Sprint SFG, Travessia Sant Feliu – L’Espigó, La Volta del Serrà.

*Participa a la campanya Guíxols Gaudeix: Gaudeix dels nostres comerços! Porta la butlleta en totes les teves compres i fes que 10 establiments diferents et segellin els 10 cartrons de l’interior (compres mínimes de 20€ a cada establiment). Quan tinguis els 10 cartrons segellats, porta la butlleta a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Només pel sol fet de participar-hi, rebràs un val de 10€ per fer servir a les empreses, comerços i serveis adherits a la campanya. Es sortejaran tres grans premis entre tots els participants. Consulteu les bases a www.guixolsgaudeix.com/sorteig.

*Concurs Mòbilfilms: Informació i inscripcions (fins al 31 de juliol a les 12h) a: www.espaicarmenthyssen.com i www.guixols.cat.

*Capgrossos de la Colla Gegantera. Durant els dies de la Festa Major, podreu trobar els capgrossos exposats pels diferents aparadors dels comerços del centre ciutat. Recolliu el vostre passaport a l’Oficina de Turisme i si ompliu tota la butlleta, entrareu en el sorteig de diferents premis. Per a més informació: www.guixols.cat

*Els concerts de la Festa Major disposaran d’un servei gratuït de bus. La línia seguirà el recorregut circular de la Montdela i s’iniciarà fins a dues hores abans del començament de cada concert que se celebri al Guíxols Arena. Acabades les actuacions corresponents, la línia de bus es mantindrà activa fins a cap d’una hora . La freqüència de pas dels busos serà cada 30 minuts, aproximadament, i les parades seran les habituals de la línia de la Montdela.

ACTIVITATS SETMANALS

*Ioga a la platja: Cada dimarts i dijous de 8 a 8.45h a la platja (a l’alçada dels Jardins Juli Garreta). Gratuït. No cal inscripció prèvia. A càrrec de l’Espai Ganesha.

*Ioga a la platja de Sant Pol (a la zona del mig). Cada diumenge de 8 a 8.45h. Gratuït. No cal inscripció prèvia. A càrrec de l’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Joc de pistes. Activitat familiar. De dimarts a diumenge, cada dia a les 18h al Salvament. Gratuït. No cal inscripció prèvia. Gaudiu amb tota la família d’aquest mirador privilegiat sobre la badia i el port i descobriu tot el seu valor històric i patrimonial a partir del joc de pistes. Informació al Museu d’Història 972 82 15 75.

Dissabte 1 d’agost

*Ofici de Festa Major. A les 12h a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*Concert de tarda amb la Principal de la Bisbal. A les 20h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

*”Ball de cadira” amb la Principal de la Bisbal. A les 23.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

Diumenge 2 d’agost

*Escola de pesca. Curs de pesca per a joves de 10 a 17 anys. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 96 15 21 (Jordi). Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*Concert de Sardanes de Festa Major amb la cobla Ciutat de Girona. A les 19h al pati de l’escola l’Estació. Gratuït. Aforament limitat. Reserva de localitats al telèfon 972320355 (Josep Illa) o al mòbil 655758235 (Dolors Puig), o bé al c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

*Missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels. A les 20h a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Pablo López. A les 22.30 al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 28€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dilluns 3 d’agost

*Taller: Creació i producció musical. D’11 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. S’adquiriran coneixements i s’exploraran les tècniques de creació i composició. S’explicaran els conceptes bàsics de la producció musical amb exemples visuals, pràctics i interactius. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Concert familiar amb El Pot Petit. A les 20h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

*Missa exequial pels difunts en temps de pandèmia. A les 20h a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*Concert de Gertrudis. A les 23.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

 

Dimarts 4 d’agost

*Taller: Creació i producció musical. De 16 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. S’adquiriran coneixements i s’exploraran les tècniques de creació i composició. S’explicaran els conceptes bàsics de la producció musical amb exemples visuals, pràctics i interactius. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Concert de Sardanes de Festa Major amb la cobla Rossinyolets. A les 19h al pati de l’escola l’Estació. Gratuït. Aforament limitat. Reserva de localitats al telèfon 972320355 (Josep Illa) o al mòbil 655758235 (Dolors Puig), o bé al c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Agrupació d’Amics de la Sardana.

*Concert de tarda amb “Yo suspendí EGB, el concert”. A les 20h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

*Focs artificials per gaudir-los des del terrat de casa. A les 23h. Des de diferents punts de la ciutat.

*Concert de nit amb “Yo suspendí EGB, el concert”. A les 23.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

Dimecres 5 d’agost

*Taller: Creació i producció musical. D’11 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. S’adquiriran coneixements i s’exploraran les tècniques de creació i composició. S’explicaran els conceptes bàsics de la producció musical amb exemples visuals, pràctics i interactius. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Stay Homas. A les 22.30 al Guíxols Arena. A partir de 25€. i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

 

Dijous 6 d’agost

*Taller: Creació i producció musical. De 16 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. S’adquiriran coneixements i s’exploraran les tècniques de creació i composició. S’explicaran els conceptes bàsics de la producció musical amb exemples visuals, pràctics i interactius. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen - cinema a la fresca: Mòbilfilms, la gala. Projecció dels curtmetratges seleccionats del concurs Mòbilfilms. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Albert Pla. A les 22.30 al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 25€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Divendres 7 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Juli Garreta: El paisatge fet música. A les 18h. Punt inici: Antic Hospital. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 972 821575.

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Los Secretos i Coque Malla. A les 21h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 32€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Pel·lícula La innocència de Lucía Alemany. Versió en català. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

Dissabte 8 d’agost

*Visita guiada: Antoni Vidal Sant Feliu, Marsella i les Antilles. Tastet per emportar i gaudir-ne a casa. A les 19h. Preu: 5€. Places limitades. Punt d’inici: Caseta del Salvament de Nàufrags. Inscripció i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. Informació al Museu d’Història 972 82 15 75.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Documental dirigit per l’artista de carrer Banksy. Exit Through the Gift Shop de Lucía Alemany. Versió original subtitulada en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Nil Moliner i Xavier Calvet. A les 21.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 20€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

 

Diumenge 9 d’agost

*Escola de pesca. Curs de pesca per a joves de 10 a 17 anys. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 96 15 21 (Jordi). Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Arnau Griso. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 20€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dimarts 11 d’agost

*Taller: Graffiti. De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Projecte d’art basat en la tècnica de street art i la cultura del graffiti: els participants seran creadors i executors d’un mural en un espai propi. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Dimecres 12 d’agost

*Taller: Graffiti. De 9 a 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Projecte d’art basat en la tècnica de street art i la cultura del graffiti: els participants seran creadors i executors d’un mural en un espai propi. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al barri del Puig i a la plaça del Mercat. La vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra. Punt de trobada: plaça del Puig (davant Safarejos). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 820 051) Places limitades.

Dijous 13 d’agost

*Taller: Graffiti. De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Projecte d’art basat en la tècnica de street art i la cultura del graffiti: els participants seran creadors i executors d’un mural en un espai propi. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Visita guiada en francès “Les secrets du Monastère”. A les 18h. Activitat gratuïta. Punt d’inici: Monestir, vestíbul de l’Oficina de Turisme. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al T. 972 82 15 75.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Pel·lícula Las horas de Stephen Daldry. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Andrea Motis. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 18€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Divendres 14 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Juli Garreta: El paisatge fet música. Hora: 18h. Punt inici: Antic Hospital. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 972 821575.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Película Un monstruo viene a verme de J.A. Bayona. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Ara Malikian. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 38€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dissabte 15 d’agost

*Visita guiada "Els secrets del Monestir". A les 18h. Activitat gratuïta. Punt d’inici: Monestir, vestíbul de l’Oficina de Turisme. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al 972 82 15 75

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Documental Jaume Plensa ¿Puedes oírme? de Pedro Ballesteros. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Amaral. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 30€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

 

Diumenge 16 d’agost

*Escola de pesca. Curs de pesca per a joves de 10 a 17 anys. De 8.30 a 12.30h. Lloc de trobada: Club Nàutic Sant Feliu. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions: 609 96 15 21 (Jordi). Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima.

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Amaral. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 30€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dimarts 18 d’agost

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Sopa de Cabra. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 28€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dimecres 19 d’agost

*Taller: Il·lustració de còmic. D’11 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Idees espontànies, amb atzar de paraules, anècdotes, barrejant diferents elements amb l’objectiu de crear un guió, amb el que es formarà un ritme de vinyetes per explicar bé una història. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al passeig. El turisme i les tavernes al s. XX. Punt de trobada: davant Casino dels Nois (Rambla Portalet, 1). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, Plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51) Places limitades.

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Miguel Poveda. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 28€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dijous 20 d’agost

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Documental La Chana de Lucija Stojevic. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Homenatge a Joe Strummer -40 anys de 'London Calling' (The Clash)-. A les 22.00h a l'espai Village del Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 20€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Divendres 21 d’agost

*Taller: Il·lustració de còmic. D’11 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Idees espontànies, amb atzar de paraules, anècdotes, barrejant diferents elements amb l’objectiu de crear un guió, amb el que es formarà un ritme de vinyetes per explicar bé una història. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Visita guiada: Antoni Vidal Sant Feliu, Marsella i les Antilles. Tastet per emportar i gaudir-ne a casa. A les 19h. Preu: 5€. Places limitades. Punt d’inici: Caseta del Salvament de Nàufrags. Inscripció i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. Informació al Museu d’Història 972 82 15 75.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Pel·lícula Retrato de una mujer en llamas de Céline Seiamma. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Manel. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 28€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

 

Dissabte 22 d’agost

*Visita guiada: El Casino dels Nois. A les 19h. Activitat gratuïta. Places limitades. Punt d’inici: Casino dels Nois. Inscripció i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. Informació al Museu d’Història 972 82 15 75 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Pantalla Gran a l’espai del Thyssen – cinema a la fresca: Final de cicle i presentació del Festival Stars km0 En la Cuerda floja. Versió en castellà. A les 22h a la plaça Abadia (Monestir). Programació i reserva d’entrades a www.espaicarmenthyssen.com. Entrada gratuïta, però requereix l’assignació a la pàgina web. Les entrades també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i a www.guixols.cat

*58è Festival de la Porta Ferrada 2020. Els Amics de les Arts. A les 22.30h al Guíxols Arena. Aforament limitat. Entrades a partir de 28€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Diumenge 23 d’agost

*Visita musicada Medievàlia al Monestir. A les 18.30h. Amb els músics Pedro Burruezo, Jordi Ortega i Robert Santamaria. Preu: 5€. Punt d’inici: Monestir, vestíbul de l’Oficina de Turisme. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 82 15 75.

Dilluns 24 d’agost

*Gala Lírica: Tina Gorina (soprano), Gina Reyner (mezzo-soprano), Stanislav Angalov (piano), Irene Ferrer (flauta). A les 20h a la plaça Abadia. Aforament limitat. Entrades a partir de 10€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dimarts 25 d’agost

*Taller: Teatre i expressió corporal. De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Jocs i activitats de coneixença, expressió corporal i verbal, pèrdua de la vergonya, moviment lliure i moviment dirigit. Exercicis d’improvisació i expressió de les emocions a través del cos per a crear petites coreografies. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Homenatge a Robert Gerhard: Ferran Cullell (piano), Jordi Aumet (piano) i Marc Clos (percussió). A les 20h a la plaça Abadia. Aforament limitat. Entrades a partir de 10€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

 

Dimecres 26 d’agost

*Taller: Teatre i expressió corporal. D’11 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Jocs i activitats de coneixença, expressió corporal i verbal, pèrdua de la vergonya, moviment lliure i moviment dirigit. Exercicis d’improvisació i expressió de les emocions a través del cos per a crear petites coreografies. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada a l’Estació del tren i al port. Sobre la importància del sector ferroviari a la ciutat. Punt de trobada: Estació del tren (c/ Santa Teresa). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51) Places limitades.

 

Dijous 27 d’agost

*Taller: Teatre i expressió corporal. De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Jocs i activitats de coneixença, expressió corporal i verbal, pèrdua de la vergonya, moviment lliure i moviment dirigit. Exercicis d’improvisació i expressió de les emocions a través del cos per a crear petites coreografies. Grup limitat, cal inscripció prèvia: 972324057 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Concert 250è Aniversari de Beethoven: Lana Trotovšek (violí) i Maria Canyigueral (piano). A les 20h a la plaça Abadia. Aforament limitat. Entrades a partir de 10€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Divendres 28 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Juli Garreta: El paisatge fet música. A les 18h. Punt inici: Antic Hospital. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripció: Oficina de Turisme, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al tel. 972 821575.

*Ramon Cardo & Traç 60’s Quartet + Txenia. A les 20h a la plaça Abadia. Aforament limitat. Entrades a partir de 10€ a www.portaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, carrer de Sant Pere 41.

Dissabte 29 d’agost

*Visita guiada: Antoni Vidal Sant Feliu, Marsella i les Antilles. Tastet per emportar i gaudir-ne a casa. A les 19h. Preu: 5€. Places limitades. Punt d’inici: Caseta del Salvament de Nàufrags. Inscripció i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. Informació al Museu d’Història 972 82 15 75.

*Concert de Sardana amb la Cobla Bisbal JoveA les 19h al col·legi L'Estació.

*Cançó de Taverna. A les 22h a l'espai del Thyssen MONESTIR PLAÇA ABADIA. Grups participants: Sé i Colla Jacomet. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Per adquirir-la cal fer-ho a www.guixols.cat o a l’Oficina de Turisme.

EXPOSICIONS

*Juli Garreta, el paisatge fet música. Fins al 31 d’agost. A l’Antic Hospital. Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20.30h; dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 17 a 20.30h. Entrada lliure.

*Espai del Metge i de la Salut rural. A la 1a planta de l’Antic Hospital fins al 31 d’agost. Horari de dilluns a divendres de 17 a 20.30h; dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 17 a 20.30h. Entrada lliure.           

*Mar, salut i benestar. A la Caseta del Salvament. Fins al 31 d’agost. Horari: De dimarts a diumenge de 18 a 20h. Entrada lliure.

*Exposició de quadres d’Isabel Casanovas. Al Casino Guixolenc. Entrada lliure.

*Exposició de pintura Keiko Ogawa. Fins al 13 de setembre. A la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Exposició de pintura d'Alejandro Sáez 'Sarrés'. Del 17 d'agost al 30 d'agost a la capella de l'Antic Hospital. Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20.30h; dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 17 a 20.30h. Entrada lliure.

*“Despertem els records”. Films de temàtica guixolenca a l’Antic Hospital. Cada dia projeccions ininterrompudes dins l’horari de l’Antic Hospital. De dilluns a divendres de 17 a 20.30h. Caps de setmana i festius: d’11 a 14 i de 17 a 20.30h.

Organitza: Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols i Museu d’Història de Sant Feliu. Per a informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 972 82 15 75.

HORARIS MUSEU D’HISTÒRIA

*Monestir

Fins al 31/08/2020: Cada dia de 10 a 19h.

01/09/2020 – 01/07/2021: De dilluns a divendres de 10 a 14.30 h.; dissabte de 10 h – 18 h; Diumenges i festius de 10 h – 14 h.

*Antic Hospital

Fins al 31/08/2020: De dilluns a divendres de 17 a 20.30 h.; Dissabtes, Diumenges i festius de 11 h – 14 h i de 17 a 20.30 h.

A partir de 01/09/2020 tancat per reformes.

*Turó dels Guíxols-Caseta de Salvament de Nàufrags

Fins al 31/08/2020: de dimarts a diumenge de 18 a 20 h.

01/09/2020-13/09/2020: de dimarts a diumenge de 17 a 19 h.

13/09/2020- 12/10/2020: caps de setmana i festius, d’11 a 14 h.

GUÍXOLS ESCENA - TEATRE

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves dates.

*LA DONA DEL 600, nova data: 3 d’octubre a les 21h

*PÍNDOLES DE MICROTEATRE, nova data: 14 de novembre a les 21h.

*ELS BRUGAROL, nova data: 13 de desembre a les 19h.

58è FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020.

Del 2 al 28 d’agost. Per a més informació i venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols Can Solés, c/ Sant Pere 41.

FESTIVAL PORTA FERRADA- CONCERTS APLAÇATS AL 2021

*Jaimie Cullum. 10 de juliol 2021.

*Ben Harper & the Innocent Criminals. 23 de juliol 2021.

*Simple Minds. 40 years of hits. 24 de juliol 2021.

*Dàmaris Gelabert. 2 d’agost 2021.

*Bad Gyal. 7 d’Agost 2021.

*Leiva. Nuclear. 10 d‘Agost 2021.

*Kool & The Gang. 13 d’Agost 2021.

*God Save The Queen. 14 d’Agost 2021.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11). Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc). 14 d’agost a les 21.45h, espectacle d’humor (monòleg). Artista Anticoach. Duració 1h 15 min. Preu: 10€. 21 d’agost a les 21.45h, espectacle d’humor (monòleg). Artista Quin Pollastre. Duració 1h 15 min. Preu: 10€. 28 d’agost a les 21.45h, espectacle d’humor (monòleg). Artista sorpresa. Duració 1h 15min. Preu: 10€.

Aquestes activitats dependran de l’evolució de les restriccions aplicades a l’oci nocturn.

*Visita guiada nocturna La nit encantada. Dimarts 11 d’agost a les 22.30h al Museu de la Joguina, a la Rambla 48-50. Preu: 6€ per persona. Places limitades. Durada aproximada: 3h. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 972 822249. Organitza: Museu de la Joguina.

Imprimeix