Maig 2021

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

DE L'1 AL 31 DE MAIG DE 2021

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual de la Covid-19. Per a consultes: Tel. 972 820051 (Oficina de Turisme) o www.visitguixols.com i www.guixols.cat

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Ganxotapes Primavera 2021. De l’1 al 30 de maig campanya gastronòmica de tapes. Ganxotapa + beguda 2,50€. A més, alguns restaurants també ofereixen un menú de 6 tapes + 2 begudes (cervesa, vi o aigua). Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*Visites patrimonials: Les torres de defensa del monestir benedictí al vostre abast!

No us perdeu l’oportunitat d’accedir a l’espai superior de la torre del Corn, la resta de circuit patrimonial i les exposicions del Museu d’Història al Monestir amb l’acompanyament de l’audioguia gratuïta descarregable als dispositius Android. Aquest circuit ampliat es podrà visitar els caps de setmana fins a l’estiu. Accés gratuït amb aforament limitat i itinerari d’entrada i sortida independents. Organitza: Museu d’Història.

*L’Associació Cultural Aleph i els Alumnes de l’Institut de Sant Elm us presenten: Segona edició “Aparadors Vius i Creatius”. Una iniciativa de l’associació cultural Aleph en col·laboració amb els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Sant Elm. Fins al 23 de maig 2021. A la zona comercial del centre de Sant Feliu de Guíxols.

*Casal d’Estiu: Les inscripcions es faran en les següents dades: Del 10 al 21 de maig 2021, a la web ciutada.guixols.cat o bé presencialment al Punt Jove (c/ Mall 61) de dilluns a divendres de 9 a 13h, tel. 972 327360 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  

*59è Festival de la Porta Ferrada: Per consultar el programa i comprar les entrades a www.festivalportaferrada.cat i a la botiga “Can Solés”, c/ Sant Pere 41.

*Agent de salut: Dinamitzacions de sensibilització, atencions individuals, espai salut del Punt Jove, assessorament a professional. Per a més informació: 619 155 036 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació: adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

*Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI (SAI). Per informació i assessorament cal sol·licitar cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101.

 

Dissabte 1 de maig

*Acte protocol·lari de la proclamació de la Capital de la Sardana 2021. L’acte consta en una proclamació oficial i seguidament el concert de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal i el grup d’havaneres Port Bo.  Les entrades que hagi disponibles (ja estan exhaurides) es podran adquirir gratuïtament al Guixols.cat/sardanes. Per a l’acte i concert, inici a les 17h al Teatre Narcís Masferrer. També poden seguir l’acte per Televisió Costa Brava, per streaming a través de Youtube i altres xarxes socials. Informació a www.guixols.cat.

*Presentació del llibre Del congrés estant de Joan Olòriz. Presenta Joan Tardà. Hi haurà xerrada-col·loqui. A les 19h a la Casa Irla ( C/ Algavira, 65-69).

 

Dilluns 3 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 4 de maig

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Bibliioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

 

Dimecres 5 de maig

*Taller de guitarra d’acords. De 18.30h a 19.15h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Taller d’audicions musicals. Una visió diferent de la música. De 20.15 a 21h. A l’Escola de Música. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Dijous 6 de maig

*Monogràfic d’estimulació cognitiva. Aquest curs té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements vers les patologies que poden provocar afectació cognitiva. De 10 a 12h a Creu Roja Sant Feliu de Guíxols (Ctra. Palamós, s/n). Inscripció gratuïta. Cal realitzar preinscripció al telèfon 972 82 22 00. Per a més informació: 972 82 22 00 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller de guitarra d’acords. De 15.45h a 16.30h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Book Club: Our man in Havana, de Graham Greene. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057.

 

Divendres 7 de maig

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Concert Comentat. Per part d’alumnes de nivell avançat de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes.

*Club de lectura de narrativa: Nada crece a la luz de la luna de Torborg Nedreaas. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 20h a la Bilbioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 8 de maig

*Operació de neteja. Inici a les 11h Inici a la caseta del Club de Vela, farem neteja del port i a la platja. A les 13h Fi de l’activitat. Informació i inscripcions al tel. 972 321700 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Guíxols Flors. De 17 a 20.30h Visita lliure a l’exposició del concurs als Safareigs del Puig. *L’entrada a les instal·lacions serà lliure amb mesures anti-Covid.

*Presentació del llibre Tirant lo Blanc de Màrius Serra. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

*Guíxols Escena Primavera 2021 – Obra de teatre Els Gossos amb la companyia Sala Trono. Autor i director: Nelson Valente. Durada: 1h 20min. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preus: entrada general 25€ i amb descompte 20€. Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatre o codetickets.com. Més informació a www.guixols.cat/teatre.

 

Diumenge 9 de maig

*Guíxols Flors. De 10 a 20.30h Visita lliure a l’exposició del concurs als Safareigs del Puig.

A les 20h Lliurament de premis del concurs a la Plaça del Puig.

*L’entrada a les instal·lacions serà lliure amb mesures anti-Covid.

 

Dilluns 10 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 11 de maig

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Bibliioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dimecres 12 de maig

*Taller de guitarra d’acords. De 18.30h a 19.15h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Taller d’audicions musicals. Una visió diferent de la música. De 20.15 a 21h. A l’Escola de Música. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Dijous 13 de maig

*Monogràfic d’estimulació cognitiva. Aquest curs té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements vers les patologies que poden provocar afectació cognitiva. De 10 a 12h a Creu Roja Sant Feliu de Guíxols (Ctra. Palamós, s/n). Inscripció gratuïta. Cal realitzar preinscripció al telèfon 972 82 22 00. Per a més informació: 972 82 22 00 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller de guitarra d’acords. De 15.45h a 16.30h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Divendres 14 de maig

*Curs TIC a la Biblioteca. Inicia’t en les tecnologies de la informació i la comunicació! De 10 a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. La nostra salut i les noves tecnologies (1) – Apps de salut. EL curs servirà per fer un repàs de les aplicacions que serveixen per tenir cura de la nostra salut. Gratuït i obert a tothom a partir dels 16 anys. Cal inscripció prèvia. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057.

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals (canvi de data del 30 d’abril). Söns. A càrrec de Faló García, veu, guitarra i direcció i Xavi Molina, instruments de vent. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes. Adreçat a nadons de 0 a 3 anys.

 

Dissabte 15 de maig

*XXXI Triatló Sprint. Natació, rectangle de la badia de Sant Feliu, 750m. Ciclisme, circuit d’anada i tornada per la carretera de Tossa fins a Rosamar, 18km. Cursa a peu, dues voltes a un circuit pel passeig de Sant Feliu, 5km. Horaris: 14h recollida de dorsals i xios. 14.30h obertura del box i control de material. Tots els participants han d’entrar el material en aquesta hora, respectant sempre la distància de seguretat entre participants. 15.30h sortida. Al passeig del Mar.

Totes les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de la federació catalana de triatló, abans del dia 13 de maig 2021. En cap cas es podran fer el dia de la cursa. Organitza: Aquàtic Club Xaloc Sant Feliu de Guíxols. www.clubaquaticxaloc.com. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Retransmissió de la Súpersardana de l’any. Per a més informació consulteu a www.guixols.cat.

*Dia Internacional dels Museus. Visita guiada: La ciutat Industrial (apta per a tots els públics).

A les 12h i a les 17h. Visita comentada a les sales del Museu d’Història dedicades a la societat dels segles XIX i XX, una època en què la industrialització i la fabricació de taps de suro en especial va comportar canvis en la vida quotidiana de la gent: el treball a les fàbriques, el paper dels ateneus i casinos i el de la dona en el nou marc de la revolució industrial, la construcció d’un ferrocarril i d’un port. Per commemorar el Dia Internacional dels Museus 2021, durant tot el cap de setmana s’obsequiarà als visitants amb un tap de suro gravat recordatori del Museu d’Història-Monestir. Aforament limitat a 15 persones per visita. Inscripció prèvia obligatòria oberta a partir del dilluns 3 de maig. Activitat gratuïta. Informació i inscripcions. Oficina de Turisme 972.820.051 | Museu d'Història 972.821.575 | correu-e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Inauguració de l’exposició “re-VERS” d’Anna Vilarrúbias. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

 

De dilluns 17 al divendres 21 de maig

*Micro-concerts a l’Escola de Música. Cada dia hauran micro-concerts amb alumnes de l’escola. Caldrà cita prèvia per poder assistir als concerts, enviant nom i DNI a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: l’ Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols – Castell-Platja d’Aro.

 

Dilluns 17 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 18 de maig

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Bibliioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

 

Dimecres 19 de maig

*Taller de guitarra d’acords. De 18.30h a 19.15h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Taller d’audicions musicals. Una visió diferent de la música. De 20.15 a 21h. A l’Escola de Música. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Dijous 20 de maig

*Monogràfic d’estimulació cognitiva. Aquest curs té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements vers les patologies que poden provocar afectació cognitiva. De 10 a 12h a Creu Roja Sant Feliu de Guíxols (Ctra. Palamós, s/n). Inscripció gratuïta. Cal realitzar preinscripció al telèfon 972 82 22 00. Per a més informació: 972 82 22 00 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller de guitarra d’acords. De 15.45h a 16.30h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Divendres 21 de maig

*Cicle Gaudí – Cinema: La Vampira de Barcelona (Thriller). Director: Luís Danés. A les 20h al Monestir. Durada: 106min. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, amb el carnet jove 3€. Les entrades s’han de comprar a través de guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 22 de maig

*Aplec de la Sardana - 17:00h - Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Concert amb les cobles Tres Vents i la Principal de la Bisbal amb la col·laboració de la soprano Indira Ferrer. Observacions: Reserva prèvia als telèfons 655 75 82 35 (Dolors) i 972 32 03 55 (Josep).

*Club de lectura feminista: La passió segons Renée Vivien de Maria –Mercè Marçal. A càrrec de Mita Casacuberta, doctora en filologia catalana i professora de la UDG. A les 12h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre Dona i poder de Jenn Díaz. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

 

Diumenge 23 de maig

* Aplec de la Sardana 17:00h - Teatre Auditori Narcís Masferrer. Concert amb les Cobles Sant Jordi i Ciutat de Girona. Reserva prèvia als telèfons 655 75 82 35 (Dolors) i 972 32 03 55 (Josep).

 

Dilluns 24 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

 Del dimarts 25 al dilluns 31 de maig

*XXII Setmana sense Fum. Deixar de fumar, la teva altra vacuna. Comparteix fotos de la campanya amb #sumasalut #ssfcat21.

 

Dimarts 25 de maig

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Bibliioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dimecres 26 de maig

*Taller de guitarra d’acords. De 18.30h a 19.15h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Taller d’audicions musicals. Una visió diferent de la música. De 20.15 a 21h. A l’Escola de Música. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Dijous 27 de maig

*Monogràfic d’estimulació cognitiva. Aquest curs té com a finalitat ampliar i especificar els coneixements vers les patologies que poden provocar afectació cognitiva. De 10 a 12h a Creu Roja Sant Feliu de Guíxols (Ctra. Palamós, s/n). Inscripció gratuïta. Cal realitzar preinscripció al telèfon 972 82 22 00. Per a més informació: 972 82 22 00 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Taller de guitarra d’acords. De 15.45h a 16.30h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

 

Divendres 28 de maig

*Curs en TIC a la Biblioteca. Inicia’t en les tecnologies de la informació i la comunicació! De 10 a 13h a la Biblitoeca Pública Octavi i Viader. La nostra salut i les noves tecnologies (2) – Apps d’emergència i d’hàbits saludables. Durant aquest curs es farà un repàs de les aplicacions que són d’ajuda en casos d’emergència i per tenir hàbits saludables. Gratuït i obert a tothom a partir dels 16 anys. Cal inscripció prèvia. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057.

*Projecció de la pel·lícula “El llenguatge secret de les plantes” d’Àlex Trincado. Protagonista: Pedro Burruezo. A continuació, hi haurà un debat obert a tothom. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

 

Dissabte 29 de maig

*Hora del Conte: Sons de faules. Tres faules ens mostraran aquest tipus de relats i el so dels instruments ens ajudaran a captar la màgia de les històries. Concert per a nenes i nens de 3 a 8 anys. A càrrec de la Botzina. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Aforament limitat. Espectacle gratuït amb reserva d’entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

*Presentació de Llibre: Els cadàvers del candidat, de Miquel Aguirre. Amb la presència de l’autor i a càrrec de Josep Melcior Muñoz, regidor de Patrimoni Cultural, “Festi” Carles Benguerel, professor de secundària i Guillem Terribas, llibreter i activista cultural. A les 12 h al pati de l’antic Hospital. Aforament limitat. Reserva d’entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

*Presentació del llibre Èxit. On tot comença de Roger Pera. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

*Guíxols Escena Primavera 2021 – Obra de teatre Les Coses Excepcionals amb la companyia Sixto Paz Produccions. Autor: Duncan Macmilian. Durada: 1h. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preus: entrada general 20€ i amb descompte 18€. Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatre o codetickets.com. Més informació a www.guixols.cat/teatre.

 

Dilluns 31 de maig

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

CURSOS

*Curs d’Atenció Sanitària Immediata nivell 2 i Suport Vital Bàsic amb DEA. Curs semi presencial de 50h. Campus virtual de Creu Roja + dia pràctic DEA. Del 12 de maig al 12 de juny 2021. Majors de 16 anys. Organitza: La Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.

*Cursos i tallers gratuïts del Servei d’Ocupació Municipal. El requisit és estar inscrit a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions via web: www.promocioeconomica.guixols.cat/formació/formació-som.html. Per a més informació Tel. SOM 972 327033 o per c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Als mesos de març, abril i maig.

 

Cada dilluns

*Conversa en italià. De 17.45 a 18.45 h a la Biblioteca Pública Octavi i Margarit.. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dimecres

*Taller de guitarra d’acords. De 18.30h a 19.15h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

*Taller d’audicions musicals. Una visió diferent de la música. De 20.15 a 21h. A l’Escola de Música. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

Cada dijous

*Conversa en anglès.De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

*Taller de guitarra d’acords. De 15.45h a 16.30h a l’Escola de Música. A partir de 12 anys. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972 82 13 93.

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

EXPOSICIONS:

*Josep Amat dialoga amb l’impressionisme. Col·lecció Carmen Thyssen. Edició única on-line, visitable a: www.espaicarmenthyssen.com.

*La Penicil·lina catalana: 75 anys de l’obtenció de la Penicil·lina a Barcelona. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. Planta 1 – Espai del metge i la salut rural. Fins al 27 de juny. Una exposició que posa en valor un fet tan important com poc conegut: fa setanta-cinc anys, un grup de científics cata­lans, amb el país devastat, va ser capaç de produir penicil·lina autòctona prou estable per ser utilitzada terapèuticament. Un fet que no és menor perquè vol dir que Catalunya era el primer país de l’Europa continental que assolia la fita.

*Camins de ronda. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. La Capella. Fins al 27 de juny. Camins de ronda recrea i posa en valor la diversitat paisatgística i social de la xarxa de senders que ressegueix la costa catalana a partir d’un guió elaborat pel geògraf i fotògraf Rafael López-Monné (Tarragona, 1964). Posteriorment al seu pas pel Museu Marítim de Barcelona, l’exposició s’exhibeix als equipaments costaners que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. En aquesta ruta per la Xarxa, l’exposició incideix en les característiques específiques locals d’aquests senders i posa en valor el seu patrimoni costaner més proper.

*Exposició “re-Vers” d’Anna Vilarrúbias. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). A partir del 15 de maig. Inauguració: 15 de maig a les 19h a la Casa Irla.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

*Segona edició “Aparadors Vius i Creatius”. Exposició d’obres dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm als aparadors a la zona comercial del centre de Sant Feliu de Guíxols. Una iniciativa de l’associació cultural Aleph en col·laboració amb els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Sant Elm. Fins al 23 de maig 2021.

 

HORARIS ANTIC HOSPITAL

-Fins el 27 de juny: Divendres de 17 a 20h.

Dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Diumenges i festius d’11 a14h.

 

HORARIS MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

De dilluns a divendres de 10 a 14.30h (visitable només exposicions planta 1 i Torre del Fum)

Dissabtes de 10 a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Diumenge 16 maig

*Tribut a MECANO amb el grup Héroes de la Antártida. A la Sala Las Vegas (c/ Colon, 11).

Preu: 18 euros anticipada / 22 taquilla. Videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=zIvBrcK1YMA

Entrades: https://www.lacatifaroja.com/ca/language_changed/espectacle/49

Dissabte 29 de Maig

*Tribut a Queen amb el grup Play the Game. A la Sala Las Vegas (c/ Colon,11).

Preu: 18 euros anticipada / 22 taquilla. Videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=iGpHY5DEIXI

Entrades: https://www.lacatifaroja.com/ca/language_changed/espectacle/49

Més informació a www.lacatifaroja.com

Imprimeix Correu electrònic