ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE JULIOL DE 2022

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*60è Festival Porta Ferrada 2022: Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Casals d’estiu: Online: ciutadania.guixols.cat, presencials: Punt Jove (c/ Mall,61) de dilluns a divendres de 9 a 13h, tel. 972 327360 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI (SAI). Centre Cívic Vilartagues (1r pis) Plaça Salvador Espriu, s/n. Per a informació i assessorament, cal sol·licitar cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101.

*Obertura de la Caseta del Salvament de Nàufrags: Exposició Nanses i pescadors. Del 2 de juliol al 14 d’agost. Horaris: de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. Entrada gratuïta.

*Guíxols Gaudeix Estiu 2022. Del 9 de juliol al 4 de setembre. Comprar als comerços de la ciutat té premi. Més informació: www.guixolsgaudeix.com.

*”Escalart 2”. Puja els esglaons fins a l’av. Juli Garreta. L’alumnat de Batxillerat artístic de 1r curs de l’institut en col·laboració amb l’associació cultural Aleph, han fet dues intervencions per l’Escalart 2. Es troben a les escales que pugen des de la plaça del Mercat i des del carrer Estret cap a l’av. Juli Garreta, que porta a la zona del Monestir i a la badia de la ciutat.

*Calendari d’activitats Aquàtic Club Xaloc: 14 d’agost Travessia de Sant Feliu de Guíxols, 28 d’agost Travessia “Volta del Serrà” Sant Feliu de Guíxols, 24 de setembre Campionat Catalunya Gran Fons Natació amb Aletes Sant Feliu de Guíxols, 8 d’octubre Aquatló de Platja d’Aro. Més informació a www.clubaquaticxaloc.cat Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

 

Divendres 1 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Festival d’humor Salat. Lo que tú digas. Exposició de La Prados al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació: www.salat.cat  o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41)

*Club de lectura de narrativa: “Tota una vida”, de Robert Seethaler. Cloenda de l’any de literatura austríaca amb Josep Casals Navas, filòsof i doctor en Història de l'Art i professor d'Estètica a la Universitat de Barcelona. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

[Activitat traslladada al mes d'octubre] *Palmira, un espectacle músico-teatral de Bubolina Teatre. A les 19h a l’Hort del Rector (Monestir). Espectacle de petit format que recull el testimoni escrit i algunes cançons cantades de les missions de recerca que la musicòloga i poetessa Palmira Jaquetti (1895-1963) va fer a la dècada de 1930 per terres gironines. Preu: 7€ (general); 5€ (socis Amics del Museu). Venda d’entrades al vestíbul de l’Antic Hospital. Aforament limitat: 95 persones. Activitat relacionada amb l’exposició Palmira Jaquetti, llum a l’ànima. Organitza: Museu d’Història.

*Festival d’humor Salat. Bona gent. Amb Quim Masferrer. A les 21.30h a l’Espai Port. Preu: a partir de 18€. Espectacle recomanat per a majors de 12 anys. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Concert: Nueva Vulcano (Bcn, rock) & Cop de Mar (Girona, emo-core). A les 21.45h al TZVR Club, Ctra. Palamós, 266.  

*Festival d’humor Salat. L’altre Mic. Sessió de micro obert. A les 23h al Village de l’Espai Port. Gratuït. Per a més informació i inscripcions www.salat.cat

 

Dissabte 2 de juliol

*47a Regata de Solitaris i a Dos. Regata Creuer N3. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*Marnaton eDreams 2022. A partir de les 8h del matí. 4 modalitats: de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols (12km); de Cala Canyet a Sant Feliu de Guíxols (6 km); de Port Salvi a Sant Feliu de Guíxols (1,5 km) i modalitat kids (distàncies de 50m, 100m, 200m i 400m). Inscripcions i més informació a : https://www.marnaton.com/sant-feliu-de-guixols/

*35è Campionat d’Espanya de natació amb aletes i immersió. Categories infantil i cadet. De 10 a 13h i de 17 a 19h a la Piscina Municipal La Corxera. Més informació a www.clubaquaticxaloc.cat. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Festival d’humor Salat. Lo que tú digas. Exposició de La Prados al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41)

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Festival d’humor Salat. El sentido de la birra. Amb Ricardo Moya i convidats. A les 18.30h a la Casa Irla. Gratuït, però s’ha d’omplir un formulari www.salat.cat

*Presentació del llibre Victor Torres. Una vida republicana, de Manuel López. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Es regalarà un exemplar del llibre als assistents. Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*9a Timbalada ganxona. A les 19h Inici de la cercavila a la plaça del Mercat; a les 19h Taller infantil (places limitades); a les 22h Concert de versions amb “Vizuri”; a les 24h Discomòbil amb “Nou So” (hi haurà servei de bar). Organitza: Percussió Ganxona.

*Teatre: Quan parlem d’amor, de què parlem? 6 visions diferents sobre l’amor. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Entrades: anticipades a l’Oficina de Turisme a partir del dia 20 de juny i a la taquilla del teatre una hora abans de la representació. Organitza: Agrupació teatral Benet Escriba.

*Festival d’humor Salat. Calladitas estáis más guapas. Amb Jéssika Rojano, Sil de Castro, La Maria Rosa + artistes convidades. Per a majors de 16 anys. A les 21h a Las Vegas. Preu: 14€. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival d’humor Salat. La Sotana, programa en directe i festa d’estiu. A les 22h al Guíxols Arena. Majors de 16 anys. Preu: 18€. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Marisa Monte. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 35€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 3 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*35è Campionat d’Espanya de natació amb aletes i immersió. Categories infantil i cadet. De 10 a 13h i de 17 a 19h a la Piscina Municipal La Corxera. Més informació a www.clubaquaticxaloc.cat. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Festival d’humor Salat. Lo que tú digas. Exposició de La Prados al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41)

*Festival d’humor Salat. ChiquiJamming. Sessió familiar de teatre d’improvització. A les 12.30h als Jardins Juli Garreta. Gratuït. Per a més informació www.salat.cat

*Concert Coral d’Estiu. Orfeó de les Corts de Barcelona i Coral Cypsella del C.E Montclar. A les 19h a la Parròquia de Santa Maria. Entrada gratuïta. Organitza: Coral Cypsella del C.E Montclar

*Teatre: Quan parlem d’amor, de què parlem? 6 visions diferents sobre l’amor. A les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Entrades: anticipades a l’Oficina de Turisme a partir del dia 20 de juny i a la taquilla del teatre una hora abans de la representació. Organitza: Agrupació teatral Benet Escriba.

*Festival d’humor Salat. La ruina. Amb Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes. A les 20h a l’Espai Port. No recomanat per a menors de 14 anys. Preu: 16€. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival d’humor Salat. Comandante Lara & cia. A les 22h al Guíxols Arena. Preu: a partir de 18€. Per a més informació i venda d’entrades www.salat.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 4 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Reunions d’alcoholisme. Grup Costa Brava. De 16h a 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Per a més informació: 644 80 28 67 (local), 650161817 (províncies Girona i Barcelona) www.al-anonespana.org

 

Dimarts 5 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 82 01 01. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 6 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al Barri del Puig. La vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra. Punt de trobada: plaça del Puig (davant Safarejos). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 7 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

 

Divendres 8 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Presentació de llibre: "Planeta latent", d'Elm Puig, poemari guanyador del darrer Premi Ciutat de Palma de Poesia Joan Alcover 2021. Un paisatge de poemes enllaçats pel que potser no és divisat a primer cop d’ull però existeix, de forma velada, en les coses. Un inventari d’absències i estranyeses que delegen, ocultament com una abraçada damunt ruïnes, ser tendres. Un mapa de suposicions i precs que es desplaça per llocs d’entreson, irrealitat i desaparició. A càrrec d'Àngela Ribas Lacasa, poeta. A les 19 h Jardins del Monestir.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Leon Bridges. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 28€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ballada de sardanes. Amb la cobla La Principal del Llobregat. A les 22.15h a l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta. Acte gratuït. Hi haurà venda de números per a la rifa d’un tortell. Hi trobareu cadires per als assistents. En cas de mal temps, la ballada es durà a terme a l’Escola L’Estació. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Dissabte 9 de juliol

*Activitats de sensibilització ambiental per a nens/es. Sortida al port i a la platja per a recollida de residus. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*Taller: Cofa de palangre. Taller de cistelleria artesanal per a adults. De 10 a 18h. Punt de trobada: Turó dels Guíxols-Salvament. Els participants aprendran a teixir la malla i els nusos amb què es formarà la cofa de palangre, el recipient on els pescadors disposen hams i fil preparats per ser llançats a mar, però que també pot tenir molts altres usos. La cofa es farà amb vim, però també es pot treballar amb jonc o olivera. Es mostraran els diferents tipus de fil que es poden fer servir, cadascun amb les seves propietats particulars. Preu: 65€ (general), 55€ (Amics del Museu). Material que cal dur: tisores de podar i ganivet esmolat. Aforament limitat a 8 assistents. Inscripcions i pagament: Antic Hospital. Informació: Museu d’Història 972 82 15 75 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Presentació del llibre Persistim. Cartografia de l’1-O: El relat d’un pres polític. De Jordi Turull i Gemma Aguilera. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festa solidària Blanc i Negre. A les 20h a la terrassa del Restaurant El Tinglado a la zona del port. Més informació a: Club Nàutic tel. 972 32 17 00. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Mario Biondi. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 28€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 10 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Taller: Cofa de palangre. Taller de cistelleria artesanal per a adults. De 10 a 13h. Punt de trobada: Turó dels Guíxols-Salvament. Els participants aprendran a teixir la malla i els nusos amb què es formarà la cofa de palangre, el recipient on els pescadors disposen hams i fil preparats per ser llançats a mar, però que també pot tenir molts altres usos. La cofa es farà amb vim, però també es pot treballar amb jonc o olivera. Es mostraran els diferents tipus de fil que es poden fer servir, cadascun amb les seves propietats particulars. Preu: 65€ (general), 55€ (Amics del Museu). Material que cal dur: tisores de podar i ganivet esmolat. Aforament limitat a 8 assistents. Inscripcions i pagament: Antic Hospital. Informació: Museu d’Història 972 82 15 75 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Concert-Vermut amb “Hound Dogs”. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

 

Dilluns 11 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Reunions d’alcoholisme. Grup Costa Brava. De 16h a 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Per a més informació: 644 80 28 67 (local), 650161817 (províncies Girona i Barcelona) www.al-anonespana.org

 

Dimarts 12 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Curs d’estiu : “Cent anys de la descoberta de la tomba de Tutankhamon”. A càrrec de Xavier Martínez Babón, doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Magisteri en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya), professor de llengua i història de l’antic Egipte al Museu Egipci de Barcelona i epigrafista de la missió arqueològica al temple de Milions d’Anys de Tutmosis III a Luxor (Egipte). De 17h a 19.30h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït. Inscripció prèvia a educació@guixols.cat (cal indicar en el correu nom i cognoms, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte). Places limitades. Organitza Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dimecres 13 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Curs d’estiu : “Cent anys de la descoberta de la tomba de Tutankhamon”. A càrrec de Xavier Martínez Babón, doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Magisteri en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya), professor de llengua i història de l’antic Egipte al Museu Egipci de Barcelona i epigrafista de la missió arqueològica al temple de Milions d’Anys de Tutmosis III a Luxor (Egipte). De 17h a 19.30h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït. Inscripció prèvia a educació@guixols.cat (cal indicar en el correu nom i cognoms, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte). Places limitades. Organitza Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al passeig. El turisme i les tavernes al s. XX. Punt de trobada: davant del Casino dels Nois (Rambla Portalet, 1). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 14 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*”Música als puestus”: Cicle de música en espais emblemàtics. Raquel Lua (duet de percussió). A les 19.30h a la plaça del Puig. Organitzat per Mascanada6, dins de la programació de 60è Festival de la Porta Ferrada.

 

Divendres 15 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Regata Escola de Vela. Regata de vela lleugera. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*60è Festival Porta Ferrada. Malandain Ballet Biarritz. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 25€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ballada de sardanes. Memorial Martí Masvidal amb la cobla Jovenívola de Sabadell. A les 22.15h a l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta. Acte gratuït. Hi haurà venda de números per a la rifa d’un tortell. Hi trobareu cadires per als assistents. En cas de mal temps, la ballada es durà a terme a l’Escola L’Estació. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Jamie Cullum. A les 22.30h al Guíxols Arena. Preu: a partir de 45€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dissabte 16 de juliol

*Festivitat Mare de Déu del Carme. A les 11.30h Pregària i ofrena floral a l’esplanada del port pesquer; a les 12h Processó marítima. Preu del tiquet: 7€ (places limitades). Venda de tiquets a l’Oficina de Turisme; a les 22.30hh Havaneres i cremat a la platja.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Concert de cloenda del curs Jaume Aragall. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Entrada gratuïta.

*Presentació del llibre Entre togues i reixes, de Quim Forn. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festa de barri. Al pati de les Vetlladores (entrada per C/ Llibertat, entre C/ Mall i C/ Capmany). A les 18h Muntatge i preparació; a les 19h Gimcana infantil; a les 21h Trobada de veïns i sopar de germanor amb música ambient (cal portar coberts, gots i sopar. Postres, beguda, cremat i animació a càrrec de l’associació); a les 23h Ball amb música en viu a càrrec de Chus (teclats i veu). Hi haurà rifa, cremat i sorpreses; a les 2h Fi de festa i comiat. Cal confirmar assistència i recollir tiquets abans del dia 9 a les 12h a Calçats Llinàs. Preu: 8€ (adults); menors de 14 anys (gratuït). Organitza: Associació de Veïns de l’Eixample de Sant Feliu de Guíxols.

*Taller infantil de nanses. Taller de cistelleria per a un públic infantil. De 19h a 20h. Punt de trobada: Turó dels Guíxols-Salvament. Coneixerem l’origen de les nanses (què són i per a què serveixen), les diferents parts que la componen, quins materials es fan servir per construir-les, quins tipus de nanses hi ha i quines espècies de peix es pesquen amb cadascuna, tot fent una introducció a les arts de pesca menors. Preu: 3€ (general), 2€ (Amics del Museu). Menors de 8 anys han d’anar acompanyats (només un adult per nen). Adult acompanyant: gratuït. Es facilitarà un kit de material per infant inscrit. Inscripcions i pagament: Antic Hospital. Informació: Museu d’Història 972 82 15 75 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cançó de Taverna. Cantada de la Verge del Carme. A les 22.30h a la platja de Sant Feliu. Amb les actuacions de Llops de Mar, Colla Jacomet i Els Faroners de Calella. A la mitja part, hi haurà cremat per a tothom.

*60è Festival Porta Ferrada. Amazing Grace. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 26€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 17 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert d’Anaïs Vila. A les 13h a Las Vegas. Preu: 35€ (taula 4 persones). Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Kings of Convenience. A les 21.30h al Guíxols Arena. Preu: a partir de 30€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 18 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Reunions d’alcoholisme. Grup Costa Brava. De 16h a 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Per a més informació: 644 80 28 67 (local), 650161817 (províncies Girona i Barcelona) www.al-anonespana.org

 

Dimarts 19 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 82 01 01. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 20 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada a l’Estació del tren. Sobre la importància del sector ferroviari a la ciutat. Punt de trobada: Estació del tren (c/ Santa Teresa). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 21 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

 

Divendres 22 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Herbie Hancock. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 45€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ballada de sardanes. Amb la cobla La Principal de la Bisbal. A les 22.15h a l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta. Acte gratuït. Hi haurà venda de números per a la rifa d’un tortell. Hi trobareu cadires per als assistents. En cas de mal temps, la ballada es durà a terme a l’Escola L’Estació. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Dissabte 23 de juliol

*39è Trofeu President. Regata social creuer. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*Taller de nusos per a nens/es. A l’edifici social del Club Nàutic. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*Activitat dirigida. De 8h a 11h als Jardins Juli Garreta a càrrec de Focus Gym. Gratuït.

*Taller d’escriptura: “Recursos estilístics per escriure microrelat”. A càrrec de Carles Buixó (Revista Miligramo). A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 972324057.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Vernissatge: Visions. A càrrec d’Eugènia Cros. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Visita guiada: Antoni Vidal: Sant Feliu-Marsella-les Antilles. De 19 a 20h. Punt de trobada: Turó dels Guíxols-Salvament. Conegueu el dia a dia del port antic de Sant Feliu de Guíxols, a través de personatges com Antoni Vidal, benefactor català conegut com “el ric de Marsella”, però vinculat també a negocis esclavistes que van portar a eliminar el seu nom d’un dels principals carrers de la nostra ciutat l’any 2018. Preu: 3€ (general), 2€ (Amics del Museu). Inscripcions i pagament: Antic Hospital. Informació: Museu d’Història 972 82 15 75 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Cançó de Taverna. Cançons de mar al Far de l’Escullera. A les 22h al Far del moll. Amb les actuacions de Sé i Llops de Mar. A la mitja part, hi haurà cremat per a tothom.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Simple Minds. A les 22.30h al Guíxols Arena. Preu: a partir de 45€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 24 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Maria Hein. A les 13h a Las Vegas. Preu: a partir de 35€ (taula per a 4). Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*60è Festival Porta Ferrada. La Fura dels Baus & Gio Symphonia. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 35€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 25 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

*Reunions d’alcoholisme. Grup Costa Brava. De 16h a 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Per a més informació: 644 80 28 67 (local), 650161817 (províncies Girona i Barcelona) www.al-anonespana.org

 

Dimarts 26 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

 

Dimecres 27 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Presentació nova temporada 2022-2023: Club de Lectura “Llegir el Teatre”. Aquesta serà la cinquena temporada que la Biblioteca Pública participa en el projecte “Llegir el Teatre”, impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Es presentaran les obres escollides que, d’octubre a maig, llegirem, comentarem i també veurem al TNC. A càrrec d’Elena Avellaneda Noguera. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al barri de Vilartagues. Els canvis a partir dels anys 50 del segle passat a la part alta del municipi. Punt de trobada: c/ Canigó (davant Mossos d’Esquadra – Institut Sant Feliu). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir, plaça del Monestir s/n, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 28 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*”Música als puestus”: Cicle de música en espais emblemàtics. Nico Roig (trio). A les 19.30h al Parc Central. Organitzat per Mascanada6, dins de la programació de 60è Festival de la Porta Ferrada.

 

Divendres 29 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. Cada dia de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Regata Escola de Vela. Regata de vela lleugera. Més informació: Club Nàutic: 972 32 17 00.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert d’Iggy Pop. A les 22h al Guíxols Arena. Preu: a partir de 38€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dissabte 30 de juliol

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert de Chucho Valdés & Paquito D’Rivera Reunion Sextet. A les 22h a l’Espai Port. Preu: a partir de 28€. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 31 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

*60è Festival Porta Ferrada. Concert d’Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach. A les 13h a Las Vegas. Preu: a partir de 35€ (taula per a 4). Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

CURSOS D’ESTIU

*Cursos de vela al Club Nàutic. Matins de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i tardes de 15.30 a 18.30h. A partir de 7 anys. També per a adults. Hi ha dos nivells: iniciació i perfeccionament. Per a més informació: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols 972 32 17 00, www.cnsfg.cat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Curs de pesca per a nens/es. Els dies 2, 9 i 16 de juliol al Club Nàutic. Més informació: 972 32 17 00 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Curs d’estiu : “Cent anys de la descoberta de la tomba de Tutankhamon”. A càrrec de Xavier Martínez Babón, doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Magisteri en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya), professor de llengua i història de l’antic Egipte al Museu Egipci de Barcelona i epigrafista de la missió arqueològica al temple de Milions d’Anys de Tutmosis III a Luxor (Egipte). 13 i 14 de juliol de 17h a 19.30h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït. Inscripció prèvia a educació@guixols.cat (cal indicar en el correu nom i cognoms, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte). Places limitades. Organitza Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

EXPOSICIONS:

*Exposició d’Art Biografia esmicolada de Miquel Lligadas. Fins al 17 de juliol. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69).

*Exposició de pintura de Ramon Blay. Del 18 al 31 de juliol a la Casa Blasco, jardins del Monestir.

*Exposició Visions d’Eugènia Cros. Del 23 de juliol al 18 de setembre a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).                                        

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

*MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

-Albertí, l’etapa suïssa. Pintura de Josep Albertí i Corominas – Planta 3

-Exposició Palmira Jaquetti, Llum a l’Ànima. Poetessa i etno-musicòloga. Va produir una obra extensa que basta camps com la poesia, la traducció, la música i el folklore, i va ser una de les col·laboradores més prolífiques de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya, per a la qual va recollir més de 10.000 cançons. Aquesta exposició vol ser un homenatge a la seva figura i a la peculiar manera que tenia d’entendre la vida i l’art. De l’1 de juliol a l’11 de setembre, al refectori planta 1 (Monestir). Organitza : Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

-L’obra del cançoner popular de Catalunya i la Recerca dels nostres orígens

L’Orfeó Català com a institució, sota la direcció de Francesc Pujol i amb el mecenatge de Rafael Patxot, va impulsar aquest projecte plenament noucentista que es va cloure l’any 1936 amb l’esclat de la Guerra Civil. L’Obra del Cançoner es pot considerar un dels projectes més innovadors generats amb l’objectiu de promoure la recerca i recollida de literatura i música popular dels Països Catalans, tasca que es va fer a través de missions, concursos o donacions d’entitats o particulars, tot aplegant així un arxiu de milers de cançons

De l’1 de juliol a l’11 de setembre, al refectori planta 1 (Monestir). Organitza : Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

Horaris: De dilluns a diumenge de 10 a 20h

 

*ANTIC HOSPITAL

-Exposició Valentí Fargnoli. El paisatge revelat – Espai la Capella. Nova exposició de fotografia: Una oportunitat excel·lent per conèixer la figura del fotògraf que va documentar la gent i el paisatge gironins abans de l’arribada del turisme. 

Horaris: De dilluns a diumenge d’11 a 14h i de 17 a 20h.

 

*TURÓ DELS GUÍXOLS-SALVAMENT

-Exposició Nanses i pescadors. Una mostra que recull les diferents variants de nanses fetes amb la tècnica del teixit triangular, elaborades al litoral mediterrani dels Països Catalans. Una gran ocasió per conèixer, tocar els diferents materials naturals (canya, branca d’olivera, tamariu) i entendre per a quin tipus d’espècie estava concebuda cada nansa i conèixer els testimonis dels que les feien. Exposició feta en col·laboració amb el Museu de la sal i l’anxova de l’Escala i el cisteller Josep Mercader. Del 2 de juliol al 14 d’agost.

Horaris: de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h

 

AVANÇAMENT FESTA MAJOR 2022

 

Del 29 de juliol al 7 d’agost

*Fira de la Festa Major. Als Jardins Juli Garreta i aparcament ctra de Sant Pol (antic tennis)

*Parades d’artesans i brocanters. Al Passeig del Mar.

 

Diumenge 31 de juliol

*Passada de gegants i capgrossos. A les 18h. Sortida de la plaça Terol al Passeig del Mar. Organitza: Colla Gegantera Ganxona.

*Pregó de la Festa Major a càrrec del Club Patí Guixolenc. A les 20h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*”Mascletà”d’inici de la Festa Major. A les 23h a la platja de Sant Feliu-Racó de Garbí. Gentilesa dels firarires instal·lats a la Festa Major.

*Nit de Festa amb l’Orquestra Di-Versiones i Pelukas. A les 24h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dilluns 1 d’agost

*Festa de l’aigua. A les 11h al Parc Central. Organitza: Associació de Festes Ganxones.

*Ofici de la Festa Major i ofrena floral de la Colla Gegantera Ganxona. A les 12h a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.

*Concert de Festa Major amb la Cobla Orquestra Montgrins. A les 19h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Audició de tres sardanes amb la Cobla Orquestra Montgrins. A les 23h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Ball de nit amb la Cobla Orquestra Montgrins. A les 24h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Nit de Festa amb DJ Kharlos Selektah. A les 2.30h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dimarts 2 d’agost

*Sardanes amb la cobla Ciutat de Girona. A les 20h a l’escenari davant de la Cambra de Comerç. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels. A les 20h a la parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*Nit de festa amb Va Parir Tour-Flaixbac. A les 24h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dimecres 3 d’agost

*Correfoc amb els Diables d’en Pere Botero. A les 23h. Sortida del Nou Casino La Constància i espectacle final a la plaça del Mercat.

*Nit de festa amb Obeses i Ebri Night. A les 24h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dijous 4 d’agost

*Concert familiar de cap per avall amb Ambauka. A les 19h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Castell de Focs Artificials. A les 23.30h a la platja de Sant Feliu.

*Nit de festa amb La Kinky Band. A les 24h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Divendres 5 d’agost

*Dia del nen. Preu reduït a les atraccions. De 18 a 21h sense efectes de llum i so.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11). Cada divendres Nit de salsa a partir de les 23h, entrada 10€/12€. Cada diumenge Ball de 18 a 22h, entrada 10€. Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.

Imprimeix