Gran Cantada de 'Cançó de Taverna' a Sant Feliu de Guíxols

jacomet

Com a novetat, l'escenari de la Gran Cantada aquest any, s’ubica al sector del Passeig de Rius i Calvet i una part d’ell està situat a la sorra de la platja i l’altra sobre l’aigua. Es va instal.lar el passat divendres 16 d'agost.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, explica que “creiem que és un lloc idoni per celebrar una cantada d’havaneres i hem volgut que sigui espectacular i que es consolidi com una de les més importants de l’estiu”. Està previst col.locar 1.000 cadires pels assistents que estaran situades a la sorra i també a les graderies de Rius i Calvet. La gent que ho desitgi també podrà seure a la sorra o a les grades.

Els concerts començaran a les 22.00 hores, comptaran amb les actuacions del cantautor Sé, la Colla Jacomet, Arjau i Port Bo, i l’entrada és gratuïta. A la mitja part es servirà cremat per a tothom.

Tot està a punt per gaudir, aquest dissabte 17 d'agost de 2019, de la Gran Cantada de la Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols. En un entorn incomparable, en un escenari sobre el mar, al passeig Rius i Calvet, gaudireu de quatre formacions musicals d'excepció, on reviureu la màgia de les tavernes, l'ambient mariner, les melodies d'ultramar i altres peces de casa nostra. És la Gran Cantada, amb el port i la mediterrània de fons.

L'acte serà a les 22h al Passeig Rius i Calvet de la ciutat i comptarà amb les actuacions de Sé, Colla Jacomet, Arjau i Port Bo.

ENTRADA LLIURE.

A la mitja part hi haurà cremat per a tothom!

Altres cantades: consulteu la imatge o el web www.visitguixols.com :

Taverna

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits