El CAP de Sant Feliu de Guíxols ha reiniciat l'atenció als pacients, que han de demanar cita prèvia

El Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols ha reiniciat aquesta setmana l’atenció dels pacients per part del seu equip d’atenció primària assignat. Per la seguretat del pacient, i seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat, en l’actualitat les visites als CAP han de ser concertades prèviament de manera telefònica.

Les persones amb patologies agudes o que es trobin malament han de trucar al telèfon 93.326.89.01 per concertar visita prèvia o fer-ho des de la web de programació de visites, a la qual podeu accedir fent clic aquí. Posteriorment, un professional del centre els trucarà per indicar l’hora i dia de la visita. En cas d'urgència vitalsí que es poden desplaçar directament al CAP com farien de manera habitual.

Des del centre es demana a la població que vagi al CAP amb mascareta quirúrgica i sense acompanyants, a excepció dels menors i de les persones amb dependència. Les persones que estan pendents de proves i seguiments rebran trucades directament des del CAP per concretar dia i hora de visita, no cal que truquin per reclamar-les.

A continuació podeu consultar una infografia amb informació d'interès facilitada per l'Institut Català de la Salut.

 

1000 CAP CITA PREVIA

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits