Passejar mascotes a més de 200 metres del domicili serà sancionable

dog-4259565 1280

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat un decret pel qual serà sancionable treure a passejar mascotes a més de 200 metres del domicili. Ho ha avançat aquest matí l'alcalde de la ciutat, Carles Motas, al programa especial de Ràdio Sant Feliu d'avui, 25 de març de 2020, sobre les afectacions de les mesures per combatre el coronavirus. La restricció entra en vigor demà, dia 26 de març, així que les autoritats ja podran multar qui ho incompleixi.

Si bé treure a passejar la mascota és una de les circumstàncies contemplades com a excepció per sortir de casa, el batlle guixolenc ha volgut remarcar que la nova mesura que s'imposa a partir de demà pretén "evitar picaresques i fer un mal ús d'aquest permís". Tanmateix, Motas sosté que "sobrepassar el radi prudencial de 200 metres és córrer un risc que per ara no podem assumir", en clara al·lusió a la situació d'emergència sanitària que viu el país per la propagació del coronavirus.

Per tal de facilitar la feina a les autoritats, dueu el document d'identitat sempre amb vosaltres quan sortiu a passejar amb la mascota i mostreu-lo en cas que us aturi algun agent.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits