L’Ajuntament treballa en una memòria històrica de les afectacions del coronavirus a la ciutat

ARXIU MUNICIPAL

 

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Museu d’Història i l’Arxiu Municipal, està treballant per crear “La memòria històrica dels dies que estem vivint”.

El primer tinent d’alcalde i responsable de Patrimoni Cultural, Josep M. Muñoz, explica que “és important que quan es produeixi un fet com aquest que no havíem viscut mai, i que esperem no tornar a viure, quedi constància en els nostres arxius i la nostra memòria allò que ens està passant, de com ho vivim i de com afrontem una situació que ningú havia viscut fins ara”.

Aquest projecte “se centrarà, bàsicament, en el recull de totes aquelles aportacions, tant escrites, fotogràfiques com filmacions, de com cadascun dels nostres ciutadans i ciutadanes estan vivint o reflexionant sobre el confinament”, comenta el primer tinent d'alcalde.

Josep Muñoz recorda que aquesta informació és “important” perquè d’aquí un temps es pugui fer memòria del que està passant en aquests moments. L’accés a aquesta informació es podrà fer, properament, a través del web municipal.
La idea del projecte també és veure la interconnexió que s’ha fet durant tots aquests dies entre la ciutadania.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits