Cada dia més ciutadans reben l’ajut del voluntariat impulsat per Creu Roja i l’Ajuntament

La Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols van impulsar fa uns dies una iniciativa per buscar voluntaris i voluntàries per realitzar diverses tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisi de la Covid-19. La Creu Roja ha informat que la campanya està siguent tot un èxit i els voluntaris estan ajudant a diverses persones de la ciutat, sobretot persones grans. Es reben a diari peticions d’ajuda i concretament, aquesta última semana, el nivell de demanda de persones que necessiten ajuda ha augmentat considerablement, sobretot des que l’Ajuntament va emprendre la iniciativa de trucar personalment a les persones majors de 70 anys o considerades en risc de vulnerablitat.

La Creu Roja ens ha explicat que les tasques que s’estan realitzant més són les de servei de compra, de farmacia i també de recollida de butà. Els serveis bàsics que ofereixen els voluntaris són la realització de compres, passejada de les mascotes o altres temes imprevistos, sempre que sigui factible realitzar-los.

Una vuitantena de persones són les que es van apuntar a la convocatoria per oferir-se com a voluntari, tot un èxit de solidaritat. Cal saber que si alguna persona necesita aquest servei, pot contactar per sol·licitar-lo a través del correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 972.82.22.00 de 9 a 13 hores.

Si l'opció triada de contacte és el correu electrònic, cal escriure-hi les vostres dades de contacte, una explicació de les necessitats i la situació de la persona que ha de rebre el servei: edat, si viuen sols, estat de salut, si presenten símptomes de la Covid-19 o estan en quarantena, i els serveis que necessiten.

VOLUNTARIS 2

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits