Les obres a la ciutat segueixen aturades

DSC 7491

 

En declaracions al programa informatiu de Ràdio Sant Feliu d’aquest divendres 3 d’abril, el regidor d’Urbanisme de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, ha explicat que les obres en via pública segueixen aturades.

Hem de respectar tot allò que ens indiquen per restablir el més aviat la normalitat i això significa aturar en tot allò que sigui possible l’activitat”, comenta el regidor. 

Josep Saballs ha recordat que “tenim el carrer Girona aturat. És transitable pels veïns per poder accedir als seus domicilis de manera peatonal, però creiem que el primer de tot és la salut de les persones i per tant, tot allò que siguin treballs a la via pública, els hem suspès”.

El regidor comenta sobre el passeig de Sant Pol, afectat pel temporal Glòria i al qual també s’hi ha d’actuar, que “tenim el material comprat i l’empresa disposada a canviar les fustes malmeses”, però que per ara no s’hi pot actuar.

També han aturat la seva feina els treballadors municipals que estaven actuant a la via pública.
Josep Saballs ha volgut recordar que “és important que tots estem a casa, que tots sortim només quan sigui imprescindible”

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits