Gran acollida de la iniciativa de l'àrea de Turisme de publicar vídeos de paisatges ganxons

video

L'última proposta de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha tingut una rebuda extraordinària entre els internautes. La iniciativa, consistent a publicar gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat a través de les xarxes socials, es va posar en marxa ara fa uns deu dies, quan passàvem per la tercera setmana de confinament. Perquè ens en fem una idea, dimarts 7 d'abril, per exemple, es va publicar a les xarxes de l’àrea de Turisme una gravació des de l’ermita de Sant Elm. A dia d’avui, dissabte 11 d'abril, el vídeo en qüestió acumula ja 3.800 visualitzacions a Facebook i 1.500 a Instagram.

I és que respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot guixolenc pot trobar a faltar. Per tal de remeiar-ho –en la mesura del possible-, Turisme va engegar aquesta iniciativa pe mitjà de la qual publiquen gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat, filmacions de no més d’un minut que graven agents de Protecció Civil mentre fan rondes de control perquè ningú se salti el confinament.

Fins a dia d’avui s’ha publicat una desena de gravacions, que incloïen vistes de la platja de Sant Pol, l’ermita de Sant Amanç o el port filmat des de l’edifici de Salvament, entre d'altres. Per tal d’accedir-hi teniu l’opció Facebook entrant a facebook.com/guixols o bé Instagram, seguint el compte @guixolsturisme.


Més vídeos de Sant Feliu a les xarxes

Així mateix, l’àrea de Turisme fa una crida a compartir a través de xarxes socials imatges i vídeos de Sant Feliu que s’enregistrin, això sí, des dels domicilis particulars dels habitants de la ciutat. "Animem a tothom a què ens ensenyin quin és el paisatge que veuen des de casa seva", ha comentat aquest matí Núria Cucharero, regidora de Turisme del consistori ganxó, a l'informatiu matinal de Ràdio Sant Feliu sobre el coronavirus.

"Hi ha molta gent que de ben segur té bones vistes de la nostra població, amb perspectives que a tots ens agradarà veure", ha dit Cucharero. La també regidora d'Esdeveniments de Ciutat ha afegit que "serà interessant veure, també, imatges gravades des de domicilis que només enfoquin els carrers de la ciutat". En altres paraules, doncs, Cucharero ha vingut a dir que tots els vídeos són benvinguts.

WhatsApp Image 2020-03-30 at 10.01.02

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits